78

Българин!

преди 2 години

"Много ми е неприятно, когато ако ще и Исус Христос да бяхме предложили за министър, пак щяха да му намерят кусури"То кусури НА ВСЕКИ МОГАТ ДА БЪДАТ НАМЕРЕНИ! Включително и на Исус Христос (те затова и са го разпънали, защото тогава ПРОТИВНИЦИТЕ МУ СА БИЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ И ПОДРЪЖНИЦИТЕ МУ)! Ама проблема е, че вие не предлагате Исус Христос или Васил Левски, а ромски министърки и разни други недорузумения, които ОСВЕН КУСУРИ ДРУГО ЯВНО НЯМАТ!

77

Оппа!

преди 2 години

Ако бяха свестни всички кандидатури, нямаше да им намираме кусури

76

Край

преди 2 години

Точна така е Мика и ще ти кажа що да не останеш неразбрала. Вие имате 24% от 38% гласували а сама си сметни колко хора ви имат доверие И Обама Путин и ДЗИ ПИН па и Меркел да предложите при първите простотии ще ви замерят с камъни хората и ще са прави

75

Бонго Бонго

преди 2 години

Мика, Исус Христос дойде да служи на хората. Оми нозете на апостолите и даде пример, че ние трябва да си служим един на друг без гордост, защото слугуването един на друг и отдаване почит един на друг, означава мир, синхрон и чиста безусловна любов. Да, това даде Исус Христос на всички,дори които го плюят. Ти трябва да се замислиш за лидера си и се отделиш, защото Слави не почете тия, които го избраха, заблуди ги, излъга ги и това е отговорът. Приятна вечер!

74

Анонимен

преди 2 години

До ДончоНа Славчо немаше да му се намерят кусури, просто изби рибата в морето, дори анти-боко се почувстваха неудобно :)))

73

Сменете

преди 2 години

памперса на администратора, СМЪРДИ!

72

ИТН

преди 2 години

Баба Зайка е закърмена със заветите на Георги Димитров и Васил Коларов!! Ще помолим за повече уважение към мъдростта и

71

анонимен

преди 2 години

При цялото уважение към почтената възраст на госпожата и че все пак си е запазила донякъде ума,трябва да признаем,че след една определена възраст хората наистина трябва да се отдават на заслужен отдих.Иначе изглеждат смешно в очите на мнозина,а не е хубаво точно те да са обект на шегички и подигравки.

70

Оффффф!

преди 2 години

Защо ме, Миче? Тоя г-н Исус Христос продава ли шнорхели? Преписва ли чужди дисертации? Що да му намираме кусури. Ако няма кусури, как да му ги намерим? Да бяхте турили по-свестно хора за министри!

69

Анонимен

преди 2 години

С "космическата" програма изби рибата в морето, иначе можеше да накара чалгарите да верват, дори с Ники Умното за премиер.....хахахаха :)) Когато си пр ост, си про ст за цял живот, ако ще да си прочел 3-те тома на Карл Май за Винету.....хехехехе :))

68

Анонимен

преди 2 години

Имайте уважение към тази жена и й спестете публичните изяви.

67

Анонимен

преди 2 години

ИТН е инжинерен политически проект. Ние не знам с каква цел е създаден. Предполагаме от кого е създаден. Просто трябва да имаме търпение, седим и да гледаме новините и накрая може би всички Българи ще разберем, защо ИНТ спечвлиха изборите през 2921 година.

66

Истукан

преди 2 години

Не стига, че народът ги допусна, те продължават да се гаврят. Трябваше да са извън парламента при този нисък рейтинг на Слави, телевизията му и шоуто му. Успя да пробие Слави с милионите си, но няма да го спаси това при следващите избори. Хората гласуваха за Слави, а получиха други кандидати за премиери.

65

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тая женица ми изглежда честен и съвестен човек, чудя И се с кой акъл се е хванала на учиндолскто хоро, ама явно наистина с ЕГН-то невроните рЕзко намаляват. Жалко - ще се окаля в политиката на напреднала възраст.Не И отива на годините да защитава чалга гуруто. Вярвам, че го прави за доброто на България, ама е яхнала грешния кон!

64

Щерю

преди 2 години

Исус Христос няма празни думи или дела, че да беше се съгласил да е депутат от ИТН...

63

Анонимен

преди 2 години

до къде я докараха, че между Славка и Тоша Заякинята макар и с тва рехавко мустаче си е направо върл хайдутин мъжкар!

62

Анонимен

преди 2 години

Комунистка да говори за Иисус Христос е някак странно. Скоро я очаква среща с шефа, но не онзи горе, а техния си там долу, на червените кpъволоци и безбожници.

61

Азимов

преди 2 години

В тази партия липсва само Нешка Робева.

60

Владимир

преди 2 години

Ако го предложи Доган ще е така!

59

Ал Бънди

преди 2 години

До Анонимен 62А не спира? Там са с имунитет брато или поне така си мислят :)А тая с косата седи и се смее прелиствайки тефтера с името на поредния печеливш ....