66

Анонимен

преди 2 години

ша има ли от баницата кво спазарихте

65

ББ

преди 2 години

и не се страхувайте от избори...итн да се страхуват...и гроб-дпс...и милиардите им са без значение,Апостола по села и паланки...славчо великият...по фейса,...и какви заплахи ни отправя само...не съм бил българин...ако го подкрепите и му гласувате сте национални предатели!!!

64

ББ

преди 2 години

и ако гласувате този позор и рекет...сте съучастници...ще ги гласуват гроб... ще излезем и ще им вземем главите!!!...за тях шоу...за нас въпрос на оцеляване

63

ББ

преди 2 години

До Анонименмного говорим...и нищо не казваме...аки имате нещо конкретно,споделете го...ако ще се манипулираме...с глуповати така проституираха сдс...ама комунистите...и създадоха групировките,несправедливите закони..."фалирала Гърция" раздаваше и раздава на калпак...тошко и василев ни викат...е ще гладувате щото сме ......каня тошко с камери...да го направя за смях...ще говорим просто по теми болни за Хората...жлъч...викате...а аргументи?Слави Бог ни е дал Живота като Свободни,заври си фейса.

62

Анонимен

преди 2 години

гербопитеците и турските хуманоиди от дпс изливат кофи с жлъч в коментарите. Край на пазарлъците под масата. Няма ефект от лъжите ви.

61

ББ

преди 2 години

До Емииии...хаха...Народа ни си вади хляба с труд,чуждопоклонниците и е.и.а.ите...и к.рв.т. на султано ...с грабежи и насилие...глада за Народа ни не е страшен...опитите да ни отнемете Суверенитета,Свободата...и да ни вмените несправедливостите като ценност...са страшни...престъпления са...ще ви съдим...ще ви намерим и съдим строго но Справедливо...за национално предателство...за геноцид...хитлер така загина...самозабравил се...

60

Емииии...

преди 2 години

Ше подкрепиш, бате. Иначе ше стоиш гладен. Сешш ли се...

59

ББ

преди 2 години

До Анонимени подобни вменявания срещу г-жа Манолова...тя ще ви намери и осъди...все едно дали сте КГБ,сръбски или китайски...опасни игри са вашите...сеете разделение,злоба и омраза...само сте кгб!ще ви пратя на г-жа Манолова и ще ...видим...неделко-е.и.а.а ли е или са чужди служби на които служи!скоро отговорност на всеки...няма анонимни!

58

ББ

преди 2 години

кофти ...а за циповете...бойко роди бисера за ***...гроб-дпс си знаете кой кого обслужва...обаче,не забравяйте,имате проблем с Народ оцелял 1400 г...срещу империи...Народа ми...Народа на България...Чиста и Свята...залитането в его...пари...авери...идваме за вас политици-престъпници!

57

Анонимен

преди 2 години

Само Манолова още не му е посегнала към ципа на славчо, Нинова ,ицето и този вече се наредиха на колене

56

Анонимен

преди 2 години

Аи нема нужда на ни управляват такива като тоя.

55

Анонимен

преди 2 години

И какво като имало запис ? Всеки може да събере агитка и да ходи да вика на някой на главата и после да пусне запис.

54

Анонимен

преди 2 години

Абе хаджиев а стига фасони че Вече не се трае

53

Анонимен

преди 2 години

Е, добре де, не разбрахте ли, че тази статия не е на Хаджигенов, а на Близнаков и Хаджигенов само я е поместил на страницата си като куриоз.

52

Анонимен

преди 2 години

До 70. Не са 10, а Сто хиляди лева пари от спонсорите на протеста. Има запис как преследват Дионисий и другите от протеста Бабикян и скандират къде са парите. Мисля в Posoka или при Крейзито е записа. Гледах на живо преди месеци как бягаше като мишка Бабикян и протеста след него. Смял съм се от сърце.Помня всеки кадър. Като смок се измъкна късокракия и изчезна из уличките.

51

Анонимен

преди 2 години

Цитат от сутринта на втори:Изводът връчването на мандат за премиер на Николов вероятно е нелегитимно, тъй като е в противоречие с Конституцията' !!!сега ги подкрепяш?? хаджигенов или си шизофреник или се опитваш да спечелиш много пари

50

Анонимен

преди 2 години

Абе вие сте много зле, какви 10 000 лв, това пари ли са, това изобщо не е фактор. Някой ще си провали политическата кариера за 10 000 лв. Идея си нямате колко много хора връзват по 10 000 лв на месец.

49

Анонимен

преди 2 години

Г-н Хаджигенов, получавате ли още сурови агнешки главички по пощата? Срещате ли мъже с каскети в 22ч. пред блока в тъмното със свитъци списъци секретна информация? Какво стана, нали притежавате класифицирана информация? Или всичко е лъжи и долни инсинуации за пред балъците?

48

Анонимен

преди 2 години

По-*** адвокат от тоя в България няма.

47

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов, кажи къде са онези 100 000 лв.където протеста ги търси от Бабикян! Що измамихте хората от протеста?