124

Анонимен

преди 2 години

До 128До Катания в о-в Сицилия.

123

Анонимен

преди 2 години

До The PriestХодят там крадците и мошениците.

122

Анонимен

преди 2 години

бай -*** бизнесмен .. що не искате и такса сянка

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133Дори и на родното по добре с багажник храна.По ресторантите е скъпа гнусотия от най ефтените продукти.

120

The Priest

преди 2 години

Тук масово пишат тарикати дето искат да минат тънко с пакети от Грабо, които смятат, че след като са варили компоти на плажа в Аспровалта в България за 10 лева на вечер ще ги настанят в 5 звезден хотел с паркинг, СПА и свирчок за добро дошъл. Те тия същите си гласуват и за чалгарите, ама това е друга тема.Навират се по някакви квартири и долнопробни почасови хотели и после реват. Идете на Дюни например и няма да ревете чалгари, ама там не е за вас , забравих, там ходят интелигентни хора

119

Анонимен Мъж

преди 2 години

От както живея в чужбина някак си се отпуснах и като се върна в Родината Бг .Се чуствам като шаран в мътни води все от някъде някой ще ми закачи кукичката.

118

от Стария Несебър

преди 2 години

Шопи тарикати, къде сте тръгнали с големите кучета в това много горещо време?!Един русенец остави псето в хотел за кучета.Ама вие се пазарите за нощувка като евреи.

117

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикТочно така е-навсякъде е пълно с туристи по черноморието.Тук пишат няколко комплексари,които ходят по гръцките села с багажници пълни с храна от България.И после плюят по българските курорти.

116

Анонимен

преди 2 години

До СифилискоСтига си лъгал-миналата седмица се върнах от Равда и още в 7 часа бяха пълни местата на платената зона.Навсякъде бе пълно-на плажа,по улиците,в заведенията.

115

Нямаш левче за WC ?!

преди 2 години

Скъпо ти е на морето.Изчакай евтино ще е, щом приемем Евро.

114

Анонимен

преди 2 години

До Еми грантТака излиза....хахахаха :)) Хотелиерите имат много пари, обаче по стар български обичай, постоянно реват че им е слаб сезона :) После се чудите що сервитьорките са намръщени, щото виждат безработни от Чужбина да се забавляват а те им слугуват за стинки :))

113

@@@

преди 2 години

До Сифилиско , всички все още не сме от София :) и ходя на море заради децата отделно повечето петзвездни са със собствен плаж + бар, зимата ходя на спа , просто тогава ми е по приятно на топла минерална вода.

112

Анонимен

преди 2 години

Сега почна и да обръща морето и водата вече е мътна. До оня ден беше добре.

111

Сифилиско

преди 2 години

До пияница мистикМалко се препиняш в момента. Хората дойдоха масово след ковид мерките в Гърция. Основно има хора събота/неделя. Днес до 10 сутринта бях на плаж в Равда и почти нямаше никой. Събота още в 8 сутринта се пълни.

110

Анонимен

преди 2 години

Ние ходихме ол инклузив в хотел първа линия на Златни Пясъци. Много сме доволни. Всичко си беше както е описано в офертата. Нямаше никакви изненади. Храната беше супер. Само хвалби! На Златните е спокойно и без шум вечерно време. Починахме си прекрасно. Не беше евтино но си заслужаваше. Догодина пак мислим там да отидем.

109

Сифилиско

преди 2 години

До @@@Вярно е, примерно хотел Емералд в Равда. Вътре има дори супермаркет. Въпроса е, ако не излизаш от хотела, чии го дириш на черноморието от София чак, а виждам много такива индивиди. Има СПА центрове доста по-наблизко - Костенец примерно, или хотел Никол в Долна Баня. На 1 час път са.

108

пияница мистик

преди 2 години

Тук четях по 500 коментара и всички до един срещу черноморието и че никой с акъла си нямал да отиде, пък то кво стана? Няма места ни по хотели, ни по плажове :))) Това само доказва, че тук пише една много малка група хора и тяхното мнение няма никакво значение върху действителността :)))

107

Абе,

преди 2 години

Ако Гърците не бяха толкова *** да си съсипват сами туризма, шанси нема да стъпя на бугарското ***, дека ден година храни и измислят 1001 долни трика да те скубят.

106

Анонимен

преди 2 години

В Италия ходих за седмица, 100 пъти по-яко беше. Мани го тва нашето черноморие не става. Само тарикати които скубят хората. Който е балък да плаща.

105

Анонимен

преди 2 години

Радвам се,че след платените кампании *** да плюят България и да ни настройват един срещу друг ..... Все пак хората излязоха умни и си защитиха родното море и градове. Атаката срещу България започнала, още от Англия се включиха и съседни на нас държави с цел да пречат на нашия туризъм. Но рано или късно всеки,ще осъзнае това и ще предпочита родното.