53

ПЕНКО

преди 2 години

МЕСИ НИ ПРЕДАДЕ !!!! РЕВЛЬОТО СМЕНЯ "МАЙКА СИ " --ЗА ПАРИ !!!! ЩЕШЕ ДА БЪДЕ И ДА ОСТАНЕ ЕДИНСТВЕН ОТ ВЕЛИКИТЕ -С ЕДИН ЕДИНСТВЕН ОТБОР !!!! ДА ПРОДАДЕШ "МАЙКА СИ " -КОГАТО СИ ФУТБОЛЕН "СТАРЕЦ" - ЗА ПАРИ Е ГАДОСТ- ПО ЛАТИНОАМЕРИКАНСКИ --- ИМАШ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ МЕСИ - МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ И БЕЗ ЗАПЛАТА , НО НЕ И СРЕЩУ ФУТБОЛНАТА ТИ "МАЙКА" - ДАЛА ТИ ВСИЧКО И ВСИЧКО !!!!!

52

Бат Милчо

преди 2 години

До Анонимен 52Ти у ред ли си бе? Хаховец. *** яж тученица и си плащай сметките с глухарчета ако можеш.... Аман от ***.

51

Анонимен

преди 2 години

До Някой хораВсеки който сбъдва голямата си мечта и привлича подръжание и някаква силна емоция, в крайна сметка бива познаван от всички, така че по един или друг начин, познаването носи девиденти. Докторската професия е друго нещо, там парите не би трябвало да имат каквото и да било значение.., лекър ли си, ще си набереш тученица, ще гладуваш здравословно, но ще опознаваш, лекуваш всеотдайно...

50

Някой хора

преди 2 години

тичат по полянката и взимат по 100 милиона на година а други хора спасяват човешки живот в болниците и едвам си плащат сметките... Не гладам футбол и не ме интересува кой в кой крачол си го е сложил или коя силиконка пер..даши.

49

Анонимен

преди 2 години

Нисък и поврътлив, стъпва като елф по земята, триковете му са красив феномен, заради ниският си ръст всички за дружелюбни към него, а това е неговата базова сила. Малко промяна няма да му се отрази зле. Жив и здрав Меси, да сме здрави да видим някой още по-добър от теб.

48

Анонимен

преди 2 години

Тук само олигоффрени са коментирали. Меси е най-великият играл тази игра. Най-много златни топки, златни обувки, награди за плеймейкър на годината, играч на мача, индивидуални отличия и рекорди. Избиран за най-добър футболист във всяка една надпревара, в която е участвал. Какъв Роналдо, какви пет лева, вие осъзнавате ли се какви глупости говорите!?

47

Анонимен

преди 2 години

Обяснимо е защо някои не харесват Роналдо защото изглежда с пъти по-добре от джуджето. И жените са луди по него. С което хич не подценявам Меси.

46

kkkk

преди 2 години

реве че не е минал по рано колко милиона е изтървал /циркаджия,латинос/

45

аз да ви обадя

преди 2 години

артист от всякъде, малко реф , саполи и след 2 седмици ще разправя как мечтата му е била да играе във велик клуб като ПСЖ и че техните фенове нямат равни , а съотборниците му са най-добрите с които би могъл да играе човек .

44

Анонимен

преди 2 години

Отива за повече пари, то е ясно. Ама цирка си го изигра както трябва - ред сълзи, ред coпoли. И ся хората си мислят че му е много жал че се маха. Ми кат му е жал, що се маха ве??? Ми... за пари. Гладен и той. Пфу. Ако толкова обича отбора си, дори и без пари ще играе, нали вече има много пари - ми да играе без пари. Да, да ама... Цяла испания не казва Que pena а казва Una Marriconada

43

Български пенсионер

преди 2 години

Боже, каква трагедия ! Не мога да спра да плача от мъка за бедния Меси ! Горкичкият сега ще е безработен, ще е тъжен....,ще се чуди как да изхарчи 500 милиона евро !!!!! Как да не го ожалиш, цял живот не може да ти стигне да похарчиш 1 милиард лева ( 500 милиона евро = 1 млрд. лева) ! Каква мъка, Господи !

42

Асан

преди 2 години

Що са го изгонили пенсионер ли е вече на 35 години :)))

41

Анонимен

преди 2 години

И кат има 500 милиона ко? Кол ли ще забие на тоя свят? 2 кубика пръст и това е, кат Марадона... Имал пари. Няма разлика в това че тоя имал 500 млн. а хората имат по 100 лв. На магазина кат няма хляб и 200 млрд да имаш - файда няа, от глад мреш и това е. 2-та кубика пръст са важните, тях гледай да избегнеш а не че някой си имал или нямал пари. *** си отвсякъде, се на другия у паницата гледаш и мислиш за пари, коли и имоти. Ганьоооооо, гaньо.

40

Анонимен

преди 2 години

Меси си остава Голем!

39

Бивш от НСГП

преди 2 години

Че ше глаеен оратор че си на бивша хали до съм бивш жданов бе.

38

Бивш от НСГП

преди 2 години

До 50 , че да не се окажеш новио иван вазов, че оди по добре стани поет бе.

37

пффф

преди 2 години

До АТАКИСТ - напротив, ясен си като бял ден - имаш страхотни приоритети в живота, като да боготвориш милионери, които с нищо не са полезни на обществото, а на всичкото отгоре и реват, че получават само еди колко си милиона, а не повече. Никът ти издава и друг приоритет, което е в унисон с първия и по-забавното - политическият ти вожд има тон речи срещу капитализма, а ти боготвориш именно капиталисти и капиталистически идеологии с твоите клубове, фланелки, милионери и т.н. Когнитивен дисонанс.

36

Анонимен

преди 2 години

Сульооо виж си неграмотното писане. Вероятно българският език не ти е майчин или бащин или и двете може би? И слушай какво ви беше казал чичовото. Взимай супата й действай.

35

Анонимен

преди 2 години

Сетих се за Роналдиньо ,като видях Сеехио Рамос:)))))))))

34

Анонимен

преди 2 години

На Месю не му се ходи в ПСЖ щото знае, че ше трябва да носи сака на великия Сержо Рамос.