31

Анонимен

преди 10 месеца

Това е като вица за глухата златна рибка. Където човека си пожелал злато а получил блато. Че и българите пожелаха промяна а получиха подмяна.

30

Т К О

преди 10 месеца

Гледайте как янчо служебния премиер ужким с 60% подкрепа... как щеше да у б ие журналистите като го питаха за децата МУ! И интересно само по една медия го видях това!!! Рашк ооf дали има пръст, помислете вие......

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 30, не че нещо ама какви действия толкова направи служебния кабинет ? вярно почнаха добре да вадят кирливите ризи, ама дотук, никакви други реални действия, а да не говорим за ситуацията в момента, целата страна в пожари, а оня седнал да ми се хвали че пратил пожарникари в Македония да помагат, на фона на снимка дето 90 годишна бабичка си гаси сама къщата с маркуч, щото нема пожарникари, та да заключа почнаха добре, но са на път да катастрофират с 200

28

Зелените

преди 10 месеца

Обикновено са леви. Само у нас са десни.

27

Анонимен

преди 10 месеца

БСП/БКП като 130 годишна партия е най-антибългарската, и когато е била на власт и когато е в опозиция е правила най-големите золуми. Като управляваща - фалит на Банки, Лукавови и Жан Виденови зими, Издаваха паспорти на булгарите от пиринска мекедония, че са македонци, избиха цвета на нацията в лагерите Белене Скравена Богданов дол, 16 та република искаха да ни направят на СССР. Като опозиция - най-големия атентат в Св. неделя, поръчкови въстания по заповед на Москва, терорестични атентати итн

26

Анонимен

преди 10 месеца

хахаха,герберските свини никога повече няма да управляват

25

Анонимен

преди 10 месеца

Долу Чалгата! Да живее Класиката!

24

Анонимен

преди 10 месеца

Най-добре ще е служебния кабинет да стане редовен с мандата на БСП. Поне Българите го видяха в действие и го одобряват. Не искаме кабинет от напълно непознати хора.

23

Анонимен

преди 10 месеца

ИТН + БСП + ДПС дори може и Мая да подкрепи за да хване трохи.. Няма как да остане БСП за служебен като знае, че ИТН и Герб няма да го подкрепят и новите избори няма да са в тяхна полза.

22

ПЛАГИАТА си отива

преди 10 месеца

ВЦяла БЪЛГАРИЯ е потресена от долнопробния лъжец,мошеник,шмекер,наглец,измамник,ментарджия..ПЛАГИАТЪТ ПЕТЪР ИЛИЕВ!!СРАМ И ПОЗОР ЗА КАТЕДРАТА ПО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО В ЮФ при СУ !Както във всички бели държави по света - Германия,Австрия,Финландия...СЕ отнема докторското звание на ПЛАГИАТА ИЛИЕВ- отстранява се от академична длъжност- проектокабинет на шнорхели е ОТХВЪРЛЕН в Парламента- Президент Радев връчва трети проучвателен мандат на БСП...

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 10 месеца

ИДВА ТЕЖКА РАДЕВА ЗИМА.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До БСПслужебното правителство няма да мине като редовно, това требва да Ви е ясно, особенно след изцепката на Янев за ИТН, това е ! а да не говорим че ако то остане и то организира изборите за Президент, вероятно ще стане най-големия гаф в нашата политическа история

19

Реалността

преди 10 месеца

От самото начало замисълът е такъв,"служебен"!!! Фигаро тук, Фигаро там!!! Вижте кой реди кабинета на фигуранта и ще разберете всичко!!!

18

Анонимен

преди 10 месеца

След като БСП обявиха, че тяхното предложение ще служебния кабинет на Янев. ИТН рязко почнаха да губят подкрепа. Партиите на протеста се отдръпнаха и изпокараха с тях. Единствения шанс за кабинет на ИТН е с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. Факт!

17

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Кабинет ИТН,ще мине на...косъм,с клизма и ще е до...пролета.Без редовен кабинет,Парламентарната Република...зацикля,такива са сегашните...реалии.Слаффчувците са поредния полит...експеримент,но един повече,все тая.Какво е...половин година,срещу десетилетие и отгоре...гербаджийски експеримент на фона на...вечноста.

16

господи

преди 10 месеца

пази България !

15

Зелени Чо.ра. Пи

преди 10 месеца

Никой не е гласувал за кабинета Янев !

14

БСП

преди 10 месеца

България се нуждае от стабилно правителство, което да разгради модела Борисов и България да просперира. Такъв е кабината на министър Янев, който се ползва с 67% одобрение от българския народ. БСП ще предложи точно този кабинет, когато получи мандата. Но за целта кабинета на ИТН трябва да бъде отхвърлен. И без това цяла България видя, че за нищо нестава.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Едни свестни демократи се намериха в България! След 30 години чалга преходи, едни-единствени, които могат да вземат самостоятелно решение. И това е нещо.

12

Много логично !

преди 10 месеца

Няма порции за ДБ , няма подкрепа !