28

Зелените

преди 2 години

Обикновено са леви. Само у нас са десни.

27

Анонимен

преди 2 години

БСП/БКП като 130 годишна партия е най-антибългарската, и когато е била на власт и когато е в опозиция е правила най-големите золуми. Като управляваща - фалит на Банки, Лукавови и Жан Виденови зими, Издаваха паспорти на булгарите от пиринска мекедония, че са македонци, избиха цвета на нацията в лагерите Белене Скравена Богданов дол, 16 та република искаха да ни направят на СССР. Като опозиция - най-големия атентат в Св. неделя, поръчкови въстания по заповед на Москва, терорестични атентати итн

26

Анонимен

преди 2 години

хахаха,герберските *** никога повече няма да управляват

25

Анонимен

преди 2 години

Долу Чалгата! Да живее Класиката!

24

Анонимен

преди 2 години

Най-добре ще е служебния кабинет да стане редовен с мандата на БСП. Поне Българите го видяха в действие и го одобряват. Не искаме кабинет от напълно непознати хора.

23

Анонимен

преди 2 години

ИТН + БСП + ДПС дори може и Мая да подкрепи за да хване трохи.. Няма как да остане БСП за служебен като знае, че ИТН и Герб няма да го подкрепят и новите избори няма да са в тяхна полза.

22

ПЛАГИАТА си отива

преди 2 години

ВЦяла БЪЛГАРИЯ е потресена от долнопробния лъжец,мошеник,шмекер,наглец,измамник,ментарджия..ПЛАГИАТЪТ ПЕТЪР ИЛИЕВ!!СРАМ И ПОЗОР ЗА КАТЕДРАТА ПО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО В ЮФ при СУ !Както във всички бели държави по света - Германия,Австрия,Финландия...СЕ отнема докторското звание на ПЛАГИАТА ИЛИЕВ- отстранява се от академична длъжност- проектокабинет на шнорхели е ОТХВЪРЛЕН в Парламента- Президент Радев връчва трети проучвателен мандат на БСП...

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ИДВА ТЕЖКА РАДЕВА ЗИМА.

20

Анонимен

преди 2 години

До БСПслужебното правителство няма да мине като редовно, това требва да Ви е ясно, особенно след изцепката на Янев за ИТН, това е ! а да не говорим че ако то остане и то организира изборите за Президент, вероятно ще стане най-големия гаф в нашата политическа история

19

Реалността

преди 2 години

От самото начало замисълът е такъв,"служебен"!!! Фигаро тук, Фигаро там!!! Вижте кой реди кабинета на фигуранта и ще разберете всичко!!!

18

Анонимен

преди 2 години

След като БСП обявиха, че тяхното предложение ще служебния кабинет на Янев. ИТН рязко почнаха да губят подкрепа. Партиите на протеста се отдръпнаха и изпокараха с тях. Единствения шанс за кабинет на ИТН е с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. Факт!

17

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кабинет ИТН,ще мине на...косъм,с клизма и ще е до...пролета.Без редовен кабинет,Парламентарната Република...зацикля,такива са сегашните...реалии.Слаффчувците са поредния полит...експеримент,но един повече,все тая.Какво е...половин година,срещу десетилетие и отгоре...гербаджийски експеримент на фона на...вечноста.

16

господи

преди 2 години

пази България !

15

Зелени Чо.ра. Пи

преди 2 години

Никой не е гласувал за кабинета Янев !

14

БСП

преди 2 години

България се нуждае от стабилно правителство, което да разгради модела Борисов и България да просперира. Такъв е кабината на министър Янев, който се ползва с 67% одобрение от българския народ. БСП ще предложи точно този кабинет, когато получи мандата. Но за целта кабинета на ИТН трябва да бъде отхвърлен. И без това цяла България видя, че за нищо нестава.

13

Анонимен

преди 2 години

Едни свестни демократи се намериха в България! След 30 години чалга преходи, едни-единствени, които могат да вземат самостоятелно решение. И това е нещо.

12

Много логично !

преди 2 години

Няма порции за ДБ , няма подкрепа !

11

Анонимен

преди 2 години

Целта е служебния кабинет да стане редовен, чрез мандата на БСП. Но за целта канинета на ИТН трябва да бъде отхвърлен при гласъването.

10

Анонимен

преди 2 години

Нали искахте промяна, да го няма уж корумпирания Бойко и като ви дойде промяната не можете едно правителство да направите.Пълни некадърници сте!

9

бсп щаб

преди 2 години

тия сериозно ли са против чалга божеството и водач на нацията? преврат ще ми правите а, срещу народа ще вървите ?