386

карлсон от покрива

преди 2 години

"Американците отказаха да се ваксинират и сега "дълбоко" съжаляват"?? А тези, които се ваксинираха "дълбоко" почиват!! 70% от "ваксинираните" са се разболели втори и трети път!! До редакторите на сайта: "Кой ви плаща - СЗО, стар-нов министър на здравеопазването в България, ЕИО, Сорос, Гейтс или от тъпоумие?? Четете, бре!! Не съчинявайте за пари и не насаждайте страх и стрес!!

385

Анонимен

преди 2 години

Много преднамерено, арогатно, опасно е написаното!

384

Чардафон

преди 2 години

***, да беше дала Източника. Когато го няма, значи е свободно съчинение. Питам се колко ти платиха за него.

383

Да прав си

преди 2 години

И аз няма се боса с кой знае какво съдържащи бо.клуци! Маг.протеини , графен,етилен гликол(в антифриза) , мъртви клетки от аборт.бебета ,това си говори ,че съдържат! А кой ще ми докаже че не се съдържат тези неща и че няма да ми влияят с техните антени на оперяторите???? Айде де,ако е чисто и хабяво съдържанието и аз ще си поставя ,нооо, нямам доверие! Както каза долу човека-Бог ще ми вземе живота, ни давола! Точка!

382

absurd

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам,,Господ Бог ще реши кога ще приключи живота ми

381

Дан сан

преди 2 години

Статията е пропаганда. Тук, в САЩ има много случаи на починали след ваксиниране, които се крият от медиите. Не съм ваксиниран. Изкарах делта-варианта много по-леко от миналогодишния коронавирус, който ми отне мириса за дълго. При делтата симптомите бяха наполовина по-слаби и след седмица съм отново в джима.

380

...

преди 2 години

Броят на заразените намаля не заради ваксините а заради лятото, миналото лято нямаше много заразени и всички бяха на море. Дойде сезона на гриповете и броят се покачи. Нека да видим ефикастноста на ваксините като дойде Октомври. Тогава ще си проличи.

379

...

преди 2 години

Междувременно удобно се избягва да се коментира, че над 60% от хоспитализираните с КОВИД в Лос Анджелис (град с близо 80% ваксинирани) са напълно ваксинирани хора, както и че 1/5 от всички заразени с КОВИД в щатите са напълно ваксинирани. Ама това са подробности и "единични случаи" на "breakthrough" инфекция. Ваксините работят за всички шамове, странични ефекти няма, някой ден може и да ги одобрят агенциите за безопастност на лекарствата, не се притеснявайте.

378

Ми добре

преди 2 години

Ей с такива трогателни истории началото на деветдесетте на двадесехчтия век в България налазиха на талази евангелисти. И сега подобен род агитация тече изобилно от Ве Ес Телешоп, Делимано и маса сретни продавачи на разни неща по телевизора. И ние като нация не сме по-назаде - една жена ми каза на пазара... Ако дадем име на жената - Пенка Лостова, например - и воала.

377

до 407

преди 2 години

С интерес наблюдавай собствения си живот, не позволявай да те водят за нослето

376

Анонимен

преди 2 години

С интерес ще наблюдавам новата вълна сред неваксинираните.

375

До 403

преди 2 години

Никой не говори за бомби!!!Темата е за ваксините и за изборът на човек. Ефикасността на ваксината не е доказана ...даже ваксинираните могат да предават вируса. Бенефис-риск всеки трябва да си направи сметката.Не бих нарекъл неваксинираните терористи...това е пълна лудост и стигматизация към голяма част от народа.Те също биха могли да нарекат ваксинираните са заплаха ...защото стават все по радикални в изказванията си!!!

374

Анонимен

преди 2 години

бай *** предпочита смъртта пред ваксинацията.

373

GoT

преди 2 години

Зимата иде!

372

До 397

преди 2 години

Пишеш, че "Всеки е свободен да прави каквото иска с тялото си!!", но това е така само ако не застрашаваш останалите, а неваксинираните ги застрашават. Примерно искаш да си взривиш тялото, но го правиш някъде сред много хора. С ваксинирането е същото.

371

Васи

преди 2 години

Докато човек не погребе родителите си, приятелите си или децата си, отишли си от усложненията на "поредното грипче" - няма как да повярва във ваксините. Както и хората, които погребват близките си сред усложнения на ваксината - няма как да и се доверят. Първите са стотици хиляди, вторите - вероятно стотици. Статистиката понякога помага да се вземе правилно решение, но понякога си във статистическата грешка. Аз лично казвам на близките ми всеки ден, че ги обичам - не знам дали утре ще ги има

370

Марсел Попов

преди 2 години

Гaньо, четеш ли? Приеми си дозите и спри да упорстваш!

369

Анонимен

преди 2 години

Индоевропейските народи не ги е страх от смъртта, те имат култ към огъня и *** с хиляди. Тези народи включват германци, руснаци, че и роми. Те нямат страх от някакви си злодеи с ваксини в ръка. Този опит няма да мине.

368

Анонимен

преди 2 години

До SAMO PITAMИма 2: Remdesevir и Dexamethasone. Второто го има навсякъде по аптеките и не е скъпо. Фани се информирай малко

367

Агитация в стила

преди 2 години

На моят Автомонтьор как крънка за пари. Много ниско падат