98

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен 112 ; За огромно съжаление , си абсолютно прав ! Ама откъде толкоз акъл у назначените бизнесмени ,като им даваха куфарчетата , трябвало е и малко акъл да им даат ...

97

CriticusMagnus

преди 2 години

Ама иначе имаме претенции за изравняване на нашите заплати с тези на европейците...

96

Анонимен

преди 2 години

До Факт Ако си от подобно семейство, виждам защо може да мислиш, че всички са такива. Но никой не ти е виновен, че си необразован, беден загубеняк-мрънкач.

95

Анонимен

преди 2 години

До Факт Хора, даващи подобни епитети както ти правиш, визират само и единствено себе си.

94

Анонимен

преди 2 години

Повечето работодатели не предлагат никакви курсове за увеличаване на знанията/уменията на служителите си. Ако въпросните работещи отделят от собствените си средства за такова нещо, новопридобитите способности ще бъдат използвани без това да доведе до увеличаване на месечното заплащане. Или ако доведе до такова, то не би компенсирало новите работни задължения вменени над старите. Тоест, работната среда демотивира придобиването на нови умения. Ако фирмата Ви е различна това е изключение.

93

Сифилисчо

преди 2 години

Кви знания, кат половината бизнеси и раб места са за да изкарат за 2 дена пари и после да ги пишат "фалирали". Единствените знания дето придобих от подобни начинания, като собственик или работник, бяха как да цакам държавата максимално.

92

до 112

преди 2 години

Ти си типчна извадка на описаното от самия теб....

91

Анонимен

преди 2 години

Единственото свръхпроизводство в бг е чалга, мутри и ***, за капак гербераси и калинки.

90

:D

преди 2 години

Иронията на 111, който смята, че сме си много добре и е поредният, който не може да направи разлика между "и" и "й".

89

Анонимен

преди 2 години

Абе нали Бокошенката направи 2 разбити магистрали и бяхме Швейцария на Балканите ? Нещо или аз не разбирам или той говори само лъжи и глупости ?

88

абе

преди 2 години

скриите се с вашите смешни статистики и предвиждания и наблюдения. толкова ли няма по-смислени работи, че го "работите" тва нещо да бълваш глупости. пък и то негативни към нас. много сме си добре и то в Евро съюза, а да не говорим за глобално. самозакриите се.

87

Нормален човек

преди 2 години

Далеч съм от мисълта, че социопатите с компютрите трябва да са най-платени, но наистина няма да е зле народа да се образова малко повече и най-вече да бъде мотивиран по някакъв начин, защото ниското качество на народа, определя лошия бизнес климат, нежеланието за инвестиции, слабата икономика, ниското производство на хората и съответно лошото качество на държава и начина на живот на народа...

86

И ЗАЩО

преди 2 години

да имат дигитални умения и да повишават квалификацията си, като за толкова кратко време имаме най-много милионери на глава от населението и то *** милионери, богаташи. Територия, в която единствено престъпници, хайдути и лентяи могат да стават богати.

85

Инж.

преди 2 години

Плащат ми пари колкото на чистачката в съда, а искат от мен да се дообразовам....е колкото ми плащат за толкова работя! Има си минимален стандарт на живота, който в БГ е далеч от възможността за оцеляване! 300лв пенсия колко са и за какво стигат??? Айде малко да слезете на земята, като се опитвате да ни гъбаркате вече 30г....Тая територия скоро ще я владеят едни други етноси...щот *** се мисли за номер едно и лакомията му прелива из под капата!

84

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Анонимен """"Общия работник изкарва повече пари от инженера.""""" Е, затова сме на това място в Европа и света.

83

Анонимен

преди 2 години

Общия работник изкарва повече пари от инженера.

82

Fallschirmspringer

преди 2 години

"""Изработени са множество стратегии и програми, изпълняват се различни европейски проекти."""" И до един не ефикасни.Проект не значи реализация,някой може да направи проект за междугалактически космически кораб,но когато се достигне до реализация нищо не става.Това е преливане на пустото в празното.Само безсмислено усвояване на средства,хабене на хартия и време.

81

Дон ВитоКурдоколеоне

преди 2 години

Ехх, как да не е лементарно плюенето, като самия чекмеджан е твърде елементарен - ето например след скандала барселона гейт си продаде вилата, а държанката му се омъжи показно за друг

80

Анонимен

преди 2 години

Роби на компютрите искат да ни направят.. Колкото ваксините им са за наше добро, толкова и дигитализацията

79

тук

преди 2 години

Дигиталните "умения" на тpoловете например се свеждат само до плюене по Бойко и ГЕРБ по възможно най-елементарен начин.... Липсата на достатъчно сиво вещество в кратуната е от решаващо значение...