25

Божил

преди 2 години

Изборите са фалшифицирани от руски хакери при машинното гласуване!

24

Анонимен

преди 2 години

Нима може да допуснете, че тая червена кресла няма да използва връзките на подчинения си радев???

23

ББ

преди 2 години

итн трябваше да са 4-5...според харалан и плеядата гадателки....с титли,ама са първи...за сега...по делата...пак ще има Избори...Народа ни е шефа...не ни гледай "лошо" слави...опитай се да ни чеуш...имаш исторически шанс...човече...ако си!позьори много сме виждали!...по делата!!!

22

ББ

преди 2 години

удобно пак не ни виждате...7 милиона сме...обекта и субекта,кой какви си ги прави...не можете ни излъжете...плащаме ви за да се правите на шутове...и ще ви съдим за неуважение и предателство...объркали сте Народа...справка ...Андрешко!ако можете да четете...БСП се държат отговорно...факт!...с Народа ни който иска!!!

21

Щерю

преди 2 години

Червената лисица Нинова ще се докопа и тя до властта на Орела Трифонов, Рака Иванов и Пиранята Манолова...

20

Анонимен

преди 2 години

Ооо, да! Тя вече цялата свети от щастие, че са я поканили да дели баницата. Само Христо Иванов и ДБ не ми е ясно какво прави с чалгаро-комунистическата шайка.

19

Анонимен

преди 2 години

Нинова работи много добре на тези преговори. Обрана е, не е алчна, не е нахална и действа дипломатично. Христо Иванов да взима пример.

18

Анонимен

преди 2 години

Грешка, Нинова вече се присламчи към властта. Днес за пореден път нагаждаше исканията на БСП към това, което ИТН вече са направили. За да изглежда, че са на една вълна и че БСП е също толкова нова и модерна, колкото чалга хората.

17

Алекс

преди 2 години

Кюмурджиев,ти имаш един проблем и той е, че Нинова те дръпна от яслата. Много сте в БСП огладняли бивши величия затова виете като линейки.

16

Анонимен

преди 2 години

Кой е по по най и с най дълбоко??? Ицо, Хаджигенов,мая, нинова, бабикян, минеков капон????? тошето ще разбере скоро!!!

15

Анонимен

преди 2 години

За съжаление правителство ще има. Нинова и Мая ще се присламчат защото иначе БСП няма да има шанс, а Мая може да не е в НС. Ако Христо подкрепи това правителство ще плюе на сурата си. ДПС също са врътливи и те ще се присламчат като гласуват "за"Вероятността да има кабинет е 90%. Не ги слушайте какво говорят, че искали писмено споразумение, програма , политики и т.н. Дребни души с дребна подкрепа и с големи претенции. Това са 5-те партии, които са против ГЕРБ. На ГЕРБ му стига, но другите ***

14

Анонимен

преди 2 години

Е на това му се вика нов БАРДАК и стари мебели!!!!!!! Думата я знаете!!

13

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ще се присламчва, като 3-та политическа сила какво друго и остава, ще трябва да умилква с надеждата да и подхвърлят парче от пицата ... дамата от с.Крушовица беше бита и пребита от ББ не един и два пъти и затова сега ще върти опашка пред водача на глутницата белким и тя се докопа до кокала ... !!!

12

така де

преди 2 години

е разбира се че ше се присламчи , тя за това е заела поза партер с широко отворена уста !

11

Щирлиц

преди 2 години

Аа,забравихте един червен ...специалист,ъ,ъ,как беше...Р.Овч.

10

Анонимен

преди 2 години

каквото каже завреният зет това ще направи Нинова. БСП и ДБ са под контрола на заврения зет, имали някой да не го е разбрал или трябва злостър да излезе и да го каже

9

Анонимен

преди 2 години

ИТН прави изцяло задкулисно управление основано на корупцията, значи бсп ще участват задължително

8

Православна

преди 2 години

Куюмджиев e тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадява чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.

7

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

6

Анонимен

преди 2 години

Кириос Куюмдзис ,ще успее ли Нинова да се присламчи кам властта ?! Та ти вече ще си й заел мястото ! Трудно ще й е да се вреди преди тебе !