292

Аноним

преди 2 години

"Делта" са появи и започна да се разпространява точно, когато ваксинацията започна. Знаете ли, какво ви бият заедно с ваксините? Сега се позамислете!...

291

До 337 коментар

преди 2 години

До АнонименТо добре говориш някакви опорки , но какво ще кажеш на тези които се боцнаха и ги няма вече сред нас , аз познавам лично такъв . Пак ли опорките ,че еди какво си ,че еди що си !? Как пък нямате морал бре , как може такива рецидивисти да сте сите и да не ви мигне окото като затривате българи !?

290

Анонимен

преди 2 години

Извода е, че ваксините са създадени да предпазват преди всичко от тежка инфекция и смърт. Всеки може да е с вируса... Дори боледувалите преди няколко месеца. Имунитета не убива вируса, а само го неутрализира да не разболява човека... Абсолютно всеки може да е заразен...

289

Самюел Бекет

преди 2 години

"Ваксинираните, но заразени с Делта вариант..."Тия *** вече не се чуват какви глупости говорят.

288

Iordan Ivanov GEOLOG

преди 2 години

експерти да огледат терор ас ПТИЧИ грип срещу Турция,Румъния,Украйна >След рекламата терористите нагло препоръчаха масови убииства вкл на патки в Румъния и Пуйки в Турция.У нас бяха рекламирани три умрели лебеда край Видин. След изпращане на пробив и единствената тогава оторизирана лаболатория в АНглия НАЙ СЕТНЕ ЗАСЯКОХМЕ как нарочно чрез обемно патогенизиране в лаболаторията се заразяват пробите.Терорисите веднага наредиха масови убииств на всички лебеди по Дунав..

287

Jordan Jordanov SARS

преди 2 години

експерти да огледат терора през медиите с нагло престъпна диверсия рекламирана като ПТИЧИ ГРИП 2003 - 2004.Тогава терористите ползваха нарочно инсталирана облъчващо пресканираща техника .терора през медиите бе подобен на този но по ПЛИТКО СКРОЕН..Вместо показни нагли убииства с наличната техника вкл на лекари както диверсията COVID 19 ..Тогава направо се кефеха че понеже май вече били убити цели трима във Виетнам и един в Сингапур The world bank must give 0.4 trilions $ see birdflu179 29022004

286

Jordan Jordanov SARS

преди 2 години

При тестове от 2003 и 2004 година има снимани как терористи с помоща на модерни тогава камери увреждаха с атаки тип SARS деца и възрастни вкл в наши курорти.Тогава блокирахме диверсията с специални доклади вкл до премиер министъра на Канада и до службите за борба с организираната престъпност.Пострадалите от около 10 ТОРС предизвикващи камери се самолекуваха бързо в налични минерални басейни и в морето..Има огромен видео материал от оня период..Сега терористите ползват 1 000 000 по мощни камери

285

Jordan Jordanov SARS

преди 2 години

провеждащи терора полzват смартфони с активирани заразни COVID generators and activators .За рекламни убииства ползват дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия засечени от нас по време на убииства на военни от България и НАТО в Косово,Босна и Херцеговина рекламирани като убииства с ЛЕВКЕМИЯ.Обсебени от масови убиици убиват с нарочно произведени дигитално холограмни оръжия вградени в смартфони и лични документи.Експерти да огледат болници с проведени показни убииства снимани от далече

284

Шукето

преди 2 години

Когато ви казвахме ,че в инжекцията има канцерогенни неща (шипови протеини от шимпанзета(и в СПИНА са такива от мамуна) , ГМО организми и други благинки) всички се смееха и сочеха с пръст МИСЛЕЩИТЕ и ТЪРСЕЩИТЕ ИСТИНАТА ! Сега когато ви го казват ,че БОЦКАНИТЕ са ЗАРАЗОНОСИТЕЛИТЕ вие пак не вдявате ,че ви изиграха и с здравето и живота ви ! Цял живот ви го таковат , но само при катаклизми разбирате (който има мозък , логика и критично мислене де) ,че всичко е умишлено причинено от ЕЛИТА .

283

Хай Вакса

преди 2 години

И на тема ваксини успяха да разделят хората...

282

Анонимен

преди 2 години

аааа, ваксините работят иначе. нема да се плашите. просто иглите са малко. Трябва 200-300 бустерни дози да се сложат. Питайте ваксърите. Те ще ви обяснят.

281

Анонимен

преди 2 години

За съжаление от ваксината няма голяма полза. В съобщения от преди почти 10 дни от Израел се казва, че ефективността на Pfizer срещу инфекция с Делта варианта е спаднала на 39%. А от 191 хоспитализирани 113 са с напълно завършен цикъл на ваксинация. Тоест 60 %. Данните са от 26.07.Колкото и да се опитват да манипулират информацията, времето и животът са тези, които показват кое е истина и кое не.

280

Ваксиниран

преди 2 години

Боли *** фара за неваксинираните. Да се оправят, пълнолетни са..

279

Сърчице ковид лове

преди 2 години

Добре де тоя вирус пожари и 45 градуса не го плашат. Нема оправия освен да запалиме народното събрание че там е пълно с вируси

278

анти идиоти

преди 2 години

Орландовци ви очаква......дори на големи групи.

277

Анонимен

преди 2 години

Ба си хора, пазете се от ваксинираните!!

276

Анонимен

преди 2 години

Пътеката за ковид, не трябва да е по различна от тая за грип! Всичко друго е преднамерено, за да могат лакомите лекари да надписват броики. Как изкарахме САРС КоВ 1 и неразбрахме преди години?

275

Анонимен

преди 2 години

Тоя чува ли си какви ги говори? Ваксините не пазят от делта, но ако персонала бил на 100% ваксиниран щели да работят фирмите? Това е доста опашата лъжа,щото фирмата ще иде под карантина.

274

Язе

преди 2 години

Вече е доказано, че ваксиниран може да се зарази да да заразява, т.е.ползата е само и единствено егоистична- да изкара по-леко вируса. Следователно приказките за обществен дълг и спиране на вируса са абсолютни глупости и чиста пропаганда.

273

Сата НАТО

преди 2 години

Вирус НЯМАТова, което го има, нито е толкова заразно, нито е толкова смъртоносно. Има грип, подсилен от животински стрзх, който насажда чрез медиите.