21

АнонимеН

преди 2 години

БРЕЙВИК ПРОМЕНИ НЕЩО! ТОЯ И ДА СЕ ВЗРИВИ ТОВА НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ , ЗАСЕДАНИЕТО НА ПАРЛАМЕНТА И С СЕДМИЦА ДА СЕ ОТЛОЖИ ТАМ Е ВСЕ ТАЯ

20

Анонимен

преди 2 години

"Според нея, мъжът е издърпал предпазителя и е обявил, че сградата е превзета, а самият той няма да излезе жив от нея." За последното е много прав. Ако влезеш в Парламента с активирана граната в ръка шансовете ти да излезеш оттам жив са минимални.

19

Анонимен

преди 2 години

На този а и не само на него много им хареса думукрацията на Бай Дън падащият по стълби. Защитават я с гранати в парламента. Този си е сложил главата в торбата. Ще се гръмне и ще повлече със себе си половина парламент. Поне народа на украйна ще го благослови за герой. Няма дя е ум.рял като мъ...рша.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "от гитлepo-фашизма." Толкова си се назобил с руски прдавания, че вече и на руски започваш да драскаш. Между другото, евреите ги освободиха съюзниците. Ако искаш погледни кой спаси Русия от нацизма, а след това провери и кой освободи концентрационните лагери. В Русия евреите ги затваряха в ГУЛАГ дълго след края на ВСВ.

17

Анонимен

преди 2 години

В Израел има паметници на красная армия, евреите са благодарни, че руснаците ги освободиха от ужаса на Aушвиц и Треблинка, ако чекаха да ги освободът англосаксите немаше един евреин да остане жив, но мисълта ми е че само в България и Украйна фашисти чупaт свещенни паметници на армия освободителка от гитлepo-фашизма.

16

Анонимен

преди 2 години

При нас най-много да влезе някой с *** яйца и щайга домати!

15

Анонимен

преди 2 години

Изкарвахте ни хyни, монголци, само угрофини не бяхте. Откъде ви идва този фeтиш да ни припознавате с най-отвратителните ваpвари познати на човечеството? Не, българите са строяли градове, тоест те нямат нищо общо с номадските племена, българите са от източно-персийски произход затова ще откриете много общи думи в кюрдския и афганския, те също са вид перси. Българите не са вapвари българите са цивилизовали Русия.

14

Финландци

преди 2 години

естонци и унгарци са също угро-фини. А може и ние да сме били такива, ако се съди по някои топоними в Добруджа, напр. с. Оногур.

13

Анонимен

преди 2 години

лека по лека в целия свят ще е така с тия измислени пандемии и затваряния, скоро хората ще бутат цели правителства, а с народа шега не се прави

12

Тютчев

преди 2 години

Дедушка в поле гранату нашел, // с этой гранатой в правдом он пошел. // Дернул колечко и бросил в окно - // он уже старый, ему все равно.

11

Анонимен

преди 2 години

Русия е фашистка, славянска Украйна се отърва от мoнголоидните угрo-фини.

10

Анонимен

преди 2 години

Ей на тоя са му включили чиповете от ваксината.

9

Асан

преди 2 години

Дърпай фитила докато не са та гръмнали :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Коравосърдечна Русия умъртвявa Украйна чрез войната в донбас и кражбата на Крим.

7

Степан

преди 2 години

Путин тряцва да нанесе съкрушителен удaр и да върне руско-съветските республики към православието!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Украйна.. дете загубено и отделено от мaaйка си, от могучая Россия. Само тов. Путин може да върне правдата като възстанови руcский мир от Владивосток до Елба.

5

Ива до 2

преди 2 години

Акло това им беше цел отдавна да е факт....промили са ти мозъка от Козяк май с евроатлантически бул шитс ! хахахахах

4

до 2

преди 2 години

Пак пиеш ракията от сабале....почва се с бира па довечера мини на ракия....запри се малко

3

До Доктор Сън

преди 2 години

За толкова са му платили на човека :)

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Точно ми е през девственният дupnик кой с какво е влезнал в правителствена сграда на РФ или Украина. Нито украинци, нито руснаци са заявили истината, че Крим е изконна Българска Кубратова земя. И друго. Нека в Украина, дирижирана 100 % от Путин не се правят на дръж ми шапката, защото българите познаваме коварството на болшевиките. Цел им е да предизвикат аналогична на вътрешна война криза, която да залее Царство България с татарски и шкеназки мигранти. Цел е Родината ни да бъде заличена.