64

Анонимен

преди 2 години

540 лева за хора загинали за България, това е цената на която българския политик оценява живота на обикновения българин ... а иначе 10 000 лева заплата на депутат и 30 милиарда са си раздали на близки и роднини

63

Знаете ли че?

преди 2 години

Ако депутатите дарят по 5000.00 (1/2 от заплатите си ) за този месец, може да построят едно 40-50 къщички (30-40м2) на пострадалите. Не е много, но ще е от сърце и преди зимата... а да извинявам се използвах непозната за депутатите дума - сърце.

62

Анонимен

преди 2 години

Дават на мигрантите по 1000 лена всеки месец плюс безплатна квартира!! Докато не се надигнеме всички тая държава няма да се оправи

61

Сашо от Варна

преди 2 години

Поредната гавра с нещастията на бедните хора!!!

60

В Бг-то

преди 2 години

Дърветата умират прави, народа емигрира,старите ровят в кофите за смет,младите чакат пари от *** и тати.

59

мак

преди 2 години

До Анонимен61. Няма да дадат. Както не са дарявали предишните, когато в началото на пандемия си увеличиха заплати, точно за да даряват. бг политик е стиснат политик.

58

Анонимен

преди 2 години

Искате ред и държава ама без лична отговорност - това не е било и никога няма да го бъде.

57

Анонимен

преди 2 години

На медиците по 1000 лева за борба с COVID-19, а на семействата на загиналите огнеборци 540 лева - лицемерието е пословично при генералската хунта

56

Анонимен

преди 2 години

Откъсна им са значи от сърцето, ако сега дадат и по още 540 от заплатите си от по 10 000лв...

55

Анонимен

преди 2 години

До макЗнам че не си българин, споко :)) Ти искаш при бай Ердо, отивай, никой не те спира :)

54

ЕГАТИ ПРОМЯНАТА....

преди 2 години

...ВСИЧКО СЕ ОКАЗА ПАЛЕН ФАРС И ПРОСТОТИЯ.....540лв. ЗА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ...***....ЩО РАШКОВ НЕ ДАДЕ ЕДИН ОТ 19-те СИ ИМОТИ НА ЗАГИНАЛИЯ...ЗА КАКВО СА МУ ???....У ГРОБИЩАТА ЛИ ЩЕ ГИ НОСИ...??!??!

53

Сата НАТО

преди 2 години

Който ги е пратил в огъня, той трябва да им плати всичко. Когато човек е тьп, после трябва да си плаща. По времето на Борисов един *** утрепа 17 човека с автобуса при Своге - по колко пари им платиха от държавната хазна?

52

Анонимен

преди 2 години

Горските служители са били на служба по времето на пожара щом се оказали там и в момента на гасенето на пожара борещи се с пожара,като всички други заедно с пожарникарите изпратени да потушават пожарите и как така се оказали обградени от огъня блокирани от всички страни,че не се измъкнали на време заради служебни награди заради проявени качества при защита на държавно имущество с държавни награди,а някаква помощ от 540 лв,че си отдали живота по време на служба и защита на държавното стопанство.

51

Гост

преди 2 години

Тежък е живота в бедна българия!

50

Калеко Алеко

преди 2 години

Този с деветнайсетте имота дето се е курдисал на трибуната, да бръкне и да извади малко джобни за каузата, че тези имоти с народни пари са купени, по времето когато беше зам.министър на правосъдието и Директор на НСС, и когато Илия Павлов си имаше държава, и служители като рашкоФ ... !!!

49

мак

преди 2 години

До Анонимен49. Започвай, но няма да ми развалиш съня.

48

оставка за Резидента

преди 2 години

Рундю и трола му Рашкоффф се подиграват с паметта на хората. 540 лева? Това е безобразие

47

Анонимен

преди 2 години

едно погребение е 1000лв...тия дават 500лв...гавра с труп :(тъжно...

46

Анонимен

преди 2 години

До мак 42По-добре замълчи. Борисов не е в управлението от няколко месеца. А тези след всички безобразия започнаха да се подиграват и с човешкия живот.

45

Анонимен

преди 2 години

До макАко си мислиш че е лесно постоянно да те гледат 7 милиона тулупа, значи ти требва да станеш премиер, ще почнем да плюем теб.....хахахаха :))