118

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм намирал Зайкова за умна. Ето че е намерила начин да докаже убедително, че не е.

117

Анонимен

преди 2 години

Оня дъртия философ отишъл при чалгарите на кастинг. Чалгарите излъгаха за великия бознесмен. Склададжия на заплата при Господарите му с китайската стока. Рано почнаха с лъжите мазни. Мазни лъжи чалгарски.

116

Анонимен

преди 2 години

Мерим ви с вашия чалгарския метър, с който мерихте всички. Слафчо е мултимилионер от търсене на кусури и подигравки с хората. Мръссни чалгари.

115

Щирлиц

преди 2 години

Падението е пълно.

114

Анонимен

преди 2 години

Не споменавайте напразно името Божие.

113

Анонимен

преди 2 години

Зайкова, не си забавна вече.

112

Българин!

преди 2 години

А сега изведнъж се оказа, че свободата на словото НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ и че другите хора НЯМАТ ПРАВО ДА ИЗКАЗВАТ ПУБЛИЧНО СВОЕТО, СОБСВЕНО МНЕНИЕ! Ей на това му се вика ЛИЦЕМЕРИЕ!

111

Българин!

преди 2 години

Ей, затова България НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ! Щото няма един да излезе и КАТО ИСТИНСКИ МЪЖ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ! Само лицемери и ревящи принцески! Твойте хора, госпожа, ОТ ЦЯЛ ЧЕРТЪРТ ВЕК СЕ ПОДИГРАВАТ И НАМИРАТ КУСУРИ НА ВСИЧКИ (включително и на Господ)! ДАЖЕ И АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА ВЗЕХА ЧЕ "ГРЪМНАХА"! И въпреки, че НИКОЙ НИЩО НЕ ИМ НАПРАВИ (щото в една истинска държава щяха да прекарат доста време в затвора) Слави от десетилетие мрънка, че България била на сто и някое място по свобода на словото!

110

Анонимен

преди 2 години

А така, а когато плюехте от пропадналото си шоу всички и всичко, бяхте прави нали. Ей сега на два ката ще го ядете. Винаги идва Видов ден, особено за празни, нагли кратуни като вашите от Славуца и Сие.

109

Анонимен

преди 2 години

А бе бабе. Нямаш ли внуци. Защо още се занимаваш с простотии. Не ти ли стига пенсията, че чак до слави опря.

108

Ми не сме първите

преди 2 години

Те и евреите са му намерили кусурии и та затуй са утрепали! Пък уж бил техен човек...

107

Анонимен

преди 2 години

ПО БНТ 20,00 03.08.2021 КАНДИДАТЪТ ПЛАМЕН НИКОЛОВ РАЗМАХА, КАТО НЕЗАПОЗНАТ С ТЕХНОЛОГИИТЕ НЯКАКВА ДИПЛОМА, ВМЕСТО ДА Я ПОГЛЕДНЕ КАМЕРАТА И ДА ЗАСНЕМЕ ДОРИ СТРУКТУРАТА НА ХАРТИЯТА. ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖА - ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДИПЛОМАТА ОТ СУ"КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" Г-Н НИКОЛОВ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ГОРДОСТ ЗА ВАС, ЧЕ СТЕ ЗАВЪРШИЛИ С ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ - MAGNA CUM LAUDE. ВСЕКИ БИ СЕ ГОРДЯЛ С ТАКАВА ОЦЕНКА.

106

Ъхъъъ

преди 2 години

Кажете за министъра по "Ромските Въпроси", какво по дяволите мислите с вашите кратуни и защо ни е такъв министър ????Долни ***, подклаждат неравенства и създават разделение в обществото още повече !!!

105

Анонимен

преди 2 години

До 128 То финансовият не си е писал в колко фирми е. Има и директна връзка с един Спас Шопов(КАИ Груп, ГИПС АД, Рослин инвестмънтс). Като цяло е явно счетоводител и едно от момчетата на групата около Рослин. А Спас Шопов е известен с това, че, когато Цветан Василев купува към 92% от ГИПС АД, той купува другите 8 и нещо%. ГИПС АД е в списъка на топ длъжници на КТБ.

104

Анонимен

преди 2 години

17,30 БТВ "ЛИЦЕ В ЛИЦЕ" - БЛАГОДАРЯ НА МИКА ЗАЙКОВА, КОЯТО ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО РАЗКРИ "ТАЙНАТА", ПРЕМЪЛЧАВАНА ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. А ИМЕННО, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ПРОДЪЛЖАВА ДА ОПЕРИРА С ТЕХНИКА ОТ 50-те ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, ТОЕСТ Е МОРАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ ОСТАРЯЛА. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЛЕЛЕЯНАТА МЕЧТА ЗА ЗАБЛУДАТА - "ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ" (от която не избяга и Мика), ПОВТАРЯНА КАТО МАНТРА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЙОГИ Е ПРОСТО НЕ СМЕШНА, А ЖАЛКА...

103

Анонимен

преди 2 години

Е не. Избихте рибата в морето с това изказване, честно. Абе бабе, вие сериозно ли си вярвате че Христос би застанал до вас! До тия дето водите ада със себе си, поне според лидера ви? Вие, които се оглавявате от "рептил", пак според лидера ви. Сега чакаме да сравните Слави с Левски и да прокопаете дупка до центъра на земята. Мога да кажа само едно, рано или късно Бог си прибира версиите!

102

Айде сега

преди 2 години

Бабе, с единия крак си в гроба и не ти отива тъй да богохулстваш.

101

Анонимен

преди 2 години

До 122 Защо си траят от СУ? Защото Илиев е с гръб. Баща му е бил преподавател по Държавна Сигурност в Симеоново. Тъст му е Пламен Червеняков. Самият Илиев е най-младият масон в ложата на Цацаров и Гергов. Тогава вече да сложим и бизнеса му- върти офшорките в Барбадос, през които се перат едни пари.

100

Анонимен

преди 2 години

Цял Исус е тоя Барбадос примерно. Не само преписал от Киселова над 40 страници(до 80 според някои), а и е усмихнат и се смее на такива глупости. Пацето и той като Исус води народа към гмуркане. Изобщо такива са ви едни чисти и божии избраници кандидатите, че трябва свещи да им палим.

99

Анонимен

преди 2 години

Нейният вожд през годините се гавреше с Поповете със скечове . На гърба му има татуировка, която е недвусмисленена. Та не се учудвам, че тази смята ,че синът Божии би се кандидатирал за министър. Изкукуригала работа.