24

Вие сериозно ли

преди 2 години

Каква несправедливост! Белоруските национални изменници са политически дисоденти, а Сноудън е национален предател.

23

Модерни термини

преди 2 години

На платените провокатори и проводници на чужди интереси политически дисиденти ли им викат? Тогава овчарят ще бъде оператор на биологични единици, а...

22

Agent provocateur

преди 2 години

Беларус никога няма да стане член на нато!

21

Кал-Ел

преди 2 години

До АнонимеН 20 - Тайван е оригиналния Китай. Това което се нарича Китай в момента е еврейско-комунистическа клoaкa.

20

Анонимен

преди 2 години

Тръгнали на Лукашенко да намират кусури. Човекът каза пандемии, мандемии, ние трябва да работим и хората и страната им работи и не затвори нищо. Цяла Европа след седмици ще бъде един лагер. Нямаш право на това, не може да излизаш, да работиш, да се срещаш със себеподобни... Беларус не е проблемът. Беларус е разликата и то положителната в Европа. Самостоятелна донякъде все още страна. Дано издържат натиска на глобалистите! Да е жив и здрав Лукашенко. Дай Боже и ние да имаме един ден такъв Водач.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Цяла ЕВропа се тресе от протести ,стачки ,барикади ,плакати ,,СВОБОДА ,ДОЛУ ФАШИЗМА ,СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ ,,Народите биват пребивани с палки ,газ ,насъскани кучета ,блъскани с коне ,коли ,кръв се лее в Демократична Европа ,умират хора защитаващи правото си на избор ,свободата си ......Лукашенко такъв ,Лукашенко онакъв. Ехо ! Демократите ,вижте си дережето на демокрацията ви ! Демокрацията е измислена от Сатаната ,там долу в Пъклото . Нали си знаете ?

18

Асан

преди 2 години

Баба Шмеркел отваря лагери за талибани да ги хрантутим безплатно :)))

17

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко подписа указ позволяващ на граждани на 73 страни като Ирак, Либиа, Сирия, Афганистан и редица други от Африка да влизат свободно в Белорус за да могат да се ваксинират против ковид-19. Кандидати няма да липсват, а после пътят към ЕС - Латвия и Полша е отворен, в Латвия ваче започнаха да строят нови лагери за бежанци. Белорусия се очертава да стане страната основен доставик на имигранти в ЕС, още повече, че белоруските авиолинии летят предимно в Азия и страни като Ирак и Афганистан и с повечето от които имат безвизов режим.

16

Анонимен

преди 2 години

Броят на полетите до Минск от Близкия изток нарасна рязко през последния месец. Средно около 100 души влизат дневно на територията на Литва. Там те са посрещани без обичайното европейско гостоприемство. Те са настанени в лошо оборудвани лагери, което води до бунтове, които са брутално потушени.

15

АнонимеН

преди 2 години

АКО ВЪВ БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ОБЯВЯВАХА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ И ТУК ЩЕШЕ ДА Е РЕЖИМ КАТО В БЕЛАРУС, ПУТИНОВИЯ, СИРИЯ, КИТАЙ И ВЕНЕЦУЕЛА! КУБА И СЕВЕРНА КОРЕЯ СА ИЗКЛЮЧЕНИЯ ТАМ ИЗБОРИ НЯМА А ПОСТОВЕТЕ СЕ УНАСЛЕДЯВАТ!

14

Натовеца

преди 2 години

Само казвам бе веднага те стегна чипика нещо и тръгна да ме гониш от родината ми спокойно соросеее без аневризми само :)

13

АнонимеН

преди 2 години

ВЪВ ТАЙВАН ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ КИТАЙСКО РОБСТВО СА НАРИЧАНИ КОМУНИСТИ И ПРЕСЛЕДВАНИ КАТО КОМУНИСТИ :D КИТАЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО БИЛИ ДОБРИТЕ ДЕМОКРАТИ А БОРЕЩИТЕ СЕ ЗА СВОБОДА БИЛИ ЗЛИТЕ КОМУНИСТИ :D

12

до 16

преди 2 години

Купи ли си еднопосочния билет за Минск? няма какво да се мучиш тук - заминавай за рая :)

11

Анонимен

преди 2 години

Концлагерите никога не са били затваряни. Те са вечни руски традиции.

10

Анонимен

преди 2 години

ТозиТулуп направи сина си председател на Държавния съвет на Беларус. Председателя на Държавния съвет поема властта от президента след неговата смърт или невъзможността да изпълнява задълженията си. Северна Корея номер 2.

9

Натовеца

преди 2 години

Докато целия "демократичен" запад затъва във невиждана от нациститее ковид тирания и задължително боцкания със експериментална "ваксинка" ето ви поредната хибридка срещу Беларус и гадния дикатор Лукато дето отказа да си затвори народа и даа се хване на психо-ковид хорото !Не че нещо съм му фен някъв ама фактите се налагат от само себе си някак си :)

8

АнонимеН

преди 2 години

РЕЖИМИТЕ И НА ЛУКАВШЕНКО И НА ПУТИНОФИЛА САМО И ЕДИНСТВЕНО СЕ ПРИКЛЮЧВАТ СЪС СМЪ-РТ , ЗАЩОТО ТЕЗИ СА НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИ И МАСОВИ УБИЙЦИ И ТО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ НАСЕЛЕНИЯ!

7

АнонимеН

преди 2 години

ГЛЕДАХ ФИЛМ КАК КИТАЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЗБИВА ВСИЧКИ КОИТО СА НЕСЪГЛАСНИ ВЪВ ТАЙВАН СЪС УПРАВЛЕНИЕТО МУ ! НИКАКВИ РЕФЕРЕНДУМИ НЕ ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ПРАВЯТ НАПРАВО ГИ ТРЕПЯТ! СЪЩОТО Е И В ПУТИНОЛАНДИЯ И В ЛУКАВШЕНКОВИЯ

6

До 7

преди 2 години

Наште наште ваште, заший си разпраните гаще и научи малко правопис пропаднал соцаджия. Или *** в Беларус да живееш в хубава комунистическа диктатура.

5

Асан

преди 2 години

Отваря Белене и Славчу да го отваря