31

Анонимен

преди 2 години

А колко от тях са с поставени ваксини? В другите държави дават и тази бройка. Защо вие ни я спестявате?

30

Елемаг

преди 2 години

до да ама не.Знаеш ли на кое викам пандемия и вирус?Да няма хора никъде и да падат по улиците!!Нищо от това не се случва.Място нямаше за всички на морето и то само от българи.Това ли ви е пландемията?Като се намали клиничната пътека за коронката от 1500 на първоначалните 400 ,ще видиш колко я има тая клоунада!!!

29

Да, да, ама не

преди 2 години

До ЕлемагПримера с жабата е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари! Цяла година и половина водата се загрява бавно! Който разбрал - разбрал, който не е - няма и да разбере!

28

Факт

преди 2 години

Броя на починалите започна да скача рязко нагоре. Вчера 8 починали, оня ден 14, а до преди дни бяха 0, 1, 2 или 3 починали на ден. Май ще поставяме нови рекорди.

27

Елемаг

преди 2 години

Чакам статистиката за летния грип.Когато ми я дадат,тогава ще говорим за Коронката.Сега всеки втори подсмърча за 2-3 дена.както е било през годините.Въпроса е защо PCR тестовете не се махнат защото е доказано,че не правят разлика м-у грип и Кромид!!!Чакам отговори,тогава ще говорим за пък ваксинацията,колко е успешна или полезна,че и там са едни въпросителни...

26

Анонимен

преди 2 години

91 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без значение,не е тествано цялото население за един ден,за да е реална картината.Всички ще се заразят,някои вече са по няколко пъти,неизбежно евъпрос на време е.Ваксинацията върви бавно все още.Този вирус е направен в лаборатория от човек-ФАКТ!Иначе щеще да умре в жегата ако е природен корона вирус.

25

хипохондрик

преди 2 години

До: ГРОБАР Мене вчера ми казаха съседи че са дошли да ме търсят двама души с лопати. Добре че бях на морето и не можаха да ме намерят!Веднага отивам да се ваксинирам - със четири дози накуп! За по-сигурно!

24

???

преди 2 години

В България броя на новите случаи се увеличава над двойно за седмица. Докъде ли ще стигнем?

23

До: 19

преди 2 години

Що бе, аз се забавлявам! Знайш ли колко ми е смешно! Умилителни са напъните да накарат някой да направи нещо насила, което е по принцип обявено за "доброволно".Голям смях пада!Фармацевтичните компании натрупаха милиарди долари печалби и не го крият - съвсем официално и публично си го обявяват колко са спечелили.Единственото което ме е яд е, че не работя в някоя такава компания или да получавам комисионни от дистрибуция. Ама, като нямам aкъл, ще бачкам.

22

ГРОБАР

преди 2 години

Браво таман ще имам работа

21

???

преди 2 години

Имаме си онези 80% и 85% неваксинирани. Дали съвпадението е случайно?!

20

до ваксър троловете

преди 2 години

В събота и неделя сте на двоен надник, нали?

19

до 9

преди 2 години

Спри да се бодеш, че при теб мозъка май е станал на пихтия. Хахаха

18

Копипасте

преди 2 години

До Доктор ТрайковА кой подписа декларациите за информирано съгласие вместо непълно и малолетните "ДОКТОРЕ"?!

17

Анонимен

преди 2 години

Стягам си багажа и дим да ме няма!Отивам на морето и дим да ме няма!

16

Анонимен

преди 2 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

15

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

Ритмично и спокойно,поехме "нагоре по лай-яната река ,без гребла".Но след не продължителен интервал от време, ще грабнем греблата и устремно с небивал ентусиазъм ще загребем по съща река, и в същата посока.Е, след това ще има вайкане и кършене на ръце,но ние сме корифеи в тази насока.В същото време българският лАмпен, прави заключението "Ба он,дека ,че ми рече на менека,язека дека го знам по-добре от учениьот"

14

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се срещу корона вируса с ваксина. СЕГА! Ваксинирайте се преди вашия съсед! Ваксините ще свършат, после няма да има!Избираш ваксина - избираш да живееш! Вакаината вируса удря, ваксината вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Ваксините са сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Ваксина или Смърт - това е въпросът!Ваксината е изворът на живот!

13

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като населението се ваксинира! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Файзер!

12

ха-ха-хаааа

преди 2 години

До Анонимен 9 Споко бре, колата ще продам, с жената ще се разведа предварително!