59

Цитат

преди 2 години

Ложата на Пеевски поема МВР с Петър Илиев, босове не успяха да лансират Илин Савов. "Сорос" взима МТ с Гроздан Караджов.Масонската ложа, сочена като "ложата на Пеевски" -"ЛОЖА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ" ПЛОВДИВ:Георги Гергов, Сотир Цацаров и Пламен Узунов, поема МВР с Петър Илиев, който вероятно ще бъде и вицепремиер.Така Делян Пеевски, смятан за изключително влиятелен в службите, ще разшири влиянието си и в МВР.Корпоративни босове не успяха да лансират Илин Савов за министър на вътрешните работи. Срещу кандидатурата му е било лобито на ДПС в ИТН.

58

Анонимен

преди 2 години

Нека се пробват, но соуросоиди има, поне на ментално ниво. Колко ще играят по свирката на прокопи и сие, не е ясно, но Ицака го сърби щото едни пари са вложени, а за целите на съдебната реформа не могат да се разберат. Щото ИТН са за принципа, а ДБ искат да отърват определени елементи от правосъдие. И после ще ни говори за задкулисие, Ицака!

57

Анонимен

преди 2 години

Кой кой е? - Шнорхел, плавници, бански, шнорхел, плавници, бански ... Това е проектоправителството на Чалгаря. Тотал нищета, от която за България следва тотал щета!

56

до 74

преди 2 години

Човека мисли комично. Нямая лошо.

55

Анонимен

преди 2 години

Признавам че не е добре, тез хартийки дето ги размята не значат нищо, имаме си харвардче, австрийските дипломи не вървят :))

54

Гадателка:

преди 2 години

Още поне 2-3 пъти на предсрочни избори, редовно правителство чак лято/есен 2022. Правителството ще е пак анти-герб. Може и да е про-ГЕРБ, но за тази цел, ръководството на най-компроментираната партия, трябва да го сменят в някой момент до пролетта на 2022.

53

Анонимен

преди 2 години

до 71 Говориш глупости,защото не мислиш логично! -:(((

52

Анонимен

преди 2 години

Кой е Пламенчо Данаилов?

51

Анонимен

преди 2 години

При следващия опит на ИТН може и да прибегнат до Азис- премиер, Вилито Петрова- финанси, оня анонимника дето щеше е премиер преди Пацо Шнорхела ше е по военното дело и т.н.

50

МахнетеКовидЛудостта

преди 2 години

Спрете Ковида, заради няколко печелещи от биг Фарма и някой доктор Менгеле ,правещ си експерименти с хората, света се побърка , а хората остават без препитание и им отнемате правото на живот и оцеляване, това е геноцид! "ЧУДОВИЩНО : ШИВАШКА ФАБРИКА ЗАТВАРЯ ВРАТИ, ЗАЩОТО СЛУЖИТЕЛИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ !"

49

DDD

преди 2 години

Алоооо, ГЕРБ-ерастите, по-кротко с напъните, че ще оцапате пейзажа!... Свърши се вече с хегемонията на ОПГ ГЕРБ! Не ви ли стана вече ясно?... Няма кой да пълни чекмеджето!... Време ви е вече и вие да се готвите. Чорапи, ***, фанелка, кърпа за лице, ***, паста и четка за зъби... Като влезете, вазелина ще ви го подаряват!...

48

Анонимен

преди 2 години

Трендерекеде, Черно море, на морето Пацо шнорхели краде!

47

Анонимен

преди 2 години

Тоя проектокабинет нема да мине, да знаете!

46

Спрете Ковида!

преди 2 години

"Собственикът на най-голямото шивашко предприятие в Димитровград фабрика Пролет с над 300 служители, може да прекрати своята дейност до края на април месец тази година, заяви Пламен Цонев след запитване на Dimitrovgrad.BGvesti.Net. Причината за евентуалното затваряне на фабриката е отказът на почти всички служители да се ваксинират срещу Коронавирус, предвид усложняващата се епидемиологична обстановка в страната и света."

45

Анонимен

преди 2 години

И защо си мислите,че няма да мине кабинета? Тези които са в момента,ан държавната ясла стъпили вече,мислите ли,че ще рискуват пак,да "треперят" дали пак ЩЕ "влязат" или не? -:)) Вие сте наивници!!! КАБИНЕТ НА ИТН ЩЕ ИМА!!!-:)))) Леле леле,,,партийни "прислойки"!

44

Анонимен

преди 2 години

Откъде ги изкопаха тия? С конкурс ли ги избираха?

43

Анонимен

преди 2 години

Язък, гимнастичката Християна Тодорова не я номинираха за министър на спорта...

42

Анонимен

преди 2 години

Философи, мобифони, тонколони, монколони! Хей чалгари, алегриа!

41

Фотограф

преди 2 години

Най ме кефи мутрата на Татяна Дончева - откровена колхозничка, посредствен ум , но мнооого самочувствие ! Като я погледнеш и ти идва да повърнеш ! Скоро ще гледаме "суверена" как повръща, щом тя ще кове бъднините му !

40

Анонимен

преди 2 години

Народа е казал, насила хубост не става. Тези недоразумения да се връщат и да се подхилкват във фалиралата си телевизия която никой вече не гледа.