83

О хо хо

преди 2 години

ГЛАСУВАЛИ ЗА СЛАВИ И ЗА БОЙКО = 128 депутата, НЯМА ДА ПОЛУЧАТ НИЩО И ЩЕ УПРАВЛЯВА БСП ИЛИ МАЯ, КОЕТО ЕДНО И СЪЩО, С ТРЕТИЯ МАНДАТ. О ХО ХО ХО ХО ХО!! ДПС ЩЕ ПОДКРЕПЯТ С ДЕСЕТИНА ОТСЪСТВАЩИ ОТ ЗАЛАТА. СМЯХ НА НАШ ГРЪБ.

82

Диана

преди 2 години

До Анонимен102 Бъди сигурен, че Петър Илиев е кукла на конци на БСП, не на Слави! - утре ако БСП "му свирнат" ще вкара в затвора и Слави и всеки друг, който е в "списъка" му...БСП няма да подминат явно варианта на открит преврат в похода си към властта..Трябва да сме подготвени затова! Може би ще е най-добре ако отхвърлят това правителство - поне да се опитаме да спасим демокрацията у нас, според мен!..И тогава много сериозно трябва да се поведе открита кампания срещу БСП лъжи и манипулации

81

Анонимен

преди 2 години

94 ти имаш ли идея какво е да ти откраде труда протежето на шефа? Какви права търсиш? Опитваш с разговори, но ако не стане търсиш или да се преместиш другаде или да започнеш нова кариера. Но в юридическите среди са като скачени съдове. Настъпиш ли един от важните, а те са няколко червени фамилии, смятай че си аут от цялата система. Жената е решила да го преглътне, защото знае че ще я смачкат. Но поне има доблест да се опълчи това да не управлява държавата. Именно защото знае кой стои зад него.

80

Асан

преди 2 години

Славуца има 20 милиона в офшорки данъци не плаща :)))

79

Нито баце нито слави

преди 2 години

Нищо няма да стане в сряда, освен че итн ще са единствените, които ще са за този кабинет. От известно време бсп и мая са в очакване на третия мандат и това да поделят министерски постове. Силовите на бсп с Рашков, мая с минеков. С 5 % кой ти ги дава тези постове. Това обаче ще е тотална подмяна на избора на суверена. Гласували за Бойко и Слави, няма да получат нито единият, нито другият. Разбира се протестърите, които искаха някаква прозападна алтернатива ще са най-излъгани.

78

Шишо

преди 2 години

Какво значи някъв си народ.

77

Анонимен

преди 2 години

защото Петър Илиев върти върти мръсните далавери на Слачо кой да сложат наш човек трябва да е за да продължи да върти схеми

76

Анонимен

преди 2 години

Белорусия купува газ на фиксирани циени от 5000 рубли за 1000 куб/м. В Европа цената на газта мина рекордните 514$, очаква се зимата да стигне до 1000$.

75

Анонимен

преди 2 години

Тук едно чалгарче прави опити да обясни, колко бил велик Барбадосеца, понеже знаел кой и къде бил прал пари. Абе чалго, нали щом знае е вътре в играта. Ти от къде мислиш че знае, врачка ли е, с мъртвите души на КГБ ли говори, що? Но пък е хубаво, че си признавате че знае и кой е в играта, и как им се казват офшорните фирми. А пък като толкова знае, защо не отиде да го каже на прокуратурата? Ако го е срам, нека прокурорите му помогнат малко и да го поканят да им каже.

74

Диана

преди 2 години

До Анонимен89 "Тази жена" не "търси решение на проблемите си" по медиите, БСП, а заема отговорно отношение за бъдещето на страната! Похвална е нейната обществена позиция, в случая!-такъв човек трябва да се наблюдава по-внимателно, явно той е възпитаван твърдо в "ценностите" на копиране на БСП и явно БСП го иска там,оказала е /БСП или задкулисието!/ голям натиск не случайно...Явно превратът на БСП продължава с нови чистки! Колкото по-бързо махнем БСП от политиката, толкова по-добре...БСП ВЪН!

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Китай и Русия вече търгуват газ и нефт за рубли и юани.

72

Анонимен

преди 2 години

Диковчето и то обърнало резбата на стари години, станало Бойковче.

71

Анонимен

преди 2 години

Аз пак неразбирам, след като е имало плагиатство, защо тая жена не си е търсила правата по съответния законов ред, а 6 години е мълчала и чак сега пуска някаква медиина бомба, все пак иде реч за юрист, преподавателка в университета, какъв пример дава на своите студенти ?Незнам, но колкото повече размишлявам върху този случай, толкова повече у мен наделява мнението, че всичко е една скалъпена история за дискредитация на един човек.

70

Анонимен

преди 2 години

90- РУБЛАТА ДА Е НОВАТА ТВЪРДА ВАЛУТА ЗА ПРОДАЖБА НА ПЕТРОЛ.

69

Анонимен

преди 2 години

Световният петролен пазар ще претърпи фундаментални промени в бъдеще. Изборът между петродолари или война вече не е толкова лесен, колкото преди. "Стратегическото споразумение за икономическо партньорство и партньорство за сигурност между Китай и Иран", подписано официално от външните министри на двете страни в Техеран на 27 март 2021 г., нарушава теорията за петродолара и унищожава империята, изградена върху щатския долар. Петродоларът не е довел до значително икономическо развитие на петролните страни от Близкия изток за повече от половин век обвързване с щатския долар.

68

Анонимен

преди 2 години

Гледай ските, неуспял скиор, не си пъхай дупето където не му е място, да не намажеш нещо на промоция.

67

Анонимен

преди 2 години

Според Владимир Путин Русия и страните износителки на петрол имат интерес от световна валута за продажбата на петрол. Американският долар, който досега изпълняваше тази функция, за съжаление вече не оправдава очакванията и излага петролния пазар на риск от сътрестения и нестабилност.

66

Анонимен

преди 2 години

За мен е несериозно, юрист експерт по конституционно право, каквато се явява тая жена, да търси решение на проблема си по медиите, а не в съда и то след 6 години

65

Диана

преди 2 години

Според мен, не би трябвало да сме прекалено придирчиви - човекът си е с изпълнена присъда..Идеални хора няма!-а и БСП си плагиатстват открито отдавна..Виж за Барбадос нещата са различни.Вероятно Слави, обаче, го познава от там, за да е толкова уверен в неговите качества за министър на МВР..Ясно е, че писъците на БСП за неговото отстраняване от кандидат-премиерския пост имат отношение към назначаването му в МВР!Слави е знаел, че прави нещо нередно, не оповестявайки назначение до последния момент.

64

Мен

преди 2 години

Дори няма да го прочета, но не е ли той този, който подкрепя физиономията на Бойко. Все некви с глупави изказвания търсят изява, та да разберем, че съществуват- хората под 30 не знаят кои сте и не ги интересува.