48

До Форца ИТН

преди 2 години

Слави няма да вкара никого от ГЕРБ или БСП в затвора. Ще се обедини с тях.

47

ФОРЦА ИТН

преди 2 години

Кабинет на Слави ще има и ще вкара в затвора всички от герб бсп *** *** и дпс. Ще строим затвори господа много затвори докато нашия доблестен честен и морален премиер прави от България райска градина и дребните честни хорица започнат да живеят нормално.

46

Анонимен

преди 2 години

Татяна Дончева вчера си справи политическо харакири в ефир, като каза публично, че са спечелили с лъжи в предизборната кампания. Тия не са никакви политици, а ментаджии.

45

Анонимен

преди 2 години

Е другата партия способна да излъчи правителство е ГЕРБ. Но те в момента са натикани на дъното на външната тоалетна. Под дебел слой *** пуснати от всички млади и яростни партии.. Живеем в 2021 година, но се усеща като 1944..

44

Анонимен

преди 2 години

До Зелените.........Зелените по принцип са леви. Ако нашите се смятат за десни, значи не са никакви зелени. Другият вариант е да не различават ляво и дясно.

43

БСП

преди 2 години

Толкова ли е трудно да проумеят, че в този парламент, БСП е единствената партия способна да излъчи стабилно правителство? България ще загуби много ценно време, докато младоците се налудуват и накрая разберат, че без помощта на опитните партии нищо немогат да постигнат

42

Ууууу

преди 2 години

Прави са хората, не искат да са част от некадърното управление. Ако сте слушали снощи по Панорама Татяна Дончева ще ви стане ясно всичко.

41

Т.Шак

преди 2 години

Накрая само ГЕРБ ще подкрепят Шнорхелите на Слави, а ДПС ще се въздържат за да не им личи подкрепата. ИТН 65 + 63 от ГЕРБ = 128 депутата - достатъчно за правителство. Защо ГЕРБ? Иначе Б.Рашков ще ги разкатае за още 2-3 месеца.

40

1212

преди 2 години

Както винаги зелената мафия, се подиграва с народа. Бащицата е дал повече кинти и Точната скача според парите. БОК** ЛуЦи неземни.

39

Никк

преди 2 години

Е това е, най близките ти хора да ти забият нож в гърба, независимо че става въпрос за управлението на страната. Не могат да подкрепят без да има парче от баницата за тях.. Бах тая алчност

38

Анонимен

преди 2 години

Само се чудя това "Зелено движение" колко точно е зелено?! Военно зелено?? И има ли връзка със зеления чорап??

37

Зоро

преди 2 години

Тия зелени комунисти-психопати са ясни! Да видим сега комсомолеца Бойкикев и розово-лилавия лилипут какво ще измъдрят и ще гласуват ли заедно с бесепе. Но, така и така сбирщината на чалгарите, наречена проекто-кабинет заминава в канала!!!

36

Анонимен

преди 2 години

хахаха, Радевите *** никога повече няма да управляват

35

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

Зелените в ДБ са си фашикти отвсякъде

34

БСП

преди 2 години

Служебния кабинет ще стане редовен с мандата на БСП. Това е решено преди месеци и не подлежи на обсъждане. Досега гледаме театър в парламента, който е създаден заради драгия зрител и избирател. БСП е партия на 130 години с политическа стратегия, не като партиите еднодневки. И винаги постига целите си.

33

Дори в Замунда

преди 2 години

Лишават от докторска степен за плагиат. В просветените монархии е така, независимо от цвета на населението. Нашата народопсихология защитава дребните мошеници от чувство за солидарност.

32

Анонимен

преди 2 години

*** че го играят на 2 стола, като при Борисов 2, нали и тогава хем имаха министри, хем едни викаха че са опозиция :)))

31

Анонимен

преди 2 години

Това е като вица за глухата златна рибка. Където човека си пожелал злато а получил блато. Че и българите пожелаха промяна а получиха подмяна.

30

Т К О

преди 2 години

Гледайте как янчо служебния премиер ужким с 60% подкрепа... как щеше да у б ие журналистите като го питаха за децата МУ! И интересно само по една медия го видях това!!! Рашк ооf дали има пръст, помислете вие......

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30, не че нещо ама какви действия толкова направи служебния кабинет ? вярно почнаха добре да вадят кирливите ризи, ама дотук, никакви други реални действия, а да не говорим за ситуацията в момента, целата страна в пожари, а оня седнал да ми се хвали че пратил пожарникари в Македония да помагат, на фона на снимка дето 90 годишна бабичка си гаси сама къщата с маркуч, щото нема пожарникари, та да заключа почнаха добре, но са на път да катастрофират с 200