100

мутряга

преди 2 години

Я елате пиленца батко, да ви caпyнисам сладко сладко!

99

Анонимен

преди 2 години

Не ходете в чужбина за да обслужвате мутрите на БГ Черноморието.Стойте си в България и плащайте като попове за развалена храна,скапани хотели и мръсни плажове,стойте си в България да Ви лъжат с цените и да ви съдират по 10 кожи от гърба за почивка на нашето море.

98

Чоко

преди 2 години

И защо да не ходим в чужбина. Току що се завърнах от Турция. Защо да не ходя там, където вечеря за четирима е в порядъка на 40-50 лева, бензина е 1.40 литъра. Чадър и прилежащи шезлонги са 10 лева а освен това ти ги носят и ти ги поставят така както искаш. Вкусна храна, любезни домакини и се завръщаш зареден с порожителни емоции. Ето така се борят всякакви вируси.

97

Анонимен

преди 2 години

Когато осигурите нормални условия и цени за почивка в БГ тогава няма да ходим в Гърция и Турция.

96

Уау

преди 2 години

Северна Гърция е в зелената зона. Всеки може да го види на картата. Не манипулирайте хората.

95

Койчо

преди 2 години

Саше... май цЕлата статия е писана ЗА ДА се лепнат последните 2 абзаца. То Убаво... грантчета....,но не ви ли е малко съвестно, че зорлем минавате в графа "съучастници". Накрая-дали ше си е заслужавало...

94

ЮСТИНИЯНИС МАВРУДИС

преди 2 години

Вуггарските Бедни и Гладни Мутри ЛЪЖАТ НОРМАЛНИТЕ ВУГГАРИ...И ГИ ПЛАШАТ ДА ХОДЯТ В ГЪРЦИЯ И ТУРКИЯ.....АЗ НА ВУГГАРСКА ЧАЛГА МУТРО- ВЛАСТ НЕ ВЯРВАМ НА НИТО ЕДНА ДУМА И НА БУКВА ДОРИ.....ЗАПОВЯДАЙТЕ В МАЙКА ГЪРЦИЯ, ВУГГАРСКИ ЛЕТОВНИЦИ .

93

Георги До 88

преди 2 години

Инфо от преди ден: Ваксина, антигенен или PCR и задължително PLF \QR код\. Той вече може да се попълва и преди пътуването, а не мин 24 часа преди него.Ако си без ваксина в Гърция отново ти правят тест за тяхна сметка. Става за 5 мин! Не чакаш резултат, пускат те, ако случайно си положителен ти звънят до денВ заведенията там никой никъде не ми е искал ваксина или тест! Гърците са против тази разпоребаСупер изкарахме в gr, вече 3 път за тази година

92

a

преди 2 години

Днеса, пак сте позакъснели, тази новина е официално публикувана на МВнР на 30.07. Поздрави

91

До анонимен

преди 2 години

А от новите 3 щама ваксинирана ли си-уругвайската, сенегалската и марсианската мутация? Ако не си отивай да те боцнат и заради тях, и не се бави че се готвят още няколко мутации и няма да си в час за почивката ти.

90

До 90

преди 2 години

Австрия, Дания, Норвегия, България . Въздушен транспорт.

89

Верно бе!

преди 2 години

Баширов и Петров лъскат пищови по морето и се чудят кой да оТрепят за да пишат мисирките!

88

Анонимен

преди 2 години

Да,можете да ходите на мутренските хотели на герба

87

Анонимен

преди 2 години

89 ваксинирай се всеобхватно и навсякъде, редовно и сертифицирано, а не на 7 месеца веднъж срамота!

86

Анонимен

преди 2 години

Кои граници мина, пиле, че аз онзи ден се върнах и на нашата граница не гледат никакви сертификати

85

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирана съм от преди 7 месеца. Пътувам постоянно, не съм се разболявала нито от ковид, нито от друг вирус. Минавам границите със сертификата си. Имам резервирана ваканция за Гърция за септември. Ще отида, и още как!

84

Анонимен

преди 2 години

В Гърция кой вариант действа в момента? Питам щото да си правиме сметката за моренце по нататък към Коледа примерно

83

Д-р торбенщайн

преди 2 години

Защото ли да ходим и тук е пълно с турци и зенгани.!.

82

няма да ходите никъд

преди 2 години

той боци ни направи 1/2 милиард километра магистрали да си ходим пеша по тях, а вие сте се юрнали по гръцко и турско. Тука че стоите, нема мърдате. Той всичко ни направи, а ние на изборите го турнахме на второ место. Ай, ша ви иъ мъокята...

81

гост

преди 2 години

До АнонименИ не само. За съррдчно - съдови дума да не отваряме. А превенция - кой се интересува.....Не подценявам КОВИД, но ако ще се грижим за общественото здраве да подхождаме всеобхватно, а не ограничено.