346

Анонимен

преди 2 години

някое е знаел, че умират и е отишъл да им вземе интервю ли, тва искат да кажат? е толкова големи лъжи и агитация, никога не е имало, леле кви измислици

345

До 403

преди 2 години

Кой мре като муха бе, ? Стига сте пускали лъжи и дезинформация из форумите. Наистина ДАНС трябва да започне да разследва троловете! Та не разбрах от теб с ваксината чипират ли ни или ни имунизират за извънземните или ще ни избиват или ще ни видоизменят . кажи ти в коя *** конспирация вярваш

344

Ванката

преди 2 години

Ама нали са умрели, как така "сега горко съжаляват"???

343

Анонимен

преди 2 години

Изкарах ковид точно преди да дойдат ваксините и да мога да се ваксинирам. Никога преди това не съм боледувал от нищо повече от хрема за 2-3 дни. Този вирус ме събори за почти месец и ако не бях отишъл навреме в Пирогов да ми изпишат 25 !!! вида хапчета съм почти сигурен, че щях да оставя децата си сираци. Затова ви МОЛЯ, не говорете глупости, който може да се ваксинира. Колегата ми от работата плюеше кръв от кашлица, но отказваше да признае, че е болен от инат. Помислете за близките си!

342

Анонимен

преди 2 години

Ай ся, всеки предал Богу дух е самооо от Короната, щот не се е ваксинирал навреме, няяяяма други болести, всичките са преборени успешно, вкл. рака.Обратното - който се е ваксинирал, миии времето "му дошло", не е от ваксината.Гьобел ряпа да яде с неговата мижава пропаганда.

341

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда!

340

Анонимен

преди 2 години

се чудя, пишете за 5/6 американеца, ама не пишете за тези дето се ваксинираха преди да умрат те какво казаха, а и най лошото е, че числеността е много по висока при тях

339

Анонимен

преди 2 години

Нема тука "разделяй и владей", има "заразявай и ваксинирай".Чарли Чаплин отпреди 100г с "Хлапето" в съвременен вариант (сцената с прозорците).

338

Анонимен

преди 2 години

агитация е определено, но и да не беше, цял свят знае за американците, че страдат от затластяване, там се яде до безобразие хамбургери и пица, ако евентуално е истина тази статии, тези са малко, имайки предвид кви са 75% от американците

337

Анонимен

преди 2 години

Толкова дълга агитация за ползата от ваксините,няма кой да чете.Пълно е с по-кратки,които също никой не поглежда.Омръзнахте ни.

336

...

преди 2 години

До АнонименOK. 50%

335

Анонимен

преди 2 години

до днес.бгкато правите превод на американска статия на ниво първа година ЕГ, не трябва ли да посочите източника? ако не искате да го посочите, може ли да наемете някой,дето може да разказва и да я преразкаже по-литератуно така ?

334

159

преди 2 години

Бе този вирус по-страшен от холерата, чумата, спина и тъй нататък.

333

383 идиот статистика

преди 2 години

та е математика......данните ги има официално.

332

Анонимен

преди 2 години

До 1 рубла=... Ей , всезнайко, от къде това инфо за 60% ваксинирани , едно клетъчният ти ум, може ли да мисли преди да говори? Процента, според велият ти акъл, означава че над 200 милиона ам са ваксинирани, разбираш ли математико, какво значи това? Направо ти се чудя- да се смея на глупостта ти или да плача,че си толкова невеж?

331

1 рубла = 1 стотинка

преди 2 години

С риск да се повторя - 60% от американците са ваксинирани- това е средната класа като инжинери, доктори, адвокати, дребни бизнесмени и по-богатите също. Тази част от населенито не само че запазиха доходите и богатството си но даже го увеличиха през последната година. Низшите и необразовани слоеве на обществото като латиноси, негрейтс, бездомни руски бежанци и друга подобна *** не са ваксинирани и съответно започват да се отичат в канала с напредването на Делта.

330

Анонимен

преди 2 години

ЗАТВОР ЗА АВТОРА НА ТАЗИ ГНУСНА СТАТИЯ !

329

ИМЕЙЛИТЕ НА ФАУЧИ

преди 2 години

ОБОНГО И БАЙДЪН СПОНСОРИРАТ ИЗОБРЕТЯВАНЕТО НА КОВИД В УХАН ПРЕЗ 2015 ГОДИНА СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ! РАЗСЛЕДВАНЕ КОГА?

328

Аз

преди 2 години

"Американци отказаха да се ваксинират и сега горко съжаляват. Те можеше и да не умрат." -Ххахахахахахахахахахахахахахаха. Последно умряха ли, или горко съжаляват, или и двете? Хаххахахахахахаххахахаа

327

Кал-Ел

преди 2 години

До 365. Няма да се ваксинирам, искам, но още няма ваксина. Въпроса е - щом няма ваксина, ти какво си инжектира?