39

Анонимен

преди 2 години

Съставът на проектокабинета е без значение, защото няма да бъде одобрен от парламента.

38

Анонимен

преди 2 години

до 48 Той и тебе може д "оправи" гуменко ГЕРБЕРСКА!!!

37

aa1830

преди 2 години

Вътрешния министър (ДПС) е добър, външния също - удобно мекотело, да ревизира преспанския договор. Другите не ги знам ама едва ли са от особена класа. Или на Пацо са му ги спуснали, или всички са си купували бански и шнорхели от него. Вие преценете.

36

Малко история

преди 2 години

Спасителят Исус Христос е влязъл в Ерусалим качен на магаре и с една роба на гърба си, а днешният Спасител на България - Чалгаря- влезе в Парламента качен на 3 джипа ,с 8 охранители и чочарки за всеки!!!! Знаменателно е !

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя баррдак само Бойко може да го оправи.

34

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Господин Радев,Вие предадохте Царство България и Благочестивият Български Народ! Вие дадохте мандат на едно откровенно фашистко еврейско правителство! Българите помним евреите пратени от испансйите цuganu Фернандо и Изабел ,след като се договориха с евреина турски Баязид Втори и бидоха извозени към Царство България,за да наложат кръвен данък и продават децата ни в Алжер. Същите испанци евреи унищожиха благоденствието на Великите Индианци от Южна Америка. Присъдата е смърт !!!

33

помнещ

преди 2 години

Слушах новините по БТВ! Гледах как ехидно,репортерката на БТВ подиграваше новината за съставяне на правителство на ИТН! Тези ГЕРБЕРСКИ КАЛИНКИ 12 г си живуркаха добре!? И как не? Хей "медии" днешни! Уж сте "будни" и усещате нещата? Ама в случая НЕ ВДЯВАТЕ!-:((( ГЕРБ Приключи с властта! Вденете най после! Имате се уж за "качествени" Реотани ? Ама нещооооо...а?-:(((

32

Анонимен

преди 2 години

Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия път стомната се счупила.

31

Анонимен

преди 2 години

Пацо бе , след цяла нощ мислене , точно това ли измисли ?Дано с магазина за шнорхели да си по-добър , че иначе брат - глад те чака.Философиа къща не храни. Миснистърпредседателската работа и тя на криво върви.Дръж шнорхела , да не гониш дивото.

30

Totenkopf

преди 2 години

Това са имената на Еничарите на Доганя

29

СМАЧКАЙ ГИ БОЙКО

преди 2 години

Доста по-добре е от магаретата, опа... министрите на Бойко.

28

Анонимен

преди 2 години

Странно как Петър ИЛИЕВ ще се откаже от 50 000 месечен хонорар, който получава от БСП за консултации и ще слезе на министерска заплата? Ами той Радев не взема 50 бона.. а няккави 15 000 на месец. От къде имат пари БСП да дават на зетя на Червенаков 50 000 лв ? А нямат пари да си плащат наема на Позитано 20? А? И какво толкова ги консулти Петър Илиев тези от БСП? За тези пари златни яйца ли им снася? Или варди престъпниците приватизатори като Техноимпекса и фалитаджията Румен Гечев от съд????

27

Анонимен

преди 2 години

Странно как Петър Николов ще се откаже от 50 000 месечен хонорар, който получава от БСП за консултации и ще слезе на министерска заплата? Ами той Радев не взема 50 бона.. а няккави 15 000 на месец. От къде имат пари БСП да дават на зетя на Червенаков 50 000 лв ? А нямат пари да си плащат наема на Позитано 20? А? И какво толкова ги консулти Петър Илиев тези от БСП? За тези пари златни яйца ли им снася? Или варди престъпниците приватизатори като Техноимпекса и фалитаджията Румен Гечев от съд????

26

Doko doko

преди 2 години

Не знам какво да кажа просто. За министър на образованието - вирусолог ?!? И защо има министър за ромските въпроси а няма министър за Арменските, еврейските или дори Българските въпроси? И пардон то правителството българско ама за някои българи по паспорт им трябва отделен човек че да може да му се жалват по цял ден. Вероятно на чист български или поне на урду или пащи. Дано не съм прав с предразсъдъците...

25

Анонимен

преди 2 години

Тутти чалгари, алегрия! Далавера, далавера, всичко е алъш-вериш. Президенти, премиери, всеки прави се на цар! Слава на царство Чалгария!

24

Анонимен

преди 2 години

Защо втори , не е ли трети. Шахматистката , Никито василев и сега тоя е трети . Мисля че мога да броя до три. А няма и ден министерския съвет а минаха вече трима премиери . малее ИТН чупят глупомера.

23

Пурко

преди 2 години

Земеделския министър Пламен Амбровски е племенник на Мирослав Найденов,който внесе 20годишното месо от Ирландия.Замесен в така наречената,,канибалска история,,на Бойко Борисов.

22

Анонимен

преди 2 години

Тролска та машина на герб не спира със злите коментари. Успех на новия кабинет.

21

Анонимен

преди 2 години

Дългия яко ще се издъни с постанавки от рода на - Първи Дубъл, Втори Дубъл... Още след като не приеха първото му правителство, трябваше да върне мандата и да им гледа сеира, а не да "угажда" на "старите мутри и муцуни" от Прехода!

20

ха ха

преди 2 години

Имат експерт по Шнорхели