94

ЦИНИК

преди 2 години

Сички са маскари бря ! Сички и преди и сега са за гювеча !

93

Див Врачанин

преди 2 години

Трифонов,лъжеш по всички точки.Целата дандания беше да свалиш Баце.Хубаво ама сега бегаш по фланговете!Трифонов!!!

92

Сидеров-

преди 2 години

Тъй като не се класирах никъде и бях така да се каже освободен от наряд,предлагам депутатите да работят за 650лв. И БЕЗ субсидии!Мдааа.

91

да ама не

преди 2 години

импексова нали щеше да дарява часта от заплатата си която и е в повече , кво стана ?

90

Евроатлантик

преди 2 години

Труда на депутатите не трябва да се сравнява с работата на простосмъртните българи.За неблагодарния българин 650 лв минимална заплата-550 лв чисто му стига.

89

анонимен

преди 2 години

Ето с това гласуване видяхме им "различията".Всичките са един дол дренки,особено като става въпрос да им се бръкне в джоба.А гЛуПцИтЕ си мислеха,че са избрали нещо ново,че ще има промяна.Ето ви подмяната!

88

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Инак как да плащат за *** 50 кинта на момиченцата от "Александър Сергеевич Пушкин" зад хотела.

87

Ммм

преди 2 години

Не трябва ли да питат Суверена, нали ние сме им шефове.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен89 Не е нормално да получава 15-20 хиляди, докато има хора които живеят с по 300 лв. на месец. Семейства хранели - на едно семейство, месечно за да се изхранва и да си плаща сметките, ама нормален живот - трябват не повече от 4-5 хиляди. А по статистика - 2400 трябват. Тъй че направо да им спират заплатите и толкова. Те и без това си крадат от тук и там. Най-корумпираната държава сме ние. Демек, някой прибира едни пари и ни данък ни нищо. Аре не.

85

Анонимен

преди 2 години

Това не трябва да го решават точно те. Разбира се че няма да си намалят заплатите. Все едно мен да ме пита шефа - искаш ли да ти намаля заплатата. Разбира се че ще му кажа че НЕ искам.

84

Анонимен

преди 2 години

Е нали това им е работата - да получават големи заплати и да поддържат тегло. Затова трябва да се увеличават тези заплати на всеки 3 месеца за имат работа и получават заплати и поддържат тегло. Добре охранените и загладени депутати са нашата гордост. Няма да се излагаме пред света с някакви бедни и недохранени депутати.

83

Койчо

преди 2 години

То нали борбата на депутаатите е за заплати премии разходки по чужбина охрана с коли и кюфтета.Как ще изтърват кокала.И всичко го правят в името на народа

82

Ачката

преди 2 години

Във всяко едно ,,ново'' правителство,първото заседание е нарочено за самоопределяне на заплати,премии и добавки,с още допълнителни екстри и командировачни режийни.Нищо ново няма да има,и то си пролича още от първият ден.Плюс това,настоящите избраници са еднодневки.Клатят се като руски солдат на бургаската гара.

81

Анонимен

преди 2 години

А защо трябва да си намаляват заплатите? Ако вашия началник ви каже че от утре ви намаля заплатата няма да ви е приятно. Депутатите и те хранят семейства. Работата им е важна и отговорна и много тежка. Нормално да получават 15-20 хил. месечна заплата. Който смята че са некадърни и той може да свърши по добра работа нека стане депутат и да покаже.

80

Анонимен

преди 2 години

Без пари никой не работи! Важното е не кава заплата получават, а каква работа вършат.Тъй, че - що се касае до дейноста им...., ами въпросите към тях са много.

79

Анонимен

преди 2 години

не само , че не си ги намалиха, но забравихте , че в 45 тото народно събрание дето беше 2 месеца само си ги увеличиха с надбавки до 10 бона.Няма сега да си намалят яяя ... Промяна ама друг път. Толкова са огладнели новите, че ще грабят като вълци.

78

SPQR

преди 2 години

Senatus pooulusque Romanus(Сенатът и народът на Рим) са казали древните римляни и за това са били най великата сила!А тука крадци и тарикати ви се качват на главите!

77

baco

преди 2 години

Амбреажи. Кво свършиха досега за да и заслужат парите?

76

извод

преди 2 години

Ако някой предложи намаляване на заплатите на политиците, това е популизъм, ако някой предложи увеличение на минималната заплата, това пак е популизъм, ако някой предложи актуализиране на пенсиите, това е поредната доза популизам. Мноооооого популизъм.

75

Истукан

преди 2 години

Хахаха, аз затова не гласувам. Нека да гласуват балъците. Чакайте депутатите да си намалят заплатите. Ще ги увеличат с още и още...