80

Анонимен

преди 2 години

До 81Само дето е ПАНДЕМИЯ, не е епидемия, иначе от всичко се мре, за това не споря :))

79

Анонимен

преди 2 години

Това, че имам резервация и съм си платил всичко, защото се ваксинирах, го броя за основателна причина. Нали обещаваха на ваксинираните права и свободи. Така че съм чинно пост-ковидиран, ваксиниран и протоколиран. Не виждам защо пък да не отида. А ако ме карантинират като се върна, ще ми дадат и 10 дни болнични бонус.

78

Анонимен

преди 2 години

Тва реклама на ваксини ли е, защото като гледам никакъв ефект нямат върху новите вълни.

77

до 77

преди 2 години

Ракът винаги е съшествувал през последните 100-150 години.Вероятно и преди това. Трима от възрастните ми родственици починаха от него. Както казваше баба ми: "Все от нещо ще се мре" Докато Ковид е пандемия и трудно се контролира засега. Близо 5 милиона официално, неофициално сигурно повече, си заминаха за по-малко от година и половина. Има огромна неизвестност за бъдеще. Засяга икономика, ообразование, туризъм...Ситуацията е DAMAGE CONTROL. Ето, това е.

76

Анонимен

преди 2 години

До АнгелаА деца имаш ли? Да ти донесат някой бацил от яслата и градината.

75

възмУтен

преди 2 години

да бе да . а снимки за фейсо от къде ?

74

къде е

преди 2 години

До койДааа,къде е новата карта на зоните?!

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70Ми затова е Черноморие, щото дори "елита" на чужденците които идват, почват да драйфат като ненормални, понеже е "качествен" алкохола и дрогата :)) Затова българските туристи се пекат на слънце с часове на Калотина, щото никой не ги бръсне за сли ва....хахахаха :))

72

Анонимен

преди 2 години

Аз искам една статистика колко души умират от рак ежедневно в българия, защото около мен всеки трети е болен! Каква е причината да има толкова болни от рак?! И каква е причината тази болест да не се коментира? Имам много познати, които бяха болни от ковид, включително аз, всички са живи и здрави и без странични ефекти! Но познавам малцина жимви и преборили рака!

71

кой

преди 2 години

Ако тези страни са вече в червена зона?когато се прибирате у нас или ПСР тест или 10 дни карантина ?!Но кой дати каже в коя зона са от днес!

70

циник

преди 2 години

Пак ли статия колко е лошо в Гърция ? Спрете се бе, джурналята, то бива подмазване, ама вашето е прекалено...

69

Анонимен

преди 2 години

До 70, най-много 80 години, всички ваксинирани за Ковид ще измрат. Някои дори по-рано. Ама така е, когато не слушате антиваксърите.

68

Анонимен

преди 2 години

В Кипър руснаците не се ваксинират, а те са много. Турците са ок, ваксинират се , ама са много та не смогват. В Гърция 50% ваксинирани, но поне тестват много и имат рестрикции. Само в България е анархия.

67

кики

преди 2 години

Стойте у дома с чувал на главата

66

Анонимен

преди 2 години

На нашето черноморие е по-опасно! Никой те е тестван, никакви мерки не спазват. Ваксинации 16%. В Гърция ще отида, то се знае

65

Ангела

преди 2 години

Нима?! Ти като се ваксинира колко пъти пътува извън бг?! И колко пъти беше болен за последните 2-3 години?! Защото аз от десет години не съм имала дори хрема и не съм спряла да пътувъм извън бг дори миналата година, когато самолетите бяха почти празни! Страхливи лигльовци, пушите, пиете, ядете *** и после *** като мухи от всякакви вируси и за да пазиме такива недоразумения да не кихнат се обърка целият свят!

64

Анонимен

преди 2 години

Какви препоръки бе. Затваряйте границите спрете полетите щото ще се зпалим и ще изгорим като сухо сено. От препоръки това племе не разбира. То разибра само от сопа. Много от племето не вярват че има вирус щото не са се срещали с него. Но аз съм виждал болни от вируса които се бореха за глътка въздух. Дишаха като риби на сухо. Неможаха да ги спасят и огромните усилия на докторите. Няма лекарство за такива тежки случаи не им помогна и интубирането. Затваряйте всичко че ще измрат стотици хиляди.

63

анонимен

преди 2 години

И какви странични ефекти получи?! Температура два дни и болка в ръката...********* и разглезеното поколение!...А страничните ефекти от Ковид знаеш ли? Я ги съпостави. Ползвайте ги тези глави за мислене поне малко.

62

Анонимен

преди 2 години

незнам дали ваксините ще предизвикат нещо - на някой им е станал по-голям, някои мацки казват че гърдите им са порастнали, ама едно е сигурно за антиваксърите - мозъкът им ще остане празен, е , може би има един самотен неврон коойто се блъска за да избяга от тая кратуна

61

x

преди 2 години

https://vbox7/play:3191d4f569Д-р Чарлз Хоф: Ковид инжекциите неизбежно ще предизвикат съсиреци в кръвоносните ви съдове. До 2025 година ще има много смъртни случаи.