41

Интересен факт

преди 2 години

Правителството им заседава в Телевизията.

40

Анонимен

преди 2 години

Слава на Украйна и долу Русия на Владимир Владимирович

39

Анонимен

преди 2 години

Комунизма е внесен в Русия от Кайзер Вилхелм II, който изпраща Ленин в бpониран влак с оръжие и пари да разпали революция в Руската Империя и да я извади от Първата Световна Война. Първото нещо което прави Илич, когато стъпва на власт, е да подпише капитулация и унизителен мирен договор с Германия и да й отстъпи огромни територии.

38

Анонимен

преди 2 години

След кончинатa на КГБ и след 9/11 което си беше резил за ЦРУ със сигурност мога да кажа, че света не е виждал по-подготвени тайни служби от МОСАД. Израел e спартанска държава. Мъжете и жените минават през задължителна казарма и бойна подготовка. От малки ги учат на юдаизъм и любов към Отечеството. Израел и сега може да унищожи всяка една мюсюлманска страна за броени дни. Израел притежава ядрено оръжие и железен купол, мощна армия и расте демографски.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Западняците не могат и на малкия пръст да му стъпят на Путин." Мдааааа, Путин е най-красивия мъж в Русия :)

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 Добре ли сте?

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "България и соц страните след перестройката бяха ограбени жестоко чрез подставени лица на западни държави" България е с рекорден БВП в историята си, има рекорден износ и всичко това в РЕАЛНА, а не бутафорна соц икономика. Жестокото е, че такива некадърници не могат друго освен да разпространяват басни за великия Комунизъм, през който България фалира 3 пъти, а негови представители след това ни фалираха още 2 пъти след това. То само това ви остава: да лъжете здраво.

34

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПредставете си как банда, свикнала с грабежи, гледа на съсед, който строи голям и красив град" Няма нужда да си представяме. Виждаме как бандата на Путин гледа на Запада.--------- Ох ,моля те , не пиши смешки, не ние от централна и източна Европа, а западноевропейците винаги са ос. ирали пейзажа! То жестоко робство, инквизиция, химични оръжия ли не създадоха, то лудия Хитлер и ПСВ и ВСВ ли не създадоха, то окупирането на Европа ли не допуснаха и я направиха зависима?

33

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗападняците умират от страх, но ако могат да прекарат нещо и го ограбят , ще го направят и го правят, България и соц страните след перестройката бяха ограбени жестоко чрез подставени лица на западни държави, с две думи - например от българи , но чужди марионетки, но иначе и западните държави, са едни окупирани държави и страхливи, когато щатите им се изрепчат и набързо млъкват!

32

Анонимен

преди 2 години

Ей този е ограбил руската банка и богатства от Русия - Алекса́ндр Льво́вич Па́рвус, истинско име на Изра́иль Ла́заревич Ге́льфанд) е деец на руското и германското социалдемократическо движение, теоретик на марксизма, Той също така е сътрудник на тайните служби. Той е от еврейски произход. През 1891 година се мести в Германия и става приятел с Роза Люксембург. През 1900 година се среща за първи път с Владимир Ленин в Мюнхен.Гельфанд тем не менее поддерживал связи с российскими революционерами и на Международном социалистическом конгрессе в Лондоне

31

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна реши да напусне СССР и стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промишления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби - от самолетоносачи до малки военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е стана от третия свят като България.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "Представете си как банда, свикнала с грабежи, гледа на съсед, който строи голям и красив град" Няма нужда да си представяме. Виждаме как бандата на Путин гледа на Запада.

29

Анонимен

преди 2 години

Tемповете на ръст на СССР при Сталин между 1929 и 1953 година са безпрецедентни - обеми на производство, демография, осигуряване на населението, подем на промишлеността, иновации и модернизация. Въпреки ВСВ развитието не се забавя. Съветското чудо не е основано на марксизма - марксизма се утвърждава и в други общества, където не са постигнати сходни резултати, а след Сталин с Хрусчов, Брежнев... Горбачов икономиката не става по-малко социалистическа или догматична, но по някаква "незнайна" причина преминава към задълбочаваща се стагнация.

28

Анонимен

преди 2 години

Какво направиха САЩ в страни като Сирия, Украйна, Ирак, Либия, Афганистан, България? Може ли някой да назове поне една страна в която САЩ през последните 30 години са донесли благоденствие, а не смърт и разруха?

27

Анонимен

преди 2 години

На Запад мошениците, крадците и убийците са на висока почит. В Съветския съюз - работниците, инженерите, учените, хорате на културата. Представете си как банда, свикнала с грабежи, гледа на съсед, който строи голям и красив град. И въпреки разпадането на СССР, в продължение на тридесет години още го споменават при всеки повот и се страхуват от СССР.

26

Анонимен

преди 2 години

Говорейки днес за капитализма, който се намира в смъртоносна криза, трябва да имаме предвид, че глобалните елити в много отношения престанаха да крият своите планове, слугите им пишат за това открито. Ако по времето на СССР идеолозите на буржоазията срамежливо се прикриваха с демокрация, права на човека и прочее, сега не се стесняват от никого, защото, според тях, никой повече няма да пречи или да накаже буржоата - няма СССР, няма страни, откъдето да изскочат червени армии.

25

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПогледни да видиш, че създателите и управляващите в СССР не са били руснаци , а евреи, даже Брежнев не е руснак ,а е от Молдова, то затова СССР е била пълна с предатели и чужди шпиони!

24

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНие сме си българи и НЯМА никакви доказателства , че изобщо някога сме били извън Европа, ама никакви, па камо ли да ходим в Азия!

23

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова е по-скоро отчаян ход, нещо са му направили и това е вик за да му обърнат внимание и ги разбуди!

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи добре ли си вееееее, че нали евреи управляваха Русия тогава ,какъв Гулаг те тресе? Комунизма и революцията са внесени от западните държави в Русия и конкретно от евреите и те са управлявали тогава. Комунизма е създаден от Англия, от евреи и банки от Германия, даже и от щатите!