103

Анонимен

преди 2 години

За Сашето е скандал че за един от кандидатите има недоказани твърдения за плагиатство, повтарям недоказани, но не е проблем че действащия ни Финансовия министър е с доказана кражба в Лондонски съд, не че нещо ама се чудя, как тама за Сашо е проблем 1-то, а не е проблем 2-то, може би такова е плащането, незнам, ама се чудя

102

А бе

преди 2 години

Саше! А бе, дърта склерозо! Мислил ли си изобщо, колко много си ни омръзнал за тези повече от 30 г. с твоето вечно мрънкане? Как не ти хареса някое чуждо мнение освен твоето? Ами не може всички да сме Аня Пенчева..Или ИТН трябваше да предложат нея вместо адвокат Илиев?

101

Анонимен

преди 2 години

124 абсолютно верно. Като не е преписвал да пусне книгата си да ги сравним вие с работата на доцентката!

100

Политик с топки

преди 2 години

Казва им го Корнела, че с инат и простотия ще върнат бай0ня, но явно всички са ортаци и играят за байХ0я и Доган...В тая страна май остана сал един мъж с топки и това е Корнелия... всичко останало са пЪтьовци с памперси!!!

99

Бррр до 123

преди 2 години

А защо говориш.." това е добре за ВАС", КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СИ ОТ " НАС"?!

98

Анонимен

преди 2 години

110, колкото повече защитавате плагиата, като плюете ограбената жена, толкова повече приличате на изнасилвача, който се оправдава с "ама тя е хубава, млада, как да не посегна", ала дадоха ли ти да посегнеш? Не бе, то не за такива като вас значи да, ама било не, щото я е срам! Айде скрий се с плоските си обяснения. Всеки ограбен в тая държава, знае че е почти невъзможно да се защитиш, когато плагиата е човека на шефа. А тоя е с яки връзки в БСП и НДСВ! Кой знае колко още премълчава жената!

97

5

преди 2 години

Ако не беше приписвал, нямаше да изтегли книгата си от пазара. Напротив, щеше да каже:Ето, четете, къде съм приписвал?

96

Анонимен

преди 2 години

До Бррр българин съм с добри икономически познания запознат с платформите на партиите и каква политика ще провеждат а вие много ще теглите заради чалгарите и гастербайтерите които са тотално заблудени ще платим сметката всички на масовата простотия

95

Мдаааа

преди 2 години

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ... Саше!!!!Да се закрива тая... или прав беше един политик на времето, дето се провикна.... ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА ЩОМ АЗ СЪМ И МИНИСТЪР!!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите все още нищо никъде не са бутали, защото още действа служебното правителство. Стига истерии.

93

О хо хо

преди 2 години

ДО МАСОНСКА ЛОЖА СЛЪНЦЕ: ПРИБЕРЕТЕ ДИ ВЕРЕСИИТЕ, ДА ВИ ВЗЕМАТ МЪТНИТЕ, ПЛАГИАТИ!!

92

Анонимен

преди 2 години

И Нинова и Маята ще подкрепят кабинета, РистУ до някъде, и не за друго а защото ги е страх от нови избори, Нинова че се изложи още повече, Маята нема да влезе, а Ристу че сведе своя контингент до дежурните ***

91

Анонимен

преди 2 години

На всички, които твърдят, че Диков е гербер - спомнете си кой гонеше Баце, да му дава акциите на ФК Левски :)

90

Бррр

преди 2 години

До 112!!! КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА ОПРЕДЕЛЯШ ВМЕСТО НАС, ХОРАТА, КОЕ Е ПО- ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ?!?!? РУСНАК ЛИ СИ?

89

Анонимен

преди 2 години

Диков направо ги е закрил.Опитаха да заменят ГЕРБ с нови месии, ама нещо не се получава.

88

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите бутнаха държавата в дълбоката пропаст. Въпреки, че министрите им са очевидни парашутисти, за народа парашут няма. Познайте кой ще лежи потрошен на дъното на пропастта?

87

Анонимен

преди 2 години

ИТН =ДПС =Пеевски =библиотекарите"=масонска ложа "слънце-ориент"=Петър Илиев=Г. Гергов=Цацаров и т.н.Това са зависимостите на партията на Славчо, за сега!Така говорят фактите и това което знаем за момента!А това че ПИК и Блиц застават зад ИТН, само потвърждава фактите!

86

О хо хо

преди 2 години

А ДБ ще подкрепят, защото и двамата техни ще останат в правителството. Усещам, че вече е договорено.

85

Анонимен

преди 2 години

До Дианагрешиш ще видиш че поне 30% от депутатите няа БСП няма да подкрепят Има Такива Некадърници БСП е най-добрата алтернатива за България в тези врмена но няма как да го разберете нямате достатъчно финансова макро-икономическа култура вървете да се набивате ваксината нищо не става от вас

84

Така

преди 2 години

То май голямото зло започва да бледнее пред новото почетено което започва да върши злини...