74

До кукуво лято

преди 2 години

Стига си писал от чуждо гнездо, чужбина си я виждал по телевизиите..

73

Хехе

преди 2 години

Ама Вие вярвате, че ще ги намалят ли? НАИВНИЦИ!!! Ако това стане, ще е за един месец,а след това ще намерят начин да се компенсират тройно за в бъдеще.

72

Анонимен

преди 2 години

Абе всички се борят със зъби и нокти да хванaт властта за да си клатят краката и гепят милиони, а ние да работим като луди и за жълти стотинки!

71

Кукуво лято

преди 2 години

Да си намалят заплатите или да се намалят депутатите наполовина ....ако това стане ....събирам семейството и се прибираме в България....заедно поне с още двайсет семейства !!!! Диктатурата на ГЕРБ и Бойко....бяха принудата да се махнем от родината.....радвам се че до година няма да има и следа от тях ....

70

Анонимен

преди 2 години

Позорно е това, която се случва в политическия живот последните 20 години. Безпринципни договорки, депутати се предлагат като топъл хляб, плюене един срещу друг и всякакви други циркови изпълнения,но думичка и не се чува за бъдещето на България, защото са заети, кой да захапе управленския кокал.

69

Мая

преди 2 години

Какво лицемерие, какъв цирк! Първо си ги вдигнаха, а сега играят на благодетели.Знаят ли всички тези преяли и преситени ненародни представители как се гледат деца с тридесетина лева детски, как се храни семейство и се плащат сметки? Никога не са се интересували, от никоя партия. Живеят на друга планета.

68

Анонимен

преди 2 години

...Всички са маскари....без изключение...

67

Анонимен

преди 2 години

Горчивата истина е, че промяна няма да има, тя е невъзможна да бъде осъществена от същите лица, най-много са възможни жалки козметични корекции и изобилно лъжливо говорене...

66

Анонимен

преди 2 години

Промяна чакахме и от Виденов, и от Костов, и от царя, и от Борисов. И се оказва, че само настъпваме поредната мотика. Тъй че, айде да не бързат и с хвалбите.Според мен хората вече са изгубили вяра и не вярват на лъжи, също така и не виждат смисъл да си губят времето да ходят да гласуват, само едни и същи с нови партии.

65

Стар партчлен

преди 2 години

Много трудно ми е да си представя Нинова и въобще цялата тая глутница от НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ да си намалят заплатите си - това да го запомнят ЗАВИНАГИ ИЗБРАЛИТЕ ГИ !!!

64

Анонимен

преди 2 години

Прегрешението на депутатите е, че се замесват с разни фирми и крадът по "законен начин". Това обаче е дребна работа в сравнение с престъпленията, които вършат правителствата. А най-голяма вина за положението в БГ имат прокуратурата и съдебната система като цяло. Работата им е да се самосезират за престъпления и да пъхат истинските престъпници в затвора. А те точно това НЕ правят

63

Милкова

преди 2 години

Ама дайте да се разберем - те не драпаха толкова, за да намаляват някакви си заплати а да се занимават с далеч по-съществени дела като например как да узаконят стоенето си в НС за многая лета ,да намърдат свои хора по всички възможни места и постове, да лаят и плюят още по-усърдно едни срещу друг , за да сездава впчяатление, че работят ...

62

Анонимен

преди 2 години

А бе те са като камилите с по няколко стомаха!Лапайте сега,че после не с яйца и домати,а камъни сме ви подготвили за дебелите ви канчета!

61

Анонимен

преди 2 години

Дайте ми и на мен примено 40-50 хиляди, обещавам да даря част от тях за "добра кауза".

60

Анонимен

преди 2 години

Ще крадат 4 г. нови 240 гешевци а плюят по Гешев, че няма как да се контролира, но те са като Гешев и никой не ги контролира.

59

Дъки:

преди 2 години

Господин Президент не дали е време вече? Някакво особено проклятие е пуснато над тази страна. Некак си политиците пък и правителствата са проклети някак си едно правилно решение да вземат тия дни - което да не е популистко или лобистко. Някакво проклятие наречено Сакскобурготски ми се струва - нищо градивно освен пясъчни кули, които са добре построени, но след внимателно разследва се оказва с краден пясък!

58

Анонимен

преди 2 години

До Независим Аз не гласувам, просто никой нищо не ми обещава, само лакърдии :))

57

заплатите

преди 2 години

ИБН уж щяха да ги съкращават на 100-120 дупетата но като влезнаха и те "забравиха."

56

Анонимен

преди 2 години

"то е и широко отворена врата за корупция и схеми" - Ако някой си въобразява, че депутатите разчитат само на заплатите си, значи е дълбоко заблуден. Корупцията и схемите, които прилагат нямат нищо общо с официалните им заплати и парите от там са стотици пъти по-големи от заплатата.

55

Анонимен

преди 2 години

"Коли през нощта няма да се ползват" Е как няма да ползаме коли през ноща? Та тогава е истинската работа на депутата - краденето.