20

реалист

преди 2 години

Гейовете от много даначни тежести трябва да ги освободят даже направо трябва да и плащат обещетение за лишаване от наи елементарните човешки права да имат семеиство и деца

19

Одобрявам.

преди 2 години

Човек трябва да има съвест и социялна отговорност. Добре е децата да отидат на море. Спомнете си вие като сте ходили на времето с класа си. По мое време това не беше безплатно, но сравнително евтино. Остават приятни спомени. Човек вижда че данъците му отиват за нещо смислено.

18

Анонимен

преди 2 години

Това във връзка с намаляване опасността от разпространение на вируса ли се прави?

17

Анонимен

преди 2 години

На даскалята децата и родата, са на безплатно за тях моренце,но не и за данъкоплатците. Че много са се преработили, две години лежат на диваните и чатят.

16

гей

преди 2 години

А на мен държавата не ми дава най елементарните човешки права да имам семеиство и деца а сега от данаците ми ще плащам да одат дечица безплатно

15

програмист

преди 2 години

Така трябва със всички деца защото ние с мъжа ми имаме само 20дни в годината отпуск и кво да ходиме на морето да гледаме деца и държавата кво само раждаите раждаите и после никва я нема

14

Анонимен

преди 2 години

То безплатен обяд няма. Сигурно и за почивките е така. На времето имаше една министърка която пращаше пенсионерите на почивка. Ако ми каже някой че хотелиерите са осигурили безплатна почивка за учениците и учителите тогава тогава по става. Ама да брънеш в общия казан и да започнеш да правиш подаръци не го разбирам. А защо няма средства за животоспасяващи операции в чужбина.

13

Анонимен

преди 2 години

Безплатен обяд няма - това е оксиморон, г-жо "журналистке" - винаги някой плаща. И учителите не "летуват" - те са на работата. А работата им е преди всичко да опазят децата живи и здрави - както са им го пратили родителите, така да им ги върнат.

12

Анонимен

преди 2 години

А познайте кои деца са одобрени )

11

Айде пак -

преди 2 години

учителите били на безплатна почивка. Вие от днеса сте по-зле и от магарета - даже и те вече разбраха, че учителите са на работа там, но вие не. Не ви ли е неудобно да повтаряте едни и същи лъжи? Че и с имената си се подписвате под тях, и снимки си слагате, и за журналистика претендирате. Не си ли давате сметка, че като плюете срещу вятъра, всичко пада върху вас?

10

Идеята е добра

преди 2 години

харесва ми.

9

Сата НАТО

преди 2 години

Много правилна мярка. ГЕРБ им откраднаха една година от личностното развитие, за което бих ги клал бавно с тьп нож.

8

Мхмм...

преди 2 години

Хубаво, лошо няма, ама нали се говори за ръст на болните и пик през септември??? Или те хотелите са били ясни и парите вече са били разпределени и връщане назад няма...

7

Анонимен

преди 2 години

От тия 20 хил сигурно 2 хил са реални другите ще бъдат присвоени от великите мутренски бг лаянари миризливи

6

7

преди 2 години

После ще кажат ковид в училищата хайде цатваряме и децата пак вкъщи пред таблетите. Това е целта.

5

Анонимен

преди 2 години

Не е безплатно, другари комунисти !Ние, работещите плащаме тази почивка !От нашите данъци !

4

Анонимен

преди 2 години

Че какво ще правят на море без пари...

3

Анонимен

преди 2 години

Социалистически практики в държава на олигарси - лицемерието на военната хунта !

2

Анонимен

преди 2 години

Спомена по летните лагери. Като гледам разни филми днес, си спомням как беше и колко весело си изкарвахме. Наистина незабравими спомени.

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Програмата е добра. Слънцето и морската вода са съдбовно важни за имунитета. Моля само да се внимава с турските,гръцките и ония от бившият соц лагер педофили,които са наводнили черноморието.