68

Петър

преди 2 години

Зелените винаги и са изцяло са се интересували от облаги, и никога от качеството на въздуха и водата, неказонната сеч и други.

67

Анонимен

преди 2 години

Зелените еко-терористи се цепят от розовите болшевики на Командира - красота. Всички к0мунисти на въжето.

66

1

преди 2 години

на извънредните избори през октомври ,зелените може да станат кафяви ,като а..к...о, и да видят народното събрание,през крив макарон.

65

nnnn

преди 2 години

До по Радой - До като не се обединим ! Трябва да знаем какво точно искаме Русия или Европейския съюз.....??????????

64

Анонимен

преди 2 години

Тез пък от де се появиха

63

Реалист

преди 2 години

***, ***, когато ви казвахме, че Има Такова Недоразумение и с тях нищо добро не ни чака, ни плюехте и псувахте. Сега хак да ви е като гласувате за тях и настъпахте поредната мотика.

62

по Радой

преди 2 години

докога над страната ни бащина ще вилней тази страшна чалгарщина

61

Асан

преди 2 години

Ф.атмаците и те са със зелени чорапи :)))

60

Анонимен

преди 2 години

Браво за решението! Ако Христо има мозък и Ной няма да го подкрепи!

59

до 67

преди 2 години

оффф стига като папагали с това ДПС

58

Анонимен

преди 2 години

До 60 На следващите избори ще сте с под 10%. Каквото и да си говорите, много хора гласуваха за ИТН като най-голямата партия анти-ГЕРБ и с най-голям шанс да управлява. Сега почуствалите се измамени няма да гласуват или ще пуснат гласа си за друг. За всеки случай няма да изберат пак ИТН. След Василев и Пацо Шнорхела просто вече малко хора вярват, че сте адекватни и/или не сте проект на ДПС.

57

Активист на БСП

преди 2 години

,,Зеленото движение,, участва ли в гасенето на пожара ???

56

Анонимен

преди 2 години

Тия кои са и какво зависи от тях. Нали са един файтон хора. Ей писна ми от сеяндури.

55

Бля

преди 2 години

Тоя уж е зелен, а защо е с розови чорапи? То сегашните зелени не са ли новите червени?Много изпадна България след призива миналата година на Прецедента. Тоз зален чорап вкара Родината ни в голяма беда. Слава Богу, че не се е налагало да ръководи армията във реални военни действия. Дай Боже и след месец януари 2022 г да не го виждаме, а Гешев да се занимава с него за измяна.

54

ФОРЦА ИБГНИ

преди 2 години

Затворите и трудовите лагери са скъпи за бюджета на България. Ние предлагаме бесилки за всички от ГЕРБ и тези които ги подкрепят. Дори ще си платят въжетата и сапуните. А и ще е забавление за народа. Теливизиите ще си плащат за прякото излъчване на екзекуциите на Гербавите..

53

ФОРЦА ИТН

преди 2 години

По никакъв начин няма да се обединим с герб и бсп защото на следващите избори ще спечелим минимум 60%. Ще ни трябват много строители които да строят затвори. Затвор конфискация и принудителен труд за всички от герб бсп дпс деебъ и uбнu

52

Асан

преди 2 години

Къв е тоя зеленчук Сандо :)))

51

пенсионер

преди 2 години

всички партии трябва са подкрепят чалгарите и после да им гледаме шоуто . нека тия дето гласуваха за тях да разберат че чалгарите са популисти и нямат и идея как се управлява държава . НС не е студиото на 7/8 та да се плезиш пред камерите , в НС не се говори със слушалка в ухото , в НС не се къса снимка на президент , в НС не се размахват дипломи , в НС се управлява държава , в НС няма значение колко езика говориш . дано стадото от умните и красивите го разберат .

50

Кроси

преди 2 години

Първия път изключиха ИТН от статистиките и се оказаха втори, втория път ги класираха втори, а те спечелиха- май ще има трети път. Ще се чуе на есен какво ще стане.

49

До Форца ИТН

преди 2 години

ИТН отдавна се е обединил с ДПС. Откакто Слави взе заем от тях за телевизията си. Вече им е в ръцете.