8

Аз

преди 2 години

Истина е! Търся да купя нещо в идеалният център в София, Средец, Сердика или пък Яворов, но... под 200, 300 хиляди за качесвено нещо за цяло семейство няма. Явно ще се задоволя с нещо в Младоат за около 150 000...

7

SAFC

преди 2 години

Добре де, някой може ли да ми обясни този парадокс - ние сме най-бедната, най-корумпираната, най-застаряващата, най-емигриращата нация в ЕС, но в същия момент цените на имотите се покачват? И вече десетилетие е така.

6

Bulgaro

преди 2 години

...turseneto e malko ....Tova e ISTINATA !...

5

ИСТИНАТА

преди 2 години

ДОКАТО ИМА ОВЦИ ЩЕ ИМА И ВЪЛЦИ

4

Анонимен

преди 2 години

търсене има на качествени имоти, имоти на булеварди, презастроени или стъкленици има колко искаш, ако банките излязат на пазара с ипотекираните имоти и ще разбият пазара, но нямат сметка да го правят

3

Анонимен

преди 2 години

Не само хората намаляват а състава се променя още по-бързо. Нормалните работещи плащаши (наеми?) изчезват. Въдят се берачи на тухли и жилязу. Па те какъв наем какъв апартмент ще ти платят?!?!?!?

2

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Това е поредна статия, за да се втълпи на хората как ей сега цените ще се кчат още, ще изпуснат хубавия си шанс да купят нещо и край.... А истината е, че иде огромна инфлация, че 2008 ще е цвете в сравнение с 2022 и че те в момента нямат работа и сделки!

1

Анонимен

преди 2 години

След 20 години ще сме 6 милиона , хората намалят, а жилищата се увеличават. Чудя се до кога ли?