44

лъжи

преди 2 години

а америка няма ли такива затвори ИМА но случайно никои не пише за тях .Това са лъжи и пропаганда целта е унищожаването на държавата (украйна) и приближаване до границите на Россия .Това искат американците НО това няма да стане

43

Анонимен

преди 2 години

Защо не ги разстрелват? По-евтино ще излезе.

42

Анонимен

преди 2 години

ОСОБЕНОСТИ НА РУСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ЛОВ - ПРОСТО ЛУКАШКО ГЛАМАШКО ПОДДЪРЖА ТРАДИЦИЯТА ОТ ПРЕДИ 400 ГОДИНИ - ВСИЧКИ СВОБОДОМИСЛЕЩИ В КАТОРГА. ЛУКАШКО ЩЕ БЕГАШ НАДАЛЕЧ, САМО НЕ ИЗПУСКАЙ МОМЕНТА, КАКТО СЕ КАЗВА В ЕДНА РЕКЛАМА.

41

Waffen SS

преди 2 години

Според видеоклиповете, изпратени до CNN и свидетелски показания, това е индикация за възможен затворнически лагер за политически дисиденти, построен наскоро на около час път с кола от Минск, близо до населеното място Новоколосово"".Ами действува освежаващо и най-вече дисциплиниращо

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "ще им спретнат една демокрация и ще заживеят разкошно като нас, с нарязани заводи" Друго си е да те мачкат и да те убиват както преценят за добре. А "прекрасните" им заводи са такива, че Лукашенко преди няколко седмици пак ходи да иска заемче от Путин. И ние такива "прекрасни заводи" имахме: като Кремиковци, който няма една година с печалба. Чрез тях ни фалираха, за да ни дават заеми, след което ни източваха.Колкото повече "работеха", толкова повече зависехме от СССР.

39

Bulgaro

преди 2 години

Guantanamo......USA !

38

Анонимен

преди 2 години

Да отворят и тук, за рсботещи за НПО-та. Само това е спасението. А на Беларус скоро ще им спретнат една демокрация и ще заживеят разкошно като нас, с нарязани заводи и избягало население.

37

Анонимен

преди 2 години

Обратното броене е започнало. От параноя няма отървали се. У нас последователите му са секта от параноици.

36

Кой е изненадан

преди 2 години

въпросът ми е към нормалните.

35

Анонимен

преди 2 години

Кой го чете тва цялото до края??

34

Анонимен

преди 2 години

Товариш. елате прибирете и нашите псевдо елитници бибитковци, итн, герб, бсп, сдс, и всякакви абревиатури и всеки от директор на училище на горе от последните 40 години. ей така профилактично. ако няма място по затворите ги фъргай на прасетата, на никого няма да липсват. за концлагери не стават милите щото работа през животя си не пипали.

33

Българин

преди 2 години

Щом е намесен CNN, значи е гарантиран фейк.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 ."Лукашенко е един от малкото останали в света истински политици и родолюбци.....И В Бг трябва да се върне Белене иначе няма спасение ние вече сме ударили дъното" Добре ли сте?

31

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко е един от малкото останали в света истински политици и родолюбци.Правят се всякакви опити да го махнат за да сринат и Беларус демОкратите зад океана.В Беларус здравеопазването и образованието са безплатни.Който е ходил в Беларус знае,че хората там са много гостоприемни.И В Бг трябва да се върне Белене иначе няма спасение ние вече сме ударили дъното

30

Анонимен

преди 2 години

Борко да ли си е поръчал нещо по-така в в белорискиа затвор. шо тука шъ му икофти

29

Чубака

преди 2 години

Вижте добре този на снимката, това е истински диктатор, на като Бойко. Мисирката да му заявява най - нагло в очите: "Ема г-н Борисов тия килчета може да са ви в чекмеджето ама да не сте ги пипали" ... Що не вземат да питат така Лукашенко??

28

Анонимен

преди 2 години

Политически десидент?Платени революционери, агенти на чуждо влияние или просто криминални авторитети.Къде е разликата, когато всичките тези рушат установен ред. А след него, дали просто не искат да седнат на същите позиции, по възможност без нужния изминат път в съществуващата система.

27

дядо йоцо гледа

преди 2 години

В Киев средната заплата е вече по-висока от тази в Беларус и беларусите вече ходят в Киев на гурбет. До няколко години ще ги последват и руснаците.

26

Анонимен

преди 2 години

До славянинЗащото обичат Родината си и трябва да я почистят от платените провокатори и продажници. Някой трябва да превърне България отново от територия в държава. Затова още не са се изнесли, моето момиче.

25

На кого разчитаме

преди 2 години

До Agent provocateurЗащото имат мозък. И Швейцария не член на НАТО, но е по- сигурно място от всички членове на НАТО. Въпросното НАТО с целия си политически и военен потенциал не успява да разклати Беларус вече 30 години.