45

мая манолова

преди 2 години

НИЕ МУТРЕСИТЕ И КАРАЧКИТЕ ДВУЛИЧНИ КАТО ЛЪЖАТА СИ ЗНАЕМЕ МЕСТАТА....НАС НИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ВЛАСТА И ПАРАТА...А НА КОЙ ЩЕ ГО ЛАПАМЕ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.

44

Анонимен

преди 2 години

До Възмутена - какво е "лява идея"?!

43

Случаен минувач

преди 2 години

Нинова не й пука въобще какво ще става тука. Синът й завърши в САЩ, сега си работи в Ню Йорк и няма намерение да се прибира. Живеел с южнокорейка, значи внуците й ще бъдат наполовина корейчета. Ако усети, че тука стане лошо за нея, примерно започнат да я разследват за Техноимпекс, или за нещо друго, ще си хване самолета и ще отиде при сина си.

42

пияница мистик

преди 2 години

До Възмутена === И каква лява идея защитава Нянkoва, при положение че Иван Костов и даде да приватизира Техноимпекс за 10 000$, направо символична сума и сега, откак стана председател на БСП си купи хотел в Халкидики за 20 милиона евро? Аз тук нищо ляво не виждам, а един едър капиталист

41

пияница мистик

преди 2 години

До 49 === Интересна логика :))) Не гледаш ти да си добре в държавата си, а гласуваш срещу Брюксел, сякаш там живееш и имаш къща :))) И имай предвид, че парите, европарите за България идват точно от там

40

Анонимен

преди 2 години

До 49......не козирува защото никой не я бръсне за слива. Иначе на какво е способна, бедна ти е фантазията.

39

Анонимен

преди 2 години

Още един плювач.Никога не съм гласувал преди за БСП,но на двата избора тази година подкрепих БСП единствено заради Нинова.Тя единствена не козирува на брюкселските ***.

38

Възмутена

преди 2 години

Стига плюхте срещу Нинова ! Изпъди ви всички, които крадяхте заедно с Бойко и сега ви е виновна, че ви спря кранчето ! Нинова спаси БСП, ако не беше тя, левицата нямаше да я има вече. Не съм член на БСП, с леви убеждения съм и гласувам за тях точно заради политиката на Нинова. Най-правилния й ход беше, че отстрани Станишевци, Герговци, Добревци и компания, които нямат нищо общо с лявата идея.

37

Бспар

преди 2 години

И ти ли бе бруте започна да плюеш Нинова, Евала и правим на Корнелия че ви разкара крадливите *** от Бсп,всичките крадци от БСП сте натирени вече и виете на умрело гадове продажни .

36

ББ

преди 2 години

До Анонименразбираемо..нямате аргументи...само офшорни....вменявате ценности,"парите ви огабени от нас..небългарите...а виж как оцеляват с по 300 лв,а обслужващите гроб-дпс администрация...манипулираща ви,си вземат по половин милион...от вашите данъци....ограбват вас бре

35

Анонимен

преди 2 години

Нинова няма да се присламчи. БСП вече управлява. Радев , Йотова. А сега и министрите на Станишев . Както ДПС участва във всички управления, а уж е малцинство в Парламента .

34

Анонимен

преди 2 години

До ББ .. Но комент ...

33

ООООХ...

преди 2 години

АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ АКО БЕШЕ ДЕПУТАТ НЯМАШЕ ДА ГОВОРИ ТАКА ПОСЛЕ ЗАЩО БИЛИ БСП ИМАЛИ МАЛКО ДЕПУТАТИ АМИ ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ БЕЗСРАМНИК ДЕТО ХОДЯТ И ПЛЮЯТ ПО НИНОВА Е - ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ХОРАТА ХАРЕСВАТ НИНОВА И ГЛАСУВАТ ЗА БСП И ПО ТОЧНО ЗА НИНОВА---А ТИ КАК ПОМОГНА НА БСП ДА ИМА ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ ИЛИ ПО МАЛКО ДА .....

32

ББ

преди 2 години

пак не разбирате...промити...дреме ни за бат ви бойко,за кака...за слави,явно с приказки няма да стане...нормално не ви виня...за 30 г. ви превърнаха в...полу.о.е.и...в айдуци...чакащи да им дадат..и от къде ви дава бойко бре?...ограбва ви...не ви дава,прогониха децата ви...ограбиха родителите ви...сега се очертава отново...през слави...в какво ви превърнаха бре хора?ако сте де!...Анатема за всеки...има Бог,ограбил българин и предал рода ни...болести и жестока...Боже...Амин!!!до девето Боже,Амин

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Аз не съм ловец,но ми разказаха за един обичай при ловците. Когато убият прасе, ловецът, който го е учил,взема главата, но после всички, които са гонили това прасе, си делят заедно прасето и всеки взема неговата си част.Ако са десет души, примерно по една десета.ИТН убиха прасето, взеха главата и някак си поискаха да вземат и цялото тяло.Не става така.Има някаква народна мъдрост. Трябва да има партньорство. Това, което ни казаха хората на изборите, беше много ясно махнете ГЕРБ и го направете заедно, обобщи ситуацията Г.К.

30

Анонимен

преди 2 години

Нинова, нищо не ви дават, поне поискайте построяването на АЕЦ Белене, преди години се бяхте разбрали с Костов да ви даде на БСП да построите Белене, но ви излъгаха, а построяването на Белене, ще е в полза на цяла България, не само на БСП, ако трябва и Козлодуй оправете! Поискайте си и се помолете ,може пък да са склонни да ви разрешат , искайте!

29

Анонимен

преди 2 години

Конфликтите срещу Русия вредят не само на Европа,но и на САЩ ,сега ако прекарате една директна тръба с руски газ до България,който е най-качествения газ за производство,американските централи могат да се преобразуват с гориво на газ,а водата и газта,са най-екологично чистата и евтина енергия,много по-чиста от всякакви слънчеви панели,перки,шистовия газ,който отравя завинаги планета или друг вид енергия.

28

Анонимен

преди 2 години

Кака Корни е пушилка. Ще е звезда във филми за възрастни с тези цайси. Бих й оцапал очилата. Няколко пъти...

27

Анонимен

преди 2 години

Бат гойко къде е? Що не прави кабинет?

26

ББ

преди 2 години

До Божилхаха в полза на гроп-дпс...нямаше да влязат в НС...да ве...и елементарниците...1400 г сме тук бре...и хранещи се с л.н. си мислят ,че ни манипулират...четете резултатите...фактите...Ку.в. Сбогом!!!