69

Анонимен

преди 2 години

Аз колкото ваксинирани познавам, всички са го направили за да могат да пътуват в чужбина, от страх, че ще стане задължително или буквално за да си върнат свободата. Дори не от страх пред вируса. Което е много жалко. Който се притеснява, нека се ваксинира. Другите не бива да се насилват, защото ефектът е обратен. Аз мисля, че не е това начинът да си върнем живота и противозаконно отнетите ни права. За това трябва да се борим, не да се бодем с ваксини.

68

Граовец

преди 2 години

Ти нали си ваксиниран, от какво те е страх?! Та ще ни даваш на нас акъл?! А между другото ич ме не боли, за такива промити мозъци, кат теб!

67

Германец

преди 2 години

"Това прави ли ме антиваксър бре льольо." -- Прави те типичен гaнювeц, част от 80%. Други въпроси? Още 15 минути съм на разположение :)

66

Граовец

преди 2 години

До анонимния това не са ваксини а препарати, щом не си го проумел досега, няма и да го проумееш. Аз имам необходимите ваксинации. Това прави ли ме антиваксър бре льольо.

65

Анонимен

преди 2 години

Първо отричат вируса, после отричат умрелите, после отричат тестовете, ваксините, всички статистики. Сега отричат, че целият свят се ваксинира с бясна скорост. И отричат, че са глупаците на Европа. Еми отричайте...... за смях станахте

64

Анонимен

преди 2 години

чистката продължава, а фашистите от втората световна могат само да завиждат

63

Анонимен

преди 2 години

Страхливците са антиваксърите. Вие се страхувате от ваксините! А защо ни пречите, ами защото заради вас пак ще има затваряне и пълни болници. Затова! То не се иска много мозък за да го проумее човек, ама ясно е , че на вас ви липсва.да не говорим, че мутациите настъпват заради вас . После ще трябва нови ваксини и всичко отначало.

62

Анонимен

преди 2 години

Германец, прав си за Веселин. Малко са хората с акъл в тоя форум. Ти не си от тях.

61

Анонимен

преди 2 години

Е нали сега най-страшното е делта, а тея ваксини не помагат с/у делтата. Пишете ги 0 ваксинирани и почвайте отначало. Ваксажийчетата ще се наредят на опашка веднага, само да им се каже.

60

Германец

преди 2 години

"Аболютна лъжа!" -- Модepатopи, Веселинъ се произнесе. Въпросът е приключен. Затваряйте форума и трийте статията :)

59

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аболютна лъжа!

58

Кал-Ел

преди 2 години

Вирус - мъртва клетка, която е умряла от токсини (кемтрейлс, моргелони, ГМО), в момент на разграждане от полезните бактерии (рогцата на така наречения коронанесъществуващ вирус) за да се изчисти от организма. На това чистене му викахте грип за предиод около 20-30 години. Никой, никога не е изолирал "вирус". Вирусите са Германеца, Бау и другите микроби ...или мАкроби Тюдорски.

57

Германец

преди 2 години

"А ся де" -- Когнитивният дисонанс е силен в тези люде. Може да захрани перпетуум мобиле. Само да го впрегнем някак си... :)

56

Анонимен

преди 2 години

Значи тука разни антиваксъри наричат развитите страни от ЕС глуп***ци,г()***,роботи и всекви обиди на тема ИНТЕЛЕКТ,а в съседната статия същите тези умници негодуват,че не сме Германия,Франция,Белгия.Дават ни ги за пример за стандарт,икономика,дисциплина.А ся де !

55

Анонимен

преди 2 години

Това нещо Германец е здравната министърка на слави, която ще е образователен министър. Също като нея се появява глупаво и нелогично.

54

До германец

преди 2 години

Виж,това не се бях сетил.Бряяях,че умни тея антиваксъри !

53

Анонимен

преди 2 години

Сега чакаме илон мъск да пусне Невролинк и да гледаме какво се случва с ваксинираните.

52

От Берлин

преди 2 години

До ГерманецТи робе на Сатаната, се скрии в клоаката от която си се пръкнал...!!! Нека десет афганистанеца да ти се изредят, и ваксинират отзад!

51

До славянин

преди 2 години

Боже ,колко си кух и ограничен !Ти си истински бавноразвиващ се !Ходи вземай ТЕЛК !Изобщо няма да те бавят.Само им поговори две,три минути

50

Германец

преди 2 години

"а да са на последните места по всичко" -- това е финт. Те ще онаследят благата на континента, след като васкинираните умрем :)