67

До Яна

преди 2 години

Къде видя джендъризъм в написаното?Много правилно човека ти е написал,че на мъже ще разчитат жените ако се наложи. Аз съм карал 18 месеца казарма и имам три деца.И мен ли ще обвиниш,че съм ***?Ако наистинаси хубава може сама да се увериш в мъжките ми качества.

66

Анонимен

преди 2 години

Тея разбират единствено речта на калашника друго не може да ги впечатли.

65

Това не са

преди 2 години

Бежанци

64

Мунчо

преди 2 години

До Мерседес мечок: ти от Луната ли падаш? Лани лятото кой разреши на шайката паветни протестъри да блокират кръстовища? Не виждаш ли, че всеки си прави каквото си иска? Един имаше, дето ги шамареше и ги задържаше вързани със свински опашки и Държавата го смота.

63

Хубава Яна

преди 2 години

Обзалагам се, че и с ръцете, и с краката си против детето ти да премине казарма. Въпроса е кой очакваш да те защитава теб тогава? И стига с тия джен дъ рски аргументи. Досаждате.

62

Мерседес Мечок

преди 2 години

Как тези хора влизат на територията на БГ, кой и чия заповед се разрешава това?

61

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

За всеки който живее на село извода е един - ДА СЕ ЗАКУПИ ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ!!!!!Дали ще са бежанци Ман га са ри или пияни българчета няма значение.Буммм в челото и го зарий някъде...С такива уррроди така се действа, колкото и нехристиянски да звучи.

60

гражданин

преди 2 години

Пълен хаос в държавата - мигрантски поток, пожари, стрелби на мутри, ковид криза. радеф, радеф, ти си виновен за всичко некадърник.

59

Анонимен

преди 2 години

Те идват от пустинята, те като видят плодородните ни земи няма да могат да повярват че съществува такава райска градина, докато вие не можете да оцените земите ни и туко забегнете в чужбината. А земята няма да се обработи сама.

58

Баба Яга

преди 2 години

Аве, ние държавна граница нямаме ли?

57

Анонимен

преди 2 години

Значи е време да ги пращате обратно към родните им места.

56

Коко Горилата

преди 2 години

Промяната на Радев и Рашков е факт

55

Анонимен

преди 2 години

До 65 Браво! 50 копейки са депозитирани в сметката ти

54

Анонимен

преди 2 години

Да идват да обработват пустеещите земи и да се развъждат и да ни оправят демографията че българите се оказаха ялови, само бегат и нещът да се плодят. Нещем фашизъм, искаме благоденстващи села.

53

Големите шамари

преди 2 години

Е са аз ли да ги уча какво да правят? Излиза ловната дружинка, ограждат лагера, гърмят безразборно във въздуха стотина заряда и си отиват. Па мигрантите да си правят сметката. Ей до тука докара президент Радев нещата - трябва да се оправяме сами.

52

Анонимен

преди 2 години

До 50 помогни на каузата като отървеш страната и света от себе си. Всички ще са ти много благодарни

51

Анонимен

преди 2 години

Меркел е виновна защото разреши преди години да идват в Европа. Ще ни завладее това арабско племе

50

Анонимен

преди 2 години

Какво искате? Нашите съюзници от САЩ ги разбoмбиха демократично и те останаха без домове, сега евроатлантичката и съюзничката на САЩ, България, трябва да им помогне, да ги засели, да ги напои. Американските сенатори ще ни потупат по рамото. И ще ни се усмихнат. И ще прегърнат Радев пред камерите. Малко ли е?

49

Рашков

преди 2 години

Влизат дузина килъри в Бусманци. Очистват 200 мигранта. Отваря се място за нови. Шумен журналистически отзвук. И никъкви нови не идват. Това е начинът за решаване на проблема!

48

Хубава Яна

преди 2 години

Където има истински мъже и бащи бежанци няма. Толкоз за българите. Да се стягат българките.