317

1

преди 2 години

Не мож избяга от себе си.

316

Зозо

преди 2 години

Министър без портфейл по еврейските въпроси - Боян Расате :))))))))))))))))))))))))

315

Иво

преди 2 години

*** и нагъл интригант

314

Анонимен

преди 2 години

Гледам как тролчетата на ГЕРБ с изкривени физионовии, отново повтарят опорките на партията, за 80% от българите, партията на злото. Пишете си опорките, вече никой не ви слуша. И да има и да няма правителство с ГЕРБ е свършено, никой никога няма да се коалира с вас. Скоро от ГЕРБ ще ви спрът заплатите, така, че вместо да пишете глупости си намерете истинска работа.

313

И на баба ми

преди 2 години

И стана ясно, че Слави връща БСП!

312

Mitaka

преди 2 години

ДБ няма да подкрепи този нескопосан опит. Формулата ще е Слави- ДПС - БСП + ***, които днес вече ясно казаха, че нямат пари да ходят на избори.Слави връща на власт най-корумпираната комбинация, а уж щеше да е промяна

311

Ха-ха

преди 2 години

Големи *** лизатори се навъдиха, ама какво си бил мислил Борисов, ама как се бил чувствал! Борисов е прям и директен, и предостатъчно откровен, за да си казва мнението! Може да си го позволи!Факт е , че всички журналисти при него се струпват да му чуят мнението, та дори и всички *** се изреждат, с неговото име да си вържат надниците! Борисов не ви е проблемът, клети "изтъргвачи", а тези които са ви гласували доверието! Те ще ви търсят сметка за вашата алчност и некадърност!

310

Анонимен

преди 2 години

Това правителство не само ще мине а и ще кара дълго защото зад него ще седят ИТН,ГЕРБ, ДПС и БСП.Докато се изпокарат не за жени ,а за пари.

309

помнещ

преди 2 години

С това си изказване.Борисов каза предостатъчно мисля!-:) На мислещите българи,Борисов каза ясно,че него днес го устройва,че изобщо е в парламента партията му!-:)На него,колкото и да е просто селянче Банкянско.Съветниците му,отдавна са му рекли,че партията му изгуби почва под краката си! И прекрасно знае,че партия ИТН ще мине в парламента с правителството си! Тоест,Тези 240 човека,без значение от коя партия са влезли,ще следват личните си 240 "интереса"!ПРАВИТЕЛСТВО НА ИТН ЩЕ ИМА!-:)НЕЩО НЕ ЯСНО?

308

Анонимен

преди 2 години

Точно така далеч от всички партии и то веднага в затвора ви чака лайнарника и си вземете памперси долни лешояди проклети да сте всички вън

307

Анонимен

преди 2 години

Няма покана за разговор, няма подкрепа за правителство, логично е. Но при нови избори ще избера " Не подкрепям никого" . Омръзнаха ми тези хора.

306

лично мнение

преди 2 години

Само не разбрах, защо не се оплака и от Ердоан? "Толкова много политически бежанци му върнахме с Цацаров, а той пусна толкова малко бежанци"

305

Opiom

преди 2 години

Този съвсем изкрейза ...... Даже и в погледа му има нещо яко налудничаво !

304

Томичукалата

преди 2 години

Правилно Бойко...остави ги те сами се съсипят....жалко, че ''народа'' е толко келяв материал, ама вече почна да разбира за какво иде реч

303

Анонимен

преди 2 години

Това, което разбрах от Борисов е, че на следващите избори никой няма да гласува за ОПГ ГЕРБ

302

Анонимен

преди 2 години

Зле си, блазе й на Севда с противен старец като теб.

301

Pikachu

преди 2 години

Само каква физиономия е направил ..... На отстрелян глиган :D

300

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,още малко "философски размисли" и съм сигурен,че "Философа" ще ме подкрепи:..-Съдбата на ВСЕКИ САМОЗАБРАВИЛ се "управник" ЩЕ СПОДЕЛИ съдбата на Тиквата!!!..Да имат "ОБЕЦА НА УХОТО"!..И това не е нещо ново,нито наше изобретение...Ето-Мусолини свърши на бесилото,Хитлер най-резилно забегна,като за всеки случай инсценира собственото си "самоубийство",Сталин беше отровен,на Живков му видяха сметката НАЙ-ПРИБЛИЖЕНИТЕ му...Та мераклиите за власт много да внимават!..САМОЗАБРАВЯНЕТО е смърт!

299

Анонимен

преди 2 години

Те не са партии другите - те са сбир--т-ок.

298

КЛ

преди 2 години

До Гост 317Тоа па. Нема да му говориш на банкянския на "Вие". Шъ са убиди.Он се гордее, че е ***.