28

Да не продължават

преди 2 години

Да НЕ продължават с редуването на онлайн и присъствено. Ту така, ту иначе. Това беше пълна простотия от страна на предишния министър. Отгоре на всичко, тези които искат могат да учат от вкъщи, докато съучениците им са в час физически. Цяла година ни правиха на маймуни. И децата само се объркваха. СТИГА!!! Или онлайн, или физически, без всевъзможни щуротии, както правеше предишния министър на образованието. Всеки ден измисляше ново безумие.

27

Анонимен

преди 2 години

Присъствено = Ваксинка. Много скоро. Така, ***, ако искате да имате деца - вземайте отсега мерки за индивидуално ДО, ако не ви се занимава се доверете на бялата мафия да ви предпази.

26

До №2

преди 2 години

Тепегьози ли? Ваксинират ли учителите, ще ти ваксинират децата - или вече сам си ги ваксинирал? Спрете да обвинявате учителите -МОН взема решението за дист.обуч. и не за кефа и здравето на учителите -120 умряха вече. Решението е политическо. А заразяването не е от учителя, а между самите ученици, които крещят, плюят, храчат, пушат от общи цигари, идват болни - от скука вкъщи, мерки нула.

25

Аз

преди 2 години

Вярно е. Когато ваксините бяха ограншчени ( въпреки че за учителите имаше) , аз бях за дистанционно обучение. Страхуиах се и за децата, и за учителите, и за родителите. Моите уважения, ама сега има еаксини в излишък. Кой им пречи да се предпазят от вируса. Имам отговор, но не ми е удобно да обиждам уж образокани хора. Няма логика да ,,преподават "по пижами и да ангажират родителите да пазят децата, да се лишават от работа и средства. Ами заплатите им скочиха ...и още искат, а насреща безхаберие

24

До 22

преди 2 години

Ако искат нека се ваксинират или пък не, това е тяхно право на избор! Обаче няма да ми минават он лайн като не са ваксинирани, Ами ще ходят редовно на работа , защото сами са решили да не се ваксинират. А не да принуждават родителите да излизат неплатен отпуск а те да си получават пълни заплати и да лежат вкъщи. И мен ме е страх, но ходя на работа присъствено!!!!!!

23

123

преди 2 години

Какво ми се готвят за он лайн обучение, като има ваксини! Да се ваксинират и да си ходят на работа както го правят останалите браншове! Не децата да слагат очила от 7годишни! Нямат срам тия от МОН!

22

Я

преди 2 години

Цяло лято по дискотеки и хотели може, ама на есен на училище не може. Приоритети!?

21

Ам гъл

преди 2 години

Психодрамата продължава. В България Смъртността е най Висока тя е най-Висока от 20 години насам Геноцида си върви по - план. А Ваксината ще направи Хората Безсмъртни и поцинковани та всички болести ще се плашат от тях като усетят, че "Човека" няма мозък. Човека е дребно Страхливо Създание аналог и нова разновидност на ***.

20

Селянин с колело

преди 2 години

До Ами обяснетеПрав си.Като носител на много придружаващи заболявания ,попитах джипито си,препоръчва ли ми да се ваксинирам и коя е най-подходящата за мен ваксина.Каза ми,че той не може да поеме отговорност,тъй като дори производителите не поемат такава.А непрекъснато ми тръбят,че трябва да се ваксинирам.

19

Анонимен

преди 2 години

От понеделник влизаме в оранжева зона. Хм... А от къде знаете с такава сигурност???? И оставете вече учителите и здравните работници намира!!! Спрете да им внушавате вина! Ако искат, да се ваксинират, ако не искат, спрете да ги изнудвате, градове такива!

18

Регламент

преди 2 години

Обучението онлайн трябва да се регламентира! Синдикатите да направят нещо по въпроса! По около 6-8 часа на ден пред монитор с 15 минути уж междучасие и по време на обедна почивка сместени съвещания, заседания и работни групи...Експлоатация!Всички разходи по време на онлайн обучения са за сметка на преподавателите, а приходите къде отиват? Поне във ВУЗ-те е така.

17

Lina

преди 2 години

Свикнаха на платено безделие учителите и нямат намерение да се връщат в клас. Пият си кафето, безделничат и си взимат цялата заплата. Вие , ако сте ще се върнете ли. Имах " щастието " да чуя подобно " преподаване " - обидно Е! Да не коментираме липсата на достъп до нет и устройства в голяма част от страната. За съжаление не сте подготвили система, подходяща за тези ситуации. Вас ви обучаваха децата - как да влезете в " стаите ".Но частните урочета вървяха. Срам ме е от Вас, безделници!

16

бедния българин 2

преди 2 години

и да ми давате негативните палци все ми е тая ! Истината е много ясна - ченгетата получаваха по една минимална заплата за месеците дето сме затворени под формата на бонуси ! Даскалите не спираха да си взимат парите докато си работеха от тях. Едно е да си играеш на телефона по цял ден и да си пиеш кафето пред компютъра всяка сутрин и да си взимаш пълната държавна заплата. Друго си е да те съкратят от работа и да не взимаш ,,помощи'' от дъражавата като в частния сектор нали така

15

Ти да видиш!!!

преди 2 години

Педагогическите специалисти имали нужда от достоверна информация за ваксините???Ми не ги ли карат да подписват т.нар. формуляр за информирано съгласие? Случайно ли му викат "информирано"? Не, трябва да изчетеш няколко листа в които пише всичко за което трябва да се информираш. Ама изобщо дават ли ви да четете нещо преди да подпишете? Или ви интересува само сертификата да ходите в Гърция? Ама чукча не писатель...

14

Анонимен

преди 2 години

Учителят уж трябва да е умен и учен човек, за да предава разум на другите, а то....Но пък в България всичко е възможно.

13

Анонимен

преди 2 години

До Мда "Е нали ваксинираните пак разнасят бе?!"....Абе не разбра ли бе, че разнасят по-малко бе?! Защото дори и да боледуват, го карат по-леко бе, и вирусният товар е по-малък бе?!

12

Бай Миле

преди 2 години

Естесвено, че трябва да е присъствена. Иначе губим сигурността на учениците, ако въобще са ученици.

11

НЕваксинирана

преди 2 години

ДА, каква е пречката?!

10

Радо

преди 2 години

По - добре да не е присъствена.

9

Мда

преди 2 години

Е нали ваксинираните пак разнасят бе?!