71

Анонимен

преди 2 години

Плетат си кошницата за президентска република. Много са екстрите да си във властта, например да си уредиш децата на мнооого добро платени позиции в БЕХ и Булгаргаз. Млъкниии - изкрещя ген. Янев, служебен премиер министър.

70

Анонимен

преди 2 години

много бързо решиха правителството! След първия мандат има още две процедури, на вторите по успех и евентуално трети опит! Радев подкара конституцията през просото!

69

1

преди 2 години

До Анонимен-90,не питай чефо ,а питай бойко,защо не ги назначава неговите,каква е причината,да ли е спестил малко,че да има и за правнуците,или защото не е взел и стотинка от Божков,само една пура му е изпушил.

68

Анонимен

преди 2 години

Чефо, я кажи ти за децата си как ги назначи на хранилка от по 10к заплата и сигурно и незнаят даже какво работят. И също кажи първо още ли имаш усещането, че те подслушват.

67

Анонимен

преди 2 години

Янев уреди децата си на държавни служби, всички пенсионирани военни и тях ги направиха областни управители. Остана ли някой от тяхните дето да не е назначен на държавна служба? Айде стига толкова!

66

инж Владова

преди 2 години

Което се случи не е вина на Слави, който спази закона, като представи правителство, програма, прави консултации. Иска се служебното правителство за редовно - опит на ГЕРБ, възползва се от нездравото пиведение на човек от Да България, който започна да предлага сужебното правителство за редовно,в отговор на ИТН. - Куцо и сакато платено от ГЕРБ всеки ден плюя победтеля. Тук трябва друга тема от Вас и президента ска се спазването на законите, а не прищявкиПодкрепете го, Ваше задължение

65

акуд

преди 2 години

служебния кабинет НЕ може буквално да стане редовен. това е надскача на конституцията. !!!!!!!!!

64

от СРС _то

преди 2 години

радЕФ : до сряда дали ше се спазарят ? янЕФ : по добре не , та ние да управляваме .

63

1

преди 2 години

До Анонимен-84,затова ли твоя бойко е толкова умен и къдрав,защото е бил с пожарникарска фуражка.

62

Инженерка:

преди 2 години

Прилагането на служебния кабинет- е недомислие Тези хора са подготвени всеки път за 90- 100 дни да осигирят честни избори. Проведохме избори, за да възложи суверена кой да управлява, какви цели да изпълнят управляващите. Служебното правителство имаше показни деиствия . Свърши и трябва да бъде сменен от редовно избрано при изборите правителство . Това искане се подклажда от ГЕРБ, от апетити за власт, на хората, които са по назад в редицата за мандати. Удобно плюят спечелилия воа, Жалко

61

Loyko

преди 2 години

В сряда ще се случи чудото,така ли г-н Янев???

60

1

преди 2 години

До Само питам,аз ти отговарям,дъщерята на буци,няма защо да работи,баща и за 12 години,толкова много "работи"че чак правнуците му,няма да имат нужда от работа,толково много е спичелил,затова ,нито стотинка не е взел от Божков,пък за банкноти,да не говорим.

59

izh

преди 2 години

Не кахъри народе. Програмата върви по план. От вас се иска само да плащате. Е, има и нюанси. Ако нещата се сринат по бързо от очакванията и Чалгар Кючека не успее да се изтъпани начело на държавата - няма да има КОЙ да е виновен. Интересен ще е тогава сценария Та, наслаждавайте се на комедията СЕГА, после трагедията ви е в кърпа вързана

58

Само питам

преди 2 години

До българинС какво Янев е по-добър бе българино? Дъщерята на Баце къде работи? Не е в богата държавна фирма с голяма заплата като децата на Янев. Твоите деца назначи ли ги някой без конкурс в държавни фирми с големи заплати?

57

1

преди 2 години

До ?!?,да при инспектор дюдю бяха по-евтини,даже той ако беше на власт,нямаше да има сигурно и четвърта вълна,на ковида,колко сте жалки

56

Истината

преди 2 години

Ако некадърните радеви калинки управляват още три месеца еврото може да стане 3000 лева! Могат единствено да уволняват и да назначават деца, внуци, роднини и приятели на добри места в тлъсти държавни фирми!

55

Бунгар

преди 2 години

Какво да чакаме г-н Янев. Защо да чакаме и да станем свидетели как допускаме простотията да иска да управлява държавата ни.Нима сме слепи,че се задава анархия и задкулисие.Защо винаги народа си избира грешната съдба и плаща висока цена???Не трябва да допускаме да властва посредственоста , комплексарщината и некомпетентноста, да не казвам простотията.

54

?!?

преди 2 години

Дойдоха да връщат на нормалността. Горивата , тока поскъпнаха, хляба 2 лева, олиото 3 лева. Оправяне по социалистически. И накрая да актуализираме бюджета щото пари няма.

53

Анонимен

преди 2 години

Де е Баце? Де се е скрил? Да не са го отвлекли?

52

нека изчакаме

преди 2 години

герб вече изпреварва итн в последните проучвания