120

иначе ги харесвам!

преди 2 години

тая Гърция, на пъпа ми излезе вече!

119

Балкански тарикат

преди 2 години

В страната на чалгата ли да почиваме?Където няма обслужване,няма паркинг за колите,няма качествена храна,и да се къпем в море с водорасли и човешки мат'рял.На почивка само в чужбина!

118

Анонимен

преди 2 години

В Мадагаскар да ходим ли?

117

Златка

преди 2 години

И кой пък е умрял да ходи на море в Кип.ърастан?

116

ваксаджия

преди 2 години

Аз си сложих вазелина....уууупс ...имах предвид ваксина ....и трите дози..... и съм блажен. Сега търся връзки да се доредя за четвърта....докато са безплатни. И само от най-скъпите

115

ваксаджия

преди 2 години

Червен COVID код: Не ходете до Гърция, Турция и Кипър без причина------------------------ Щото ако го прихванете вируса дори без да усетите както обикновено става, ще си изградите имунна защита. И няма да имате нужда от ваксина. А това пагубно за ковид-бизнеса.

114

Анонимен

преди 2 години

Че кой ходи някъде без причина бе, ***?

113

Пурко

преди 2 години

У нас е истински опасно, ама като в един стар виц ги питаме защо си бият небелите граждани!

112

Анонимен

преди 2 години

В Кипър % позитивни случаи от направени тестове ежедневно е около 1%. Да започнат и в България да тестват така и да видим докъдв ще го докарат. Правете реклама на бг черноморието по някакъв по-умен начин.

111

N

преди 2 години

Почивката не е ли основателна причина? Само глупости ни пълните главите и се опитвате да ни шикалкавите отвсякъде.

110

Анонимен

преди 2 години

Само на ***! Хващате всички останали болести и ядете по безотпадъчната технолегия! Освен това ви крадат по хотелите.И понеже не стана с добро, сега ни плашат с болести.Е, напук ще почивам в Гърция. Не го планирах, но ме предизвикаха шмекерите.

109

Sci-fi

преди 2 години

Еййй, дойде август (пика на сезона) и тоя ми ти вирус като рипна и той на море по курортите. Как така хората шъ си карат кефа без вируса. Голям герой е вируса- 40 градуса и УВ фактор, чупещ рекорди, не го плашат. Пълзи си по плажа върху пясъка на 50+ градуса и хич не му дреме.

108

Анонимен

преди 2 години

За ваксинираните ограничения за пътуване няма в никоя европейска държава за граждани на ЕС. Който не е ваксиниран да се тества и са стои в карантина в България след завръщането си . Такива са правилата в Европа.

107

Анонимен

преди 2 години

Ако въобще някога Истанбул беше станал български сега нямаше да е толкова красив и привлекателен за туристи и всичко живо щеше да бяга от там така както сега бягаме от българското черноморие. Цялото крайбрежие около Босфора щеше да е презастроено с "подпорни стени", а всички исторически сгради съборени и заменени с грозни апарт-хотели.

106

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да предупреждавате, всеки който идава от там карантина, трябва да се действа не да се плямпа.

105

До #106

преди 2 години

Пийте си ракията и се отпуснете.. Васинацията е бизнес. Без ваканции, морски минерали, витамин D от слънцето, дни пълни с лоши новини, стрес и ограничения.. прави хората по-болни.

104

Анонимен

преди 2 години

"Очаквам да измрат много хора. Яко да измрат. Е, ще видиш!"...(Генерал Мутафчийски) Не забравяйте, че тези, които управляват кризата около пандемията са същите, които управляваха ремонта на "Графа". ..кой и защо плаща наем на "Арена Армеец", която се очакваше да е нещо като полева болница, при условие, че за два месеца не можем да вкараме и 1000 човека в болниците в България.https://woman.bg/***/shte-se-mre-yako-shte-vidish-o-mon-zheneral---kakvi-gi-rusish.67176.html

103

Серго

преди 2 години

Поредната пропаганда за бг черноморието...

102

Анонимен

преди 2 години

Вижте какво, ако в България тестваха толкова, колкото в Гърция и Кипър, щяхме да имаме 3 х повече случаи. Броят на болните в болниците ни говорят ясно за голямото разпространението у нас. Самозаблуждаваме се и скоро ще си платим.

101

Дико Сашев

преди 2 години

Кажете им - Ходеге до Гърция, Турция и тн. Българинът е умник, на него никой не може да му каже какво да прави. Той прави всичко на обратно. Как иначе ще покаже, че е бунтар и независим. Всички го тъпчат и по някакъв начин трябва да избие комплексите си.