7

Зозо

преди 2 години

Хахахаааааа, нищо не може да променя МС. Може да променя НС /народното събрание/. За това на Рундю му трябва парламент с мнозиство, ама греда :))))))))))))))

6

Анонимен

преди 2 години

Няма и да намерите на служебните коли гражданска и винетка. Те се плащат и регистрират отделно от гражданските и са на съвсем друга отчетност. Не търсете под вола теле. Преди търсехте на жипката...

5

Веселинъ7112136860

преди 2 години

Военните дела са дела на военни, в това число и достойни защитници на Отечеството в запас. В управлението на Сигурността не бива да има *** от разни еврейски *** и джендърски асоциации, завери мистериозни и организации. Националната сигурност е дело на Българският...Етнически Българският Род, а не на разни халюциниращи джихад и месии психопати от палещи горите ни малцинства. Отсега го казвам. Ще настане не погром,а касапница срещу малцинствата. Това не е шега!

4

Анонимен

преди 2 години

'''''Към дата 04-08-2021г. МПС с номер на рама CB 3649 AX няма активна застраховка "Гражданска Отговорност"''''

3

Gelon

преди 2 години

Дефицити има! И те са очевадни!! На българската територия се мотаят разни "мигранти", без документи, които са потенциално опасни но биват обгрижвани от "правителството"!!!! А същевременно органите на реда се занимават с несвойствени дейности - кой е с маска и кой е без маска!!!!! Тотални смешници сте!!!!! Никой Ви няма никакво доверие!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 2 години

мутрите не са вън, а вътре и променят законите за тяхна облага!

1

Анонимен

преди 2 години

Ще се сформира междуведомствена комисия, за да се види къде руската агентура в България е била хваната в крачка, за да може това да се оправи и тя да може да си работи без проблеми за в бъдеще. Военната хунта на Кремъл вече дори не се крие, че преправя закони, за да може да работи удобно и необезпокоявана!