46

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов корупция се бори със съд,присъди и затвор!И децата са наясно,че Вие корупцията няма да я борите,просто искате лекичко да се наврете във властта,и да си крадете на воля.

45

Иван

преди 2 години

Що им обръщате внимание бе хора,не ги ли виждате ,че всички паветаджии си играят на стражари и апаши.Как. се изпускат 10 000 лв.заплапа за нищо правене .Щели да променят и какво ще променят?Още по-голям хаос

44

Анонимен

преди 2 години

И.Б.Н.И имат 13 депутата, но говорят сякаш имат 240. Господ на бодлива крава Рига не дава.

43

Анонимен

преди 2 години

Има такива лъжци ..не пожелаха намаление на заплатките ,тия че излязоха по алчни и от герба ,къв мамул си завряхте хора

42

Някой

преди 2 години

Ще ги подкрепите я,че за трети избори на спонсора ви може и да му писне от вас! Само лакардии, и нулево КПД!

41

Анонимен

преди 2 години

Малките протестъри евентуално ще гласуват ЗА, само ако имат писмено споразумение, иначе нямат никаква файда от правителство на ИТН. Мит е, че ще загубят нещо на нови избори. Те си имат твърди ядра. Виж, ИТН има къде да пада.

40

Корупцията няма да

преди 2 години

Корупцията няма да изчезне! Ако някой си мисли, че идвайки на власт тези смешници ще спрат корупцията няма ум в главата си! Корупцията съществува в целия свят и няма да изчезне! Въпросът е да се установява и наказва подобаващо, което започна да се осъществява и това активира олигарсите и престъпните босове за протести! Това е истината мафията не беше свалена, а напротив в момента е във възход!

39

БЕЗЦЕННО,

преди 2 години

да ги няма мутрите и крадците от ГЕРБ - да сме свободни-БЕЗЦЕННО! Най-добре за България е така: всички контролират и следят дали не се краде в държавата..., а не както сега при ГЕРБ-кради, Гешев ще те покрие...ФАКТ. Много се радвам на воя на тези гербопитеци...Като вият ГЕРБ и ДПС - България е на прав път и прогресира!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Те се надцакват с Бойко. Малките протестъри не искат ИТН, а Бойко иска да ги набута да управляват. Въпросът е дали ще му дадат възможност да влезе и да гласува "против" и така ще натрупа точки или ще му се наложи първият вариант - да им осигури кворум. Тогава няма да натрупа толкова точки, даже ще се води малко нещо съучастник.

37

Анонимен

преди 2 години

физиономията е каква я мислехме, каква стана тя

36

Ново 20

преди 2 години

Чакай, бе хаджигена, нали мандатът беше връчен нелигитимно и трябваше да се върне?! Сега пък ще ги подкрепите. Или ви гони страх, че при нови избори сте аут с бабикяна и борбата е чисто и просто за няколко депутатски заплати? Които така и не намалихте, някак си съвсем случайно.

35

Непознатите

преди 2 години

мултимедийна презентация, с по два реда за всеки кандидат???????? Но има шанс да ги подкрепите??? Е затова ли не се къпахте цяло лято и мятахте яйца??? За два реда ха-ха хахахахахахахаха ***

34

Край

преди 2 години

ХаджиГуньо адвокатина като знае че това му е последния парламент е готов и Йоло Денев за премиер да подкрепи. За благото на народа де не за друго

33

Анонимен

преди 2 години

Ми ще подкрепиш и не само може и да му ги подържиш,иначе пак палатки пътна помощ яйца и риба а това не ти харесва а и парата свърши!!!

32

Глупости 42

преди 2 години

НИЩО НЕ МОГАТ ВЕЧЕ ДА "РАЗРУШАВАТ"....ВРЪЩАНЕ НАЗАД--НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА...!ЕС И САЩ , ТОЛКОВА ПАРИ И МАТЕРИАЛНИ СРЕДСТВА СА ВЛОЖИЛИ В БЪЛГАРИЯ , ЧЕ ....СПОКОЙНО МОГАТ ДА Я ЗАТРИЯТ , С 1-2- ФИНАНСОВИ УДАРА ...И ДА СИ ПОСТРОЯТ "НОВА "--ПО СВОЙ ВКУС И ПРЕДПОЧИТАНИЕ И НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ИМ ПОПРЕЧИ..../...САМО ПАРАТА--ЕБ""ВА МАЙКАТА НА ФУКАРАТА..../

31

Чичо Васко

преди 2 години

До Иво: Иво, мойто момче, ти да не беше до тоалетна? Господин Хаджигенов вече ще слиза от политическия влак. Хайде, Иво, мойто момче, върви търси друг спонсор.

30

до Иво

преди 2 години

Ти за умен ли се мислиш... Т'ъпчо?

29

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли му поне дисертацията, като ще гласувате за него?

28

Тракиец

преди 2 години

Те ви плюят вие си мислите че вали.Абе трябва ви напсуват,за да раберете че не ви изкат.

27

Ники Хаджигенов

преди 2 години

Извинявайте, *** кат се нагърмя и не знам кви глупости говоря. Игнорирайте тая статия, плийз!