30

АнонимеН

преди 2 години

НАЧИ БАБИНЕТ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ С МНОЗИНСТВО АКО ЩЕ И ОТ 70 ДЕПУТАТИ! НО АКО СЕ ПРИЕМЕ ПОСЛЕ Е ТРУДЕН ЗА СВАЛЯНЕ ЗАЩОТО СА НЕОБХОДИМИ МИНИМУМ 121 ГЛАСА! СЪС НЕДЕМОКРАТИЧНА ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ ТОЗИ КАБИНЕТ ЩЕ СЕ ПРИЕМЕ АКО ДПС МУ КАЖАТ ДА ! НО КОСТОВ НЕТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА В ПОЛИТИКАТА ТОЙ Е ПО-ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ БСП!

29

До спалите нощес...

преди 2 години

Самоличността на определена престъпна фигура от българският преход, която Страсбург отказва да осъди по исторически шовинистични причини е изяснена и личността е поразена фатално: Мишена: Симеон 2 Сакскобурготски Майка: Мери БелгийскаБаща: Фердинант 1 Сакскобурготски....

28

Словянин

преди 2 години

Българинът да си припомни наглото и агресивно, българоубийствено управление на Иван Костов, че тогава да обяснява каква "промяна" са ДБ. Това са софийски сноби, които мразят народа си и изобщо не го разбират. И винаги, както през двете Световни войни, ни вкарват в лагера на губещите, така заради софийските мекерета на Запада губим Беломорието и Македония.

27

Факт

преди 2 години

Под всички неизгорени мостове не може да се мионе , защото сте ги затрупали с л.а.й.н.а , шуте чалгарски ! Суверенът скоро ще ви бие шута ! Как беше - " Забравил шута ранга свой ....." Какво е това шутаранга -попитал суверена.

26

Зозо

преди 2 години

Накрая излезе, че в ИТН са не само физически, а и политически недъгави. И по държанието в обществото пак недъгави - рошави, брадясали, не къпани...... нагли. Все някой им е длъжен на недъгавите. Сатанаил Трифонов такива ги подбира :))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 2 години

Айде вече се гушнете с родната ви стогодишнината майка и стига лъгахте. Всички знаем кои сте. Цвета ви е и ромскочервено, толкова червено че чак на кафяво мяза.

24

Анонимен

преди 2 години

С такъв "лидер", нищо чудно че Тошко взе да дава назаден :)) Да кажеш че имат некаво солидно мнозинство, еми немат, имат 65 ***, требват им още овчици за стригане :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли вид диктатура? Безусловен кабинет... при положение, че имат 1/4 от всички депутати.

22

Анонимен

преди 2 години

Клоунът има мост само към ДПС и БСП. Никой друг няма да го подкрепи. Още не е казал, какво му обещаха или дадоха за незаменимия барбадоски масон, който не е предложен само за министър по афганистанските въпроси.

21

Анонимен

преди 2 години

Добре че направихте това, че ДБ бяха залитнали да се самоликвидират. Пък и как ще си говорите с ДБ? Те и техните деца нямат нужда от специален урок по миене на ръце. Виж, вашите избиратели скъпи славунци, добре сте ги преценили. Имат нужда от уроци по миене на ръце. То и часове по държане на лъжица и вилица не е зле да вкарате в училище, че избирателите ви освен да се научат да си мият ръцете, да вземат да се научат и прибори да държат, а не само с пръсти като племенни.

20

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тошкооо, тошенцееее.... Абе нямаш ли огледало у вас да се видиш на какво мязаш бе?!? Пак ти казвам - Ела в нас да те обръсна, че в главата си прическа тип "Ела с мен в пещерата". Мязаш на шизофреник бе бате.

19

Анонимен

преди 2 години

Сценарии от сценаристи. Аз бих нарекъл ставащото едно чудо-юдо.

18

АнонимеН

преди 2 години

ДПС ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ ИЛИ ЗА! СЪС ДЕПУТАТИТЕ НА НЕДЕМОКРАТИЧНА ОЛИГАРХИЧНА КОСТОВИСТКА БЪЛГАРИЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ МИНЕ КАБИНЕТА НО ТОВА Е ОГРОМНА ГРЕШКА!!! КОСТОВ ВИНАГИ ГО Е ИНТЕРЕСУВАЛО САМО ИЗГОДАТА ТОЙ Е БИВША ПАРЕТИРАЦА НА ГЕРБ!

17

Анонимен

преди 2 години

Ако ДБ подкрепят чалгарското правителство ще се самоликвидират.

16

Анонимен

преди 2 години

След простотиите, които натворихте, станахте токсични като герберята и агите. Кой ще този самоубиец, дето ще иска да се върже с вас.

15

Зозо

преди 2 години

Ако ДБ подкрепят чалго-социалистите ИТН+БСП на следващите избори 1% няма да минат

14

Загрижена гражданка

преди 2 години

"Те са участвали в експертните групи на ИТН и са работили по редица въпроси три години. Слави Трифонов не се бърка в работата на експертните комисии. Той не казва кой експерт става, това го виждаме в процеса на работа", каза Йорданов.-/-/-/-/-/-/-/-/-/- Добре кои са тези комисии, кои са тези експерти, каква е ролята на Слави в партията? Кой пуска в последно момент тези парашутисти със съмнителни качества и дипломи?

13

Анонимен

преди 2 години

БСП само допреди няколко години бяха opтаци с ДПС, а сега Тошко и Христо ще се целунат с БСП, но твърдят че са партии на промяната и на мен ми е много смешно, като се сетя за ония дето им вярват. Сега като МНОГОЕЗИЧНИТЕ ви окрадът ще цъфнeте.

12

ИСТИНАТА

преди 2 години

И ТОЯ ПОЧНА ДА ГОВОРИ ДА МОСТОВЕ.ЕИ АЛОУУУУУУ НАРОДА Е ПОД ГЕНОЦИДПОЧВАЙТЕ ДА СТАБИЛИЗИРАТЕ СТРАНАТА.КВИ МОСТОВЕ КВИ 5лв.

11

Анонимен

преди 2 години

Тоя смешнник взема българацците за телета. Говори за изгорени мостове а предлага министър на съобщенията Грозда-крадливата дето е ковчежника на Костов.Аре у лево бе ЛЪЖЕЦ .