286

Муахаха

преди 2 години

Аз съм в Контролната Група на Експеримента, ще изчакам 5-10 години, да видя тези с КОВИД ваксините дали още са живи и дали им се раждат здрави деца!

285

Реалист

преди 2 години

Ракиените смелчаци отказват да се ваксинират, но после други пият по една ракия за Бог да прости

284

Германец

преди 2 години

"Да, имаше подобен книжен сериал от Никола Николов" -- Хахаха, спомням си го. Едно синкаво книжле ако се не лъжа. Още тогава кълвеше ***. Не е мръднал на йота за 30 години.

283

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Пишеш глупости. Ние сме минали вече през Ковода. Той се уплаши от ракията и цяла зима няма да се появява. На гости ще се яви тази година грипа.

282

Анонимен

преди 2 години

До Емигранта: Не ме интересува.

281

Фон Дер Лайнен

преди 2 години

Масово Ваксинация за Плебса под Дулото на Глока! Наредих!!

280

US Immigrant

преди 2 години

Някой спомена "Световна конспирация". Да, имаше подобен книжен сериал от Никола Николов, но този памфлет е своеобразен конгломерат от ултра сериозни аберации, неточни и/или липсващи данни, невярни по дати събития и освен това, НИЩО от цитираното с номера и данни НЕ съществува в Конгресната Библиотека на Уошингтън, DC. Като ви махнат визите, вземете някои от пасквилите на Николов и се разходете до въпросната щатска библиотека. Ще ви проблесне из главите. :)

279

Реалист

преди 2 години

И тук доста народ ще съжалява, че са се поддали на страха си и не са се ваксинирали. При тази вече започнала нова вълна, вероятно заразените ще са между 300 хиляди и 600 хиляди по официални данни, а починалите ще да около 5% от заразените, т.е. между 15 и 30 хиляди. Реално ще са три пъти повече, както заразените, така и починалите.

278

Анонимен

преди 2 години

До 313: Тебе пък кой те пита нещо? Ти пишеш от врачанските села.

277

Германец

преди 2 години

"Емигрантите родоотстъпници кво правят в БГ форуми?" -- Аз лично влизам да си напомням защо съм напуснал кoчината. Да не взема в момент на слабост да река да се прибера. Благодаря ти за съдействието бай дъ бай :)

276

Случаен минувач

преди 2 години

Престанете да плашите хората, бе! От сплашването до диктатурата има само една крачка! Навремето Хитлер е сплашвал чрез Гьоринг и Гьобелс, а Сталин - чрез Берия и прокурора Вишински!

275

Анонимен

преди 2 години

До US Immigrant// стой си в хамерика и нас не ни мисли.Като почне там гражданската война само не се сещай че си българин. Хич не ни трябвате

274

Анонимен

преди 2 години

Емигрантите родоотстъпници кво правят в БГ форуми? Търсят поле за изява, за да избиват комплекси от това, че никой не ги брои за хора?

273

До 300

преди 2 години

Описваш себе си - " да се наливаш с евтин алкохол, да пишиш цигари, да ядеш полуфабрикати и после да тичаш да се боцкаш срещу Ковод-а е смешно." Да за теб е смешно да се ваксинираш след алкохола, цигарите и т.н., което е най-голямата радост в живота ти

272

Анонимен

преди 2 години

До Никога Няма Да СведаМхм... нарича се естествен подбор. И като падне Брюксел ти какво ще спечелиш?

271

US Immigrant

преди 2 години

До Капиталистъ --- Тотално съгласен с вашето мнение. Колкото повече антиваксъри дадат фира, толкова повече бизнес-периметър ще се отвори за нас. "Измисленият вирус" е създаден за унищожаване на хората с умствени ограничиния, които изобилстват по планетата. По този начин, ние ваксинираните, ще оцелеем, за допринасяме благини, а антиваксърите ще се самоизселят в Отвъдното, като пасивни наблюдатели и абсолютно излишен стаф.

270

Никога Няма Да Сведа

преди 2 години

Главата си пред Новият Световен Ред - Моето Тяло - Мой Избор - Готов съм да умра за Убежденията и Религиозните си вярвания! А ако е рекъл Господ и има повече като Мене, Брюксел Ке Падне! Смърт на Диктаторите!!

269

До 300

преди 2 години

Не съм съгласен с теб. Все пак голяма част от хората точно които се наливат с евтин алкохол, пушат цигари, ядат полуфабрикати НЕ ТИЧАТ да се боцкат срещу Кивид-а. Точно обратното е. За групата която описваш обикновенно се лекуват с мастика срещу болки в корема и ракия при изгаряния.... направи си сам изводите

268

Анонимен

преди 2 години

Много трогателно, разплаква ме, а още утре ще отида да се ваксинирам, ако може два пъти! Тази невероятна статия ме убеди!

267

Анонимен

преди 2 години

Ако вирусът наистина беше смъртоносен и ако ваксините наистина бяха ваксини, и ако я нямаше тази пошла пропаганда, щях да се ваксинирам.