24

Анонимен

преди 2 години

То втъщането *** власт ба Борисов е неизбежно: както се видя той не се поддаде *** вашия рекет и продължи да си управлява. Вие не съе огромната част от народа, имай го в предвид!

23

Изпрегнала курнела

преди 2 години

7/8 се гавреше ежедневно с тази, тошко постовнно я наричаше г-жа лъжа и импексова. Сега тази се кани да ги подкрепи. Тази стогодишна левица е напълно изфирясала и изкукала, но явно и фалирала. Та дългия може да им обещал да им плати наема на Позитано и тези да са кандисали. Толкова са поевтинели.

22

Чочко

преди 2 години

Абе нали всички смятат Тиквата за ***, *** и еднокнижник. Маджото, Маяма, Радев, Корнела все се за него говорят. Нали е никой, що го споменавате бе. Ами заради такива дъна като вас, Вождът Жипка пак ще обикаля страната и ще ръси простотии. Най- простият пак ще ви прекара, сърдете се само на себе си.

21

До на крива ракета

преди 2 години

НА КРИВ РАКЕТИСТ И ИЛЪН МЪСК НЕ МОЖЕ ДА МУ ДОСТАВИ "ПРАВА" РАКЕТА!!!

20

Въпрос към Курнелия?

преди 2 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

19

америка1332002

преди 2 години

кърнелия фон крушовица ще подкрепи кабинета, защото след едни нови избори нейните хора вече ще я изпъдят. и тогава? трябва да яде пароте от техноимпекс

18

Z3

преди 2 години

Ей, този Борисов, бе! Дори когато си мълчи, пак ви пречи. На крива ракета, космосът й пречи.

17

Анонимен

преди 2 години

Нинова беше наречена от Трифонов котарака Леополд.Трифонов до Нинова: "Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче,който казваше:"Ребята, давайте жить дружно!"Също Трифонов Ви каза право куме в очите:"Ние стоим от двата бряга на реката".Нарече Ви партия на статуквото.Направи над 20 скеча с вашия образ и Ви направи в телевизията си на таратор.Ако имахте морал и принципи нямаше да се самопредлагате на ИТН на всяка цена.Нямате морал и закопахте партията си.Приватизарка лъжкиня

16

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

15

Еми

преди 2 години

да се върне, и то по-скоро, а с него и държавността, че съвсем строшихте държавата!

14

Анонимен

преди 2 години

Как са ромските въпроси ? Какво решихте да правите с ромите? Ще ги спасявате ли и тях като евреите?

13

Анонимен

преди 2 години

колкото по-скоро толкова по-добре

12

Анонимен

преди 2 години

Едно ферари с цвят червен и вътре ромка с брознов тен.

11

O tempora

преди 2 години

Като говори, защо говори, не бил фактор. Като мълчи, правило ли ни впечетление, че мълчи? От април Бойко не е на власт, след втори избори, вие не може да разпределите кой какво ще краде. На всеки в устата е Бойко. Хайде, като сте толкова кадърни се разберете и започвайте да управлявате. Ама с шоумени не било лесно? Ами нали много скачахте как важното било Бойко да си замина. Сега чак служебното реве, че идвало хаос. Заслепени от злоба, разрушихте работеща власт, а не можете да я замените с нищо!

10

на крива ракета

преди 2 години

Нинова толкова сте жалки, нали искахте властта ето славчо ви я даде , пак ли ви пречи космоса? Или усещате че пак ще фалирате държавата, но тоя път ще ви изметем завинаги?

9

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАРКО КОРДЕЛИЯ, ХАЙДЕ ОБЯСНЕТЕ НИ В КАКВО СЕ СЪСТОИ 90%-ТО СЪВПАДЕНИЕ С ЧАЛГА-ТАЙМ, ВМЕСТО ДА НИ ЗАГЛАВИЧКВАТЕ С НЯКАКЪВ ХИПОТЕТИЧЕН МЪЛЧАЛИВЕЦ!!!

8

Анонимен

преди 2 години

И дано да се върне по-скоро!

7

питанката

преди 2 години

Ако говори, защо говори, ако мълчи защо мълчи!!! Тъпотията и лакомията им е безгранична. Готови са да стоят на главите си, само да се докопат до власт и пари. Много години са в опозиция и глад ги мъчи

6

Българин!

преди 2 години

Ами, че то аз ПРЕДПОЧИТАМ БОРИСОВ ПРЕД ВАС, ДПС ИЛИ РОМИТЕ НА ЧАЛГАРЯ!

5

Анонимен

преди 2 години

След поредната загуба от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!