29

Анонимен

преди 2 години

до 36 Има западна, ама кисне и не излиза от нета, ще да си с 5 дипломи гугълски

28

до 36

преди 2 години

Свързвам двата края, криво ляво. Искаш да ми помогнеш ли. Може би трябва да почна да правя като теб? Сериозно се замислих.

27

Анонимен

преди 2 години

до 36 в нета всеки има и самолет, знаеме ние, ти вероятно и 5/6 яхти, умник а задава *** въпроси

26

до 32

преди 2 години

Имам западна диплома, вадя хубави пари, в София животът е евтин. Ти как се справяш? :)

25

Анонимен

преди 2 години

до 26 питай божков и компания, като станеш богат, кво правят политиците, или не се сети, да не е страничен ефект на ваксината?

24

Анонимен

преди 2 години

до 26 питай ченгетата, те ще ти кажат как спират протести, или не се сети, да не е страничен ефект на ваксината?

23

до 26

преди 2 години

Явно си умен, за да коментираш другите. Въпроса е тогава, защо се принизяваш на нивото на ония другите. Като умен индивид, обществото не очаква ли повече от теб?

22

Анонимен

преди 2 години

В коментарите под ковид статиите денонощно може да намериш всякакви специалисти, които дават много акъл. Явно имат в излишък. Дори има такива, които твърдят, че сме много умни, а на запад са много ***. Всъщност е доста порочна да се генерализира така, защото половината са по- *** от средностатистически умния човек, но това е приказка за друг път. Това, че 1-2 изобретили нещо, 1-2 направили бизнес на запад, 1-2 взели олимпиада по математика, това не прави всеки конспиративен философ умен.

21

Анонимен

преди 2 години

Занзибарския ковит е най-опасен и ваксините не му действат. Та напразно се ваксинираха.

20

до 26

преди 2 години

Оставили сме се, щото Комунистите ни Отнеха Оръжието, а Псевдо-Демократите, синове, дъщери и внуци на Комунисти, не ни го върнаха. Няма Демокрация при Население насила Обезоръжено!

19

до 21

преди 2 години

Аха! Значи, ние сме много умни, но сме много бедни, защото управниците ни държат бедни. Да, разбирам! Затова сме най- умната, но най- бедната държава е ЕС. А като сме толкова умни, защо сме се оставили да ни държат бедни?

18

до 15

преди 2 години

трябва да се добави в неинфлационен еквивалент, т.е. себестойност отговаряща на 10 000 000 евро в 2021, щото те сега печатат като луди и след някоя година с тия пари и един хляб няма да може да си купиш. Още по-добре, да искаш твърда валута - тази на товите господари - Китайдски Юан!!

17

Бау

преди 2 години

Всички ще умрат след две години! Един умен антиваксър ми каза. :D

16

Анонимен

преди 2 години

до 6 питай управниците на бг те знаят отговора защо държат народа беден, как досега не си се сетил сам за това, да не е от ваксината страничен ефект?

15

Нане

преди 2 години

Имам само един въпрос, защо ЕСССР, 14 години не си направи труда да ни направи бяла държава, а ни превърна в по бетер от африканска колония... А сега се загрижили... За ваксини...

14

мунчо

преди 2 години

А достатъчно чували поръчали ли са за цялото население или още се назландисват? може да се наложи да им пратим и излишните количества от нашия резерв

13

sss

преди 2 години

ако беше толкова хубаво щеше да е скъпо и труднодостъпно...и нямаше да има заплахи.. който иска да се боцка - право на избор, но никой да не се натрапва на другите! нали набоцканите за презащитени, ко ги боли за ненабоцканите! Само че и набоцканите разнасят вируса...

12

до 15

преди 2 години

Ти и без ваксина може да не доживееш 5 години. Статистика!

11

до 6

преди 2 години

понеже съм Т ъ п Българин отказващ Ваксинация, би ли ми Обяснил, защо Умните и ВсичкоЗнаещи Искат да Подпиша Декларация, че Цялата Отговорност си и за мене и аз съм този, дето знае всичко и има Нобел по Медицина, БиоХимия, Виросология, МикроБиология и т.н. Ще се Ваксинирам, но когато ми Издават документ, че ако до 5 години Умра от каквото и да е (щото иначе, ще твърдят, че не е от Ваксината), децата ми получават по 10 000 000 Евро всяко за Обещетение!

10

Анонимен

преди 2 години

Тъй де ако не измрът от двете, ще има трета за по сигурно