40

ACAB

преди 2 години

Това е схема за подпомагане на претъпканите хотели по бетономорието! Тия същите мутри, дето си построиха хотелите от кражби по обществени поръчки и от ББР. Защо не дадохте тези 15 мил. на пенсионерите у.р.о.д.и такива? Всички управници са еднакви! Дано някой ден на пенсия разчитате!

39

Бонго Бонго

преди 2 години

Тъкмо ще съберат някой лев.

38

Anonimen

преди 2 години

Да пратим авторката на статията безплатно на море с кретеноподобните чалгисаните ***, някои все още ги наричат "деца" После ще ни разкаже какво е преживяла и как се чувства след безплатната почивка. Хахаха. Само луди биха се съгласили да придружават такива *** каквито са днешните ***

37

Анонимен

преди 2 години

20000 учители и техните деца и близки.

36

Анонимен

преди 2 години

Отново крадене на пари за да подпомогнат онези търтеи хотелиерите с НАШИТЕ ПААРИ от данъци НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА , НЯМА ТАКИВА СМОТАНИ / КОРУМПИРАНИ / ДЪРЖАВНИЦИ

35

Високи сини планини

преди 2 години

МОРЕ ЗА НЯКОИ БЕЗ ПАРИ, отново пищят ощетени, ПИХА ЕДНА ВОДА СТУДЕНА!!!

34

Анонимен

преди 2 години

До 1) "Одобрявам: Човек трябва да има съвест и социялна отговорност. Добре е децата да отидат на море." _______________________________ Да, но ходят малък процент. Дори не 20%. А другите? За тях няма безплатна почивка. 2) "Одобрявам: Спомнете си вие като сте ходили на времето с класа си. По мое време това не беше безплатно, но сравнително евтино..." ______________________________ Нашите успяха да ни пратят точно 1 път. И не с класа, а със смесена група. Никога не е имало места за всички!

33

Уточнение

преди 2 години

Първо. Хотелите са на "нашите " хора. Второ. Почти никой няма да ходи (вие познавате ли някой ?). Изводът е че по тази схема ще се "усвоят " поредните 15 милиона лева държавни пари !

32

Totenkopf

преди 2 години

Защо плащаме на търтеите отпуската?

31

x

преди 2 години

Точно съм на плажа на Слънчака. Стовариха няколко групи с чуждестранни ученици. Нагледах се на стегнати дупета, сладки муцунки и гърди като лисичи муцунки.

30

оо

преди 2 години

Ооо, на батко ученичките. Първи трепети, влажни котенца, срамежливи и невинни.

29

АЗ

преди 2 години

Вдигнаха им заплатите, цяла година лежат в къщи - сега и море без пари.Интересно!

28

Анонимен

преди 2 години

Явно света върви към световен социализъм.Вземат се бизнес решения, които са със социалистически привкус,само и само да не се убие всичко. Вижте и запада - наляха се милиарди за да спаси бизнеси,защото не им се гледат гладни революции и "хора на всеки километър" да взривяват наред.За мене това е умно решение на фона на всичките проблеми пред които се сблъска страната.Сега остана и собствениците на хотели да не гледат мръсно всеки,който не им купува прескъпите 60клуци и може да се пооправят нещата

27

радеФ

преди 2 години

е така се купуват гласове , а и нали се сещате че ше са в хотели на наши хора .

26

sa

преди 2 години

Огромна грешка възстановете селските бригади

25

програмист

преди 2 години

Вие докато строихте пътища ние си построихме хотели и сега си ги пълниме пък вие чегъртаите

24

Анонимен

преди 2 години

До Аха,дада,ама беПарите така или иначе държавата ги взема. Така виждаш че поне нещо се прави. Магистралите и Пътища се ремонтират по същия начин. Сега някой ще вземе печалба - това е ясно и в това няма нищо лошо. Никой вече не работи само на добра воля. Същото е и с хотелите. Нека си вземат парите. Важното е че нещичко се прави.Помня как при Станишев когато данъците отиваха в частни вили и незаконни села на митничари и политици. Така е по-добре. Поне децата ще отидат на почивка.

23

сложна тема

преди 2 години

Едно време нашите нямаха много пари. Важно е особено при децата да има що-годе изравняване, защото без помощ от държавата много деца няма да дойдат защото родителите им няма да ги пуснат. Това ще е жалко. Сега дали трябва да е напълно безплатно? Не знам. Трябва ли храната в училище да е напълно безплатна?

22

Анонимен

преди 2 години

Най вероятно почивката е и в хотелите които получиха най много средства по програмите от типа 60:40 . Разбира се случайно .

21

махарадж

преди 2 години

Няма лошо знаете ли колко е хубаво да си почиваш и друг да плаща одобрявам пък дано и аз да доживея тоз разкош