84

Коко Горилата

преди 2 години

Слави, къде си сега да кажеш "няма таква държава" нали ти си на власт сега.

83

Коко Горилата

преди 2 години

Не е истина, просто ...

82

помооощ

преди 2 години

Нали това не са от заплатите на Радев и Рашков с 19 имота?

81

Анонимен

преди 2 години

Мен ме е срам да го прочета а тях не ги е срам да го напишат. Та само с гробарската мавия не могат да се разплатят погребението е 1000лв. Толкова ли струва един живот?

80

Анонимен

преди 2 години

Май няма разлика от предишните,нещяха да си намалят заплатите и продължават да се гаврят и надсмиват на нещастието на народа.

79

ИСТИНАТА

преди 2 години

АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ГАВРА.ЕТО ТОВА Е ГАВРА

78

До Анонимен 85

преди 2 години

Ми бегай да живееш в Русия да получаваш помощи *** русофилска въшко.

77

Анонимен

преди 2 години

Подигравка, не, ами....даже и при комунизма плащаха повече обезщетения! Да видим дали РадеФ ще дари заплатата си, щот чалгите нема?!

76

Анонимен

преди 2 години

Подигравка. Трябва месечна вдовишка пенсия поне в този размер за семействата на загиналите по време на изпълнение на служебния си дълг за България и българите.

75

Анонимен

преди 2 години

Тези "помощи" се дават въз основа на нормативно разписани документи и наредби. Разписани и приети по времето на Герб.

74

Анонимен

преди 2 години

Тази помощ е жалка работа! В Русия в подобни случаи помощите започват от един милион рубли.

73

Всеки служител на

преди 2 години

държавата трябва да е застрахован срещу нещастен случай при изпълнение на служебните си задължения.Освен ако това правило не важи само за особено ценните висши държавни чиновници,които са дар божи за страната и гибелта им би довела до скръб сред народа,сравнима с тази в Сев.Корея при *** на Ким Ир Сен и другите Кимове.А и застрахователите играят,нали за гражд.отг. на шофьор без нарушения,щеше да има бонус?Да,ама не.2020 платих 275 лв за ГО,а тази ще са 320,а нямам никакви нарушения.

72

Тея са пълни

преди 2 години

изрродници! Как пък го измислиха! После разни *** взели да ми разправят Колко прекрасно било служебното правителство - тия са убийци бе! Колко да са прекрасни! Заради техните щуротии във всички държавни институции, организации и фирми цари пълен хаос, безвластие и произвол, което в крайна сметка рефлектира до това - смърт. А иде зима, иде ковид...Само с 500 лв и едно извинете ли ще минат!

71

Анонимен

преди 2 години

Под статията за златния медал в карате има комунист на герб който твърди, че медала е резултат от кадърния министър. Чакам и тук да видя комунист от герб който да признае, че тази трагедия е резултат от нормативи, закони и управление заложени по време на герб! Поне един път си признайте бе!

70

Навъсеният милионер

преди 2 години

с многото имоти и вид на партиен секретар от соца,по средата на снимката,можеше да направи нещо повече за семействата на загиналите.Но това не е като да си много спестовен и да пазиш сто и кусур килограмовото си тяло от закуски,за да инвестираш в няколко имота.Боже,защо ни наказваш,защо докара пак тези зловещи фигури от миналото в настоящето ни?Явно сме били много грешни,но защо ни налагаш наказания точно с този?Не е ли грешно да поправяш една злина,като докарваш с пъти по-черна?

69

Анонимен

преди 2 години

КАКЪВ ЦИНИЗЪМ. ТОЛКОВА ЛИ СТРУВА ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ Г-ДА МИНИСТРИ. РАШКОВ ОТГОВОРЕН ЗА ДВАМА МЛАДИ ЗАГИНАЛИ МЪЖЕ. КАКЪВ ПОЗОР!

68

dakotabg

преди 2 години

Аплодисменти!

67

Анонимен

преди 2 години

смях в залата драги ми смехурко. 560лв е минималната заплата и толкова струва живота на някой който се е опитвал да си върши съвестно работот и е загубил най-ценното - живота си. А, иначе те си гласуват повишаване на заплатите нали?Другия път ако гори нещо около парламента, моля ви не бързайте много, спрете се изпийте едно кафе, цигарка и чак тогава със забавен ход може да отидете да гасите.

66

Анонимен

преди 2 години

Само да не преядат с 540 лева. Огън да ви гори и вас, политиците!

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63Това е от 30 години, нито Радев е виновен, нито Баце, просто такава е системата :) Най ми е смешно как винаги си измиват ръцете с ДПС, ще кажеш ние българите сме некакви светци....хахахаха :))) Доган е кадър на ДС, даже почерпи със сладолед простолюдието, белким се успокоят :)