17

Кафявата

преди 2 години

медия Днес. бг и другите предворни реално не са медии, а кукли на конци, които се подмокрят когатосе появи, Боко Сика!!

16

до 10

преди 2 години

До Анонимен 10ПРИМЕР въпрос-Защо цяло лято от Черпан до Ст.Загора шофирахме в трафик като първобитни?Защото ремонтираха чисто новата Бокова магистрала ли?

15

Неанонимен

преди 2 години

Живеете от 100 години в мизерия, панелки, имигранти от преди ГЕРБ да съществува и пак ревете, че Борисов ви е виновен за жалкият живот? Няма такъв задръстен народ!!!

14

пияница мистик

преди 2 години

До Чекмедже === "Оправлява"??? ...Тц-тц-тц. Вещ политически анализатор, че и грамотен, разбира се комунист и антигербаджия :)))

13

Един от народа

преди 2 години

Стой си в собствената лой и престани да занимаваш хората с твоите щения! Няма кой да ги чуе, освен слугите около теб! Сбогом!

12

Анонимен

преди 2 години

Бръъъъъъъх.... Ти започна своята кампания с "Ще гона Доган и Станишев до затвора" или нещо от тоя род. Заплашваше със затвори и прочие, а после Цецо стана шеф на полиция и службици и се започна якия тормоз. Първо над конкурентни мутри, послед над нормални граждани. 2011-2012 бяхте избарали схемата, ама леко ударихте греда. Мента уставка и фалира КТБ ...

11

Анонимен

преди 2 години

За едно е прав, тия от ИТН наистина не знаят български!

10

ИТН

преди 2 години

Добре, че е Бойко, иначе нямаше да имате пари да пишете коментари, гнусни изчадийца!

9

Анонимен

преди 2 години

герберска ***

8

Чекмедже

преди 2 години

ами по-омразен, злобен и отвратителен манипулатир и лъжец няма!!!Денонощно тази мутра и крадец в медиите, така е 112 място заедно с Мали!!! Всичко това благодарение на елементарния български народ-да си изберат осъждан, престъпник да ги оправлява 12 години и оше не се знае колко вфеме нон стоп по медиите да бълва лъжи нез нито едно доказателство, хвърля твърдения във въздуха, но няма една мисирка да му зададе 2 въпроса!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Токсичния побъркан нарцис пак се прави на необходим.

6

Анонимен

преди 2 години

Що бе, подкрепете ги, за да се издънят хубавичко.

5

Анонимен

преди 2 години

Бойко, омръзнахте ни....Присъединявам се към процента хора, които харесват и подкрепят служебния кабинет. За първи път от 30 години, видях работещи хора. А като се работи и не се краде, малко по малко нещата се получават.

4

Анонимен

преди 2 години

Е как ще стоиш надалеч от партията на омразата, като ти си я създал и още си вътре?

3

пияница мистик

преди 2 години

Евала! Мъдър политик е Боко, малко простоват, но с времето се научи да бъде истински политик. Славуцата гея спечели, като мълчеше като пукел и успя да убеди другите, че е много голям акънлия. Сега го виждаме, че е пълно WC, двете 00 (нули) образно казано и че и *** за зеле не става от него. Онези говореха за "статукво", "мутри", "кражби" и "корупция", недоказано и до ден днешен с факти и аргументи, но пък подлъгаха 80 процентните. А сега Боко им каза директно какви са - Отровни партии на омразат

2

Истината

преди 2 години

Ах ти душичка чиста и невинна.

1

Анонимен

преди 2 години

Ако стоите по-далеч и от медиите ще е най-добре.