366

Анонимен

преди 2 години

Всеки е свободен да прави каквото иска с тялото си!!!Всеки има право да си каже мнението и всеки може сам да избере дали иска или не иска да се ваксинира.Уважавайте избора на другите , независимо какъв е...това е личен избор.

365

Анонимен

преди 2 години

така ще съжаляват и българските антиваксъри.

364

Прочетете

преди 2 години

SPARS pandemic scenario

363

Черната оФца

преди 2 години

Виждам че пропагандата на елита,все още твърде тромава и некадърна но леко подобряваща се.Съвсем скоро веднага след трогателна статия за някой си живеещ на другия край на света как страдал щото не се самоизолирал и не се ваксинирал , ще има тълпи от бягащи към имунизационните центрове оФци желаещи да получат стаден имунитет ... без да обръща внимание на десетките новини за същия този елит пътуващ из целия свят без ограничения и публикуващ снимки от екзотични дестинации във Инстаграм профилите си

362

...

преди 2 години

До АнонименЩото така са решили да елиминират най-глупавия слой от популацията (а той не е никак малък като %).

361

правете Добро

преди 2 години

Янките никога не са се славили с нещо в главите.Ето поредната медийна фашкия

360

Анонимен

преди 2 години

Аз доколкото чувам от роднини Американците се въоръжават здраво. Тия вакси не им харесват. Има много пострадали и много смъртни случаи.

359

Анонимен

преди 2 години

Не са виновни хората,опитват се да накарат хората да се чувстват виновни за нещо което болните мозъци са пуснали.Гледайте голямата картина защото всички страдаме!

358

an

преди 2 години

Голяма пропаганда на фармацефтичните гиганти!!!юИсторията ще ги съди

357

Анонимен

преди 2 години

Мега тенденциозна статия. Всичко изброено е абсолютен факт, съгласен съм. Но защо е представено сякаш това е всичко, цялата информация. Защо не се спомене, че по официални данни има 200 млн. заразени и 196 млн. възстановени. Освен това пак по официални данни на СЗО около 2 млрд. са се сблъскали с вируса и около 1,995 млрд. са се възстановили. Защо се взимат 5 хоспитализирани тежки случая, все едно са всичко.

356

сокол

преди 2 години

Дават им по 1600 помощи всеки месяц,никой не иска да работи,нямат хора за да отворят пицарии,фитнеси,пазаруват онлайн,гледат си спорт и сериали ,пият,никой не се ваксинира.Затова пращат ваксините в по- бедни страни-може и с изтекъл срок....

355

Анонимен

преди 2 години

Нелеп превод на силно пропагандна статия

354

Анонимен

преди 2 години

Гадна пропаганда,на която и шараните спряха да вярват

353

Анонимен

преди 2 години

Днес ни агитират да се боцнем, защото било много здравословно, утре ще ни агитират да обърнем резбата защото било много готино.

352

Анонимен

преди 2 години

Егати и заглавието. Умрелите горко се разкайват че не са се ваксинирали, щото можеше и да не умрат....

351

Анонимен

преди 2 години

Комунистите от едно време ще се засрамят ако можеха да видят, чуят и четат днешната пропаганда.

350

Анонимен

преди 2 години

Ей сега ми изскочи друга новина пак от сайта: "В Колумбия глоба и затвор, ако откажеш да се ваксинираш". Терорът + грабежът продължават с пълна сила. Това е война, и то световна.

349

LosHo

преди 2 години

Който не иска ваксина срещу ковид19 да се лиши от всякакви социални помощи и др. от държавата

348

До 410

преди 2 години

Третата доза е бустър, за да подсили имунитета на възрастни хора, имнузирани преди повече от 6 месеца. какво лошо има в това не разбрах?Ако бяхме нормална държава вече службите щяха да ви звънят на вратата, защото не става въпрос за едно малко вирусче, а става въпрос за националната сигурност на държавата! Като пускаш фалшиви новини и информация ставаш заплаха за националната сигурност!

347

Манипулация

преди 2 години

Защо не покажете американците които се ваксинираха и горко съжаляват за това. Излъчваха изслушването им пред сенатора Джонсън пряко по Fox6news.Наред с всички манипулатори от НОЩ и вие медиите ще бъдете съдени за психологическия тормоз, насаждане на страх и манипулация на цели народи.