129

Анонимен

преди 2 години

Е нали това беше кабинета и нямаше да има промени?Нали трябваше в четвъртък още уж да занесат изпълнен мандат?Май лека полека си отиваме към избори,така ги виждам аз нещата.

128

Анонимен

преди 2 години

Шоуто на Слави не е било толкова забавно от 2004 г.

127

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Кокинов го каза:"Ти ми Хвърли *** ВЪВ ВЕНТИЛАТОРА....ПЪК ПОСЛЕ ВЪРВИ- СПАСЯВАЙ....ХА ХА ХА ХА ..ИМАШЕ ЕДНА ПЕСЕН" ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА"

126

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Направо се прецакаха Славчовите Пичове.Те искаха да са Опозиция и да ХРАЧАТ 4 ГОДИНИ.АМА На- Бързо бяха разкрити...

125

Анонимен

преди 2 години

Тошко Африкански надува шнорхела сега :)

124

1912

преди 2 години

И какво излезна?!?!?!Само БСП е читава партия!!!!!!НО подкрепи ли тези палячовци,край и с нея!!!!!

123

Анонимен

преди 2 години

Ако този чат беше лъжа, оня може да съди медията, нали, ама явно е истински чат и тоя го излоеиха, та сега бяга да се крие ;)

122

Анонимен

преди 2 години

Славчо=Тиквунчо!!!!И поддръжниците им едни такива не много умни....изобщо!!!!

121

карма

преди 2 години

те л-а-й-н-а-т-а които хвърляхте по другите сега ви се връщат като бумерангг!

120

Анонимен

преди 2 години

А, кво ста бе, Тодоре, много ви беше лесно да лъжете и плюете от екрана, пък сега ривеш ;)

119

що плачиш мами

преди 2 години

що бе тошку , та вие с рашкОФ и редЕФ не спряхте да бълвате лъжи по адрес на правителството на Борисов и лично за него .

118

Анонимен

преди 2 години

Тошко, на същия ад вие с вашето чалгаджийско предаване подлагахте с години кого ли не в държавата!

117

анонимен

преди 2 години

Нема страшно! Сложете Ристе, он откога чека! Готов е, безусловно!

116

Анонимен

преди 2 години

Хе хе, нито Сорос, нито Путин, нито Байдън ви сваля мижитурките, мили ми ИТНейци! Вие сами си сваляте абсурдните си хора. Ние мислехме че фиаско са Киро Харварда и Асен кранчето, но вашите Барбадосци плагиати удрят дъното. А се оказа че не е само един, а май ще излезе че са всички. Което между другото е очаквано. Защото интелигенцията не гледа шоуто на Славуца, камо ли пък да ходи да работи за него и да се явява на кастингите му. Правят го само *** професионалисти.

115

Анонимен

преди 2 години

До О хо хо, това че зад Барбадосеца стои Герджиков е факт и той само говори че пак НДСВ ейците са се намърдали да папкат. А защо му е дадена награда на плагиатчето не искам и да помислям, идеи много. Като почнеш от офшорката дето ти трябва адвокат, че да ти регистрира фирма за да си переш парите и стигнеш до меките китки на тоя дето го е издигнал до "адвокат на годината". Пък като ги комбинираш и става една неочаквано извратена комбинация.

114

Сър Стенли

преди 2 години

Сорос свали Момчил Иванов! Кой е задкулисен управленец? Съд за соросовите копои в България, които смучат кръвта на родината ни вече 30 години - Костовци, Атанасовци, Мирчевци, Бойкикевци и пр. джендъро-федералисти! Всичко е за предпочитане пред тези антибългарски м3к3р3та и с0р0c0иди!

113

Майна

преди 2 години

Амии, то правителство мже да има само ако ДБ и БСП гласуват За и ЗАЕДНО! СЛЕД КОЕТО РИСТЯ СЕ ОТТИЧА В КАНАЛИЗАЦИЯТА.

112

Тодор

преди 2 години

И какво сега?Кастинга на пишман политиците пълен провал.Каква глупотевина-фантазират си,че като фиксират лъжите и злобата си към Борисов и ГЕРП отклоняват вниманието и могат да се инсталират всякакви негодници да управляват.Абе това шоу още колко милиона ще ни струват?Егати колко са загрижени за суверена?!М-ръс-Ни-ци

111

stst

преди 2 години

Брееей, на тоя много бързо му се накърни "достойнството"!?!Значи Боко Тиквата може да търпи постоянните дивотии и про3тотии изсипвани всекидневно в/у него и семейството му, търпя врещенето на едни луди с мАяМа и онзи с расото пред собствения си дом дни наред(заедно с внучетата си, търпи помията от медиите....а този льоьло Момчилчо само след едни чатове, в които е излял истинската си грозна вътрешност-реши да се обижда и да напуска!?По-добре е по принцип, но тези мутри на Славуца много нежни души

110

999

преди 2 години

А когато Славчовото шоу плюеше безразборно и т.ъпо - хубаво ви беше, нали Тошко??? Свърши спокойствието ви, С В Ъ Р Ш И!!! Хората не ядат доматите с колците, както ви се ще!