38

Хмм

преди 2 години

По този начин ножицата между бедни и средна класа става все по-голяма. Защо средна класа, а не богатои? Защото хората си мислят, че тези с 4К заплата са богати. Не това е малката средна класа, която имаме в България. Тук богатите повечето са потомствени. Та единствените, които могат да се преквалифицират остават средната класа. Това е цялата истина

37

Нигерийски Принц

преди 2 години

Искам всяка баба да има онлайн банкиране,че не ми се дават пари на мулета . Така ще могат да ми пращат ведна неограничени суми сега по банките им дават до 10 хилки само не е ок това.

36

Хмм

преди 2 години

Истината е че сме в порочен кръг. Хората, които имат знанията взимат добри пари.. говоря минимум 4000 лв. Такива хора винаги се търсят. Е да ама не са безкрай. Изведнъж това става затворена комуна където едни и същи кадри се въртят по фирмите. От там пък работодателите свикват с такъв тип хора и не наемат необразовани, защото трябва да ги обучавт и да губят време. Така остава една голяма група, които даже и да искат да се променят не могат и искат не искат остават глупави. Не е тяхна вината.

35

Цитирам:

преди 2 години

Мафалда Харконен " Дядооо а още ли крадем от България и българите?"Да още крадем.Аз съм изумен Симо - погледни към САЩ половината те знаят кво представляващ.Погледни към Европа и те така.Погледни към руснаците - и те така.Баааааах мама му и още си жив!!!!

34

преди 2 години

*** коментаторът пак търси вината в някой друг, вместо да погледне в собствената си куха глава.

33

А може би:

преди 2 години

Някоя от наложниците на Харконен не казала, че малко е кръшнала!

32

Цитирам:

преди 2 години

Мафалда Харконен "Дядо колко пари откраднахме от България и българите"Абулурд 2" Много, по всякакви начини и от руснаците откраднахте това дето го бяха вложили тук"

31

Анонимен

преди 2 години

Евросъюзът винаги ще бъде разположен благоприятно към всеки български политик който краде жалките трохи наречени европари (помощи!!!) и в замяна изпълнява нарежданията на Брюксел (и не забравя за комисионните на добрите чичковци от Брюксел), без значение дали е ГЕРБ или който и да е друг.

30

Анонимен

преди 2 години

При инклузивния капитализъм след ковид-19 няма да има частна собсвеност, ще има за всички базов доход да си осигурява храна и лични вещи, всеки ще получи гаджет по който на хората ще им се пускат виртуални забавления да се забавляват и леки наркотици, а който има нужда от нещо ще го наема от инклузивното и ще му се доставя с дрон, като изкуствен интелект ще определя дали е елиджибъл да го ползва, животът ще бъде справедлив и всички ще живеем щастливо под управлението на Световната банка и МВФ.

29

Анонимен

преди 2 години

Разграбването на бившия социалистическо блок даде известно време на умиращия капитализъм, но сега вече агонията е необратима.

28

Анонимен

преди 2 години

Ами да спрат помощите сега, за да възпитат няколко идващи поколение ро-ми на труд и навици!

27

Анонимен

преди 2 години

България я взеха за слугиня, на слугите не им трябват нови знания.

26

HMLF

преди 2 години

Отглеждахте неграмотни чалгари и ултра*виолетови 30 години и сега ревете! България е рай за престъпници и ***!

25

Анонимен

преди 2 години

Откакто видях с очите си как неграмотен алчен мутряк, лежал в затвора и убил човек с гранатомет управлява цялата държава като бащиния, повече от десетилетие, нещо се пречупи в мен и не ми се придобиват нови знания. Май формулата за успех тук не е точно придобиване на нови знания...

24

Интересни сцени

преди 2 години

Абулурд Рабан известен като Звяра Рабан удушил чичо си Мородин Харконен с голи ръце, което е смешно, защото Мородин бил единствения свестен Харкон дето Атрейдите уважавали.Но Владимир Харконен другия чичо на Рабан известен със своята хомосексуалност много се ядосвал че Мородин дължал честно да се играе, а то Атрейдите с честна игра не се убиват и така ...

23

Анонимен

преди 2 години

Спрете ги тия наркотици бееее!

22

Ей Симоооооо 2

преди 2 години

Имам правото да бъда забравен!Династията Харконен станала неприлично богата за 80 години владение на Арракис. Колко време Сакскобурготите считат България за колониално свое владение? Охоооооо?Мали минали са над 80....

21

Значи:

преди 2 години

Димитри Харконен - Дафни Харконен Чети така:Фердинанд 1 - Мери Белгийска, която преди да смени династията е бил Сакскобургота.

20

profi

преди 2 години

Човека ви каза че над 80% не ставате за нищо. Качеството на човешкия материал е важно, а не количеството.

19

Аз ви казах:

преди 2 години

Някой хора са неграмотни, аз нямам времето и изследването на Франк Хърбърт върху европейските династия послужили за прототипи за неговите герой, но повярвайте ми целия Ландсрад -тоест богатите аристократични фамилии на Европа знаят много добре кой е прототипа за династията Харконен. - Сакскобурготите - управляват с финни и елегантни форми на насилие. И между другото ... Майката на Абулурд 2 Абсурд 2 ееееее....