47

Анонимен

преди 2 години

До 50 Браво! 50 копейки са депозитирани в сметката ти

46

Възмутен

преди 2 години

Рашков какво работиш? Защо допуснахте това да се случи? Мислите само за Борисов? Защо никой от вас не отиде на място да види пожарите? Защо никой от вас не говори за безводието? Какво работите вие, идете при хората, идете да им видите тегобите, както правеше Борисов, на място, очи в очи без да го лъжат общинските! Или ези земи не отиват на реномето и костюмите ви? Долни, мръсни, бездарници!

45

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 50. Дивaко - проблемът са такива като тебе. 60 поколения наши деди са умирали за тая земя, ти искаш да я подарим на някакви *** - които яко бяха толкова работливи, щяха ТЕХНИТЕ държави да превърнат в градина !!! Земята не се работи сама - да - но пустее, защото селата бяха превзети от хъхряшките уpoди, които не стига, че сами не работят, но ограбват и тероризират всеки, който се опита нещо да произведе. Докато не се отървем от тая напaст, все надолу ще ни затъва държавата.

44

Анонимен

преди 2 години

То в София детските градини също са претъпкани с групи по 32 деца, а ако има нлизнаци 34-5. Някак си не мога да изпитам емпатия към икономическите мигранти от афганистан, ирак и прочее.

43

Стив

преди 2 години

До гостенка: търсите го Рашков там, където го няма. Не видяхте ли колко са му възможностите? Лъжи, манипулации и толкова. Добре, че министерството върви по инерция. Ама и това е довреме. Служебните докараха дотам нещата, че институциите спряха и чакат команди. Та... От тоз толков.

42

Анонимен

преди 2 години

Като гледам какви хубави неща се случват от 30 години насам в нашата страна....Направо в миналото който си е живял спокойно, това е било. Бъдещето в световен мащаб никак не е розово. Радвахме се на отворени граници, но накрая сами ще си ги затваряме. Било срещу пандемия, било срещу младите и здрави мъже-мигранти.

41

БПФ

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо докато стари хора, работили цял живот изнемогват, държавата ни (или поне някога наша) храни с парите ни всякаква гнъс. Не стига, че отглеждаме един милион отвратителни хъхpeшки дивaци, ами сега и мигри да храним !!!

40

Анонимен

преди 2 години

Нека останат, пустеещата земя няма да се обработи сама. Имаме нужда от ново племе да се засели и да възроди тази райска градина. Проблема на България е, че е населена от нас българите, ние сме проблема.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Вярвай, вярвай, че китайците, които ще искат да залеят Русия уж като работници, са безобидни за нея! Много неправилно разсъждаваш. Русия има граница с Китай това е нормално не виждам проблем в това но не знам Индия да има граница с Бьлгария ако разбираш изобщо каво имам в предвид.

38

гостенка

преди 2 години

Рашков вместо да се мъчи да изчегъртва ГЕРБ с разни измишльотини, да се хване за сериозна работа, само глупости бръщолеви по цял ден и интригантства без да е свършил работа за България и за един лев. Такива екземпляри водене от омраза и злоба, не носят нищо хубаво след себе си! Само хаос и разруха!

37

БПФ

преди 2 години

Докога ще пишете така, все едно мигри и бежанци е едно и също нещо? Сулювци - бежанец е човок, който бяга от преследване и живота му е застрашен !!! Според Женевската конвенция той има право на убежище в първата спокойна страна по пътя си. Мигрите са наглеци, които търсят къде да паpaзитират на чужд гръб. Вече довлеклите се тук да бъдат прогонени, нови да не се допускат, дори ако трябва да се спират със стрелба по границите.

36

Щерю

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо: Така си беше. И нямаше много желаещи да минават, защото знаеха какво ги чака, а и съоръженията бяха сериозни, граничарите - подготвени и нахъсани. Сега е ледерастка работа - мрежа като за селскостопански двор и зле подготвени униформени, по-навити да съдействат на трафикантите за некой лев.

35

Анонимен

преди 2 години

По-добре афгани отколкото дбългари гласуващи за Слави и за Радев.

34

Анонимен

преди 2 години

Връщайте ги! Млади, здрави мъжаги, тръгнали към Европа и то в пандемия. Веднага обратно. В София ми прави впечатление по разни складове работят такива без да говорят език. С какъв статут са? Проверява ли някой изобщо какво се случва?

33

Анонимен

преди 2 години

До 37 Пий си хапчетата

32

Анонимен

преди 2 години

И как точно Тиквата прави тези мръсотии след като не е на власт?

31

Анонимен

преди 2 години

Кви бежанци, кви пет лева ? Щом не идва от размирна държава (гърция и турция) не е никакъв бежанен, не бяга от война, глад и преследване. *** е икономически имигрант, който нарушава миграционните закони на всички държави, чиите граници преминава нелегално. Защо ги държат въобще, по един самолетен билет и кой от къде е, афганистан, пакистан, мюмюнистан и тн.

30

Анонимен

преди 2 години

Бойко го няма да ни пази, Радев и Рашo = съд за вас, ***

29

До 16

преди 2 години

Да така е, предсказанията на Ванга са, че през 2016-а мюсюлманите ще започнат да навлизат и ще завладеят Европа. Към 2025-а населението на стария континент ще се стопи, а през 2043-а Европа ще е халифат със столица Рим.

28

Прайдър

преди 2 години

Време е да отворим душите си и да ги настаним в къщите си, аз лично заключих жена ми и дъщеря ми с няколко бежанци да се грижат за тях и отидох в най-близкия гей бар при приятеля ми Джон, с който искаме да си сменим полa и да се омъжим :)